Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/10 найбільш вдалих безкоштовних трансферів у футболі

10 найбільш вдалих безкоштовних трансферів у футболі

Пропоную вам розповідь про футболістів, які прийшли в команди безкоштовно. І при цьому грали на досить високому рівні.

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
31 марта 2015, 22:25
8

Луїш Фігу "Інтер"

Після скандального переходу з "Барселони" до мадридського "Реалу" за 60 млн. євро. Португальський півзахисник у 2005 році у віці 33 роки безкоштовно перейшов до міланського "Інтера". Де провів ще чотири чудових сезони зіграв 130 матчів і забивши 10 голів. Також разом з командою виграв чотири скудетто. 

Демба Ба "Ньюкасл"

Перейшовши у якості вільного агента до складу "сорок" із "Вест Хема" у 2011 році. За півтора року у "Ньюкаслі" зіграв 58 ігор забив 29 голів. Взимку 2013 перейшов у "Челсі" за 7 млн. фунтів.

Роберт Левандовські "Баварія" 

Польський нападник "Борусії" Дортмунд перейшов у стан заклятого ворога "Баварії" влітку 2014 році безкоштовно. І досить органічно влився до складу чемпіона Німеччини зігравши у цьому сезоні 35 ігор і зобивши 17 голів.

Рауль "Шальке 04"

Після 16 років проведених у мадридському "Реалі" легенда клубу у якості вільного агента перейшла до "Шальке 04". Тут за два роки перебування Рауль виграв з командою Кубок Німеччини і ства улюблемцем місцевої публіки. Хоча на момент коли іспанець перебрався до "Шальке йому вже було 33 роки. Та за два роки перебування у Гельзенкірхені він забив 28 голів за 66 ігор.

Сол Кембелл "Арсенал"

Провівши 10 років у стані "Тоттенхема" Сол безкоштовно переходить до "Арсенала". Де проводить 5 чудових сезонів, двічі стає Чемпіоном Англії, чотири рази володарем Кубка Англії, та по разу виграє суперкубок країни та кубок Ліги. Кембелл також забив гол у програному фіналу Ліги Чемпіонів у 2006 році у ворота "Барселони".

Естебан Камбьясо "Інтер"

Міланський "Інтер" експерт у залученні до команди вільних агентів. Аргентинський півзахисник після шести років проведених у "Реалі" повернувся на батьківщину. І коли у 2004 році він у ролі вільного агента перейшов з "Рівер Плейта" до "Інтера", багато експертів не дуже оптимістично сприйняли цей трансфер. Та за 10 років у команді Естебан виграв всі можливі титули у клубному футболі, два сезони його визнавали крашим гравцем команди.

Стів Макманаман "Реал" Мадрид

Перейшовши у якості вільного агента з "Ліверпуля" до скдаду королівського клубу. Стів став першим британцем, який виграв Лігу Чеміонів двічі і першим англійським гравцем вигравшим Лігу Чемпіонів у складі іноземного клубу. Він також двічі ставав Чемпіоном Іспанії та виграв Міжконтенентальний кубок, двічі Суперкубок Іспанії та один раз Суперкубок УЕФА.

Хенрік Ларссон "Барселона"

Провівши 7 років у складі "Селтіка" і забивши там 241 гол за 315 матчів. Шведський нападник у 33 роки безкоштовно перебрався до "Барселони" де став улюбленцем інчас каталонії. Бенефіс гравця відбувся у переможному фіналі Ліги Чемпіонів у 2006 році. "Барселона" перемогла "Арсенал" 2-1, а Ларсон віддав дві гольові передачі.

Андреа Пірло "Ювентус"

                                                                                                                        Після чудової кар'єри у "Мілані" Пірло в 2011 році у віці 32 років у статусі вільного агента переходить до туринського "Ювентуса". Де отримавши нову мотивацію, стає головним архітектором гри "Старої синьйори".

Поль Погба "Ювентус"

Молодий француз гвінейського походження три роки перебував у стані "Манчестер Юнайтед". І за цей час провів тільки 7 ігор в основному складі команди. Влітку 2012 року він безкоштовно перебрався до туринського "Ювентуса". І тепер його ціна зросла до 80 млн.євро. 

                                         Підписуйтесь на мій блог, далі буде ще цікавіше.  

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты