Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/13 футболістів, які забили більше голів ніж Мессі

13 футболістів, які забили більше голів ніж Мессі

У минулу неділю на «Камп Ноу» Мессі у грі проти «Валенсії» забив 500 офіційний гол у професійній кар’єрі. Блог «Мої думки про футбол» пропонує вам згадати, які ще бомбардири в історії світового футболу забивали більше 500 голів за кар’єру.

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
22 апреля 2016, 14:47
27
13 футболістів, які забили більше голів ніж Мессі

У минулу неділю на "Камп Ноу" Мессі у грі проти "Валенсії" забив 500 офіційний гол у професійній кар'єрі. Блог "Мої думки про футбол" пропонує вам згадати, які ще бомбардири в історії світового футболу забивали більше 500 голів за кар'єру.

13. Гуннар Нордаль  - 502 

Легендарний шведський нападник славу здобув у "Мілані" та "Ромі". Він, і надалі кращий бомбардир за всю історію "Мілана". Після закінчення кар'єрі футболіста став тренером. У 1995 році він помер, на той період часу йому виповнилося 73 роки.

12. Альфредо Ді Стефано - 512

Легенда мадридського "Реалу" творив дива на футбольному полі в кінці 50-х на початку 60-х. Він грав також за "Ріверт Плейт", "Уракан", "Мільйонаріс" та "Єспаньойол". Він також грав за три національні збірні Аргентини, Колумбії та Іспанії. Два роки тому у віці 88 років пересталося бити серце почесного президента "Реалу". 

11. Зіко - 513 

Легендарний бразильський нападник, якого називали "Білим Пеле" більшість кар'єри провів захищаючи кольори "Фламенго".  Також два роки грав за італійський "Удінезе" та японські "Сумітомо Металс" і "Касіма Антлерс". Тепер працює тренером індійської команди ФК "Гоа".

10. Кріштіану Роналду - 539

Головний конкурент Мессі у даний період часу старший від аргентинця на два з половиною роки,  тому і не дивно, що він забив більше на даний період часу.

9. Ейсебіо - 552

Ще один португалець у нашому рейтингу, який до появи Роналду вважався кращим португальським гравцем в історії футболу. Напевно, з часом Роналду та Мессі обійдуть в нашому рейтингу великого футболіста, якого не стало два роки тому.

8. Ернест Вілімовскі - 554

Автор першого "покеру" на ЧС у 1938 році. Ернест забив чотри голи у ворта збірної Бразилії, захищаючи кольори збірної Польщі. Потім змінив громадянство, і захищав кольори збірної Німеччини.  Більшість кар'єри провів у німецьких клубах. Помер у серпні 1997 року у віці 81-го року. 

7. Уве Зеллер - 575

Легендарний нападник майже всю кар'єру фітболіста провів у "Гамбурзі". Він також захищав кольори збірної Німеччини. Він другий бомбардир в історії футболу серед німецьких футболістів. 

6. Ференц Деак - 576

Угорський нападник грав у 50-х роках минулого століття. Всю кар'єру провів у місцевому чемпіонаті. Помер у 1998 році, на той час йому виповнилося 76 років.

5. Герд Мюллер - 735

"Бомбардир нації" так називали на батьківщині легендарного нападника збірної Німеччини та мюнхенської "Баварії". Він досить кумедно виглядав на полі та, коли отримував м'яч: два дотики і гол.

4. Ференц Пушкаш - 746

Легендарний угорський нападник більшість кар'єри футболіста провів захищаючи кольори мадридського "Реалу" та угорського "Гонведу". У віці 76 років у 2006 році - Ференц помер.

3. Пеле - 767

"Король футболу" забив більше тисячі голів за кар'єру футболіста. Та багато було забито у неофіційних матчах. 

2. Ромаріо - 772

Ромаріо також забив більше ніж тисячу голів у кар'єрі. Та багато також у неофіційних матчах.

1. Йожеф Біцан - 805

Швидний нападник грав на початку минулого століття за автстрійські та чеські команди. Він також виступав за національні збірні Австрій та Чехословакії.  Йожеф вважається футболістом, який забив найбільше голів в історії футболу в офіційних матчах.

Джерело: marca.com

Підписуйтесь на мій блог, далі буде ще цікавіше.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты