Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/Дебютні голи зірок сучасного футболу

Дебютні голи зірок сучасного футболу

Блог «Мої думки про футбол» пропонує вам згадати, як вперше у професійній футбольній кар’єрі відзначилися відомі гравці сучасності.

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
22 июля 2015, 21:56
6

 Серхіо Агуеро ("Індепендьєнте")

Серхіо Агуеро забив свій перший професійний гол у юному віці. На той період часу йому було тільки 16 років. Захищаючи кольори аргентинського "Індепендьєнте", 11 листопада 2004 року він забив чудовий гол із-за меж карного майданчика у ворота "Естудіантеса".

Кріштіану Роналду ("Спортінг")

 

7 жовтня 2002 року майбутня суперзірка сучасного футболу Кріштіану Роналду вперше відзначився у професійній кар'єрі. Гол вийшов чудовий: він обіграв двох захисників "Морейренсе" і влучно пробив по воротам суперника.

Гарет Бейл ( "Саутгемптон")

Гарет починав свою прфесійну кар'єру футболіста у "Саутгемптоні" на незвичній для себе позиції лівого захисника. Тому, напевно, дебютний гол забив зі стандарту у матчі чемпіонату проти "Дербі Каунті".

Ліонель Мессі ("Барселона")

1 травня 2005 року Мессі вийшов на заміну в кінці матчу проти "Альбасете". Потім був геніальний пас від Рональдінью, і перший гол Ліонеля у складі "Барселони". На той час йому ще не виповнилося 18 років.

Неймар ("Сантос")

14 березня 2009 року Неймар, захищаючи тоді кольори бразильського "Сантоса", відзначився голом у ворота "Можі-Мірін". На той період часу Неймару виповнилося 17 років.

Стівен Джеррард ("Ліверпуль") 

Стівен забив свій перший гол 5 грудня 1999 року у ворота «Шеффілд Уенсдей". Гол вийшов дуже красивим: Джеррард обіграв двох гравців суперника і влучно пробив у кут воріт.

Хаві ("Барселона")

Хаві забив дебютний гол вже у першому своєму матчі за основний склад "Барселони". Це сталося 18 серпня 1998 року у матчі на Суперкубок Іспанії проти "Мальорки". 

Рауль ("Реал")

Легенда королівського клубу Рауль два роки провів у молодіжній команді "Атлетіко". І тому дуже символічно, що дебютний гол у професійній кар'єрі забив у ворота "матрацників". Це сталося 5 листопада 1994 року.

Фернандо Торрес ("Атлетіко")

"Ель Ніньо" забив свій пеший гол у професіній кар'єрі, виступаючи у "Сегунді". Це сталося в кінці сезону 2000/01. Дебютний гол він забив головою у ворота "Альбасете".

                                           Підписуйтесь на мій блог, далі буде ще цікавіше.

Другие посты блога

Все посты