Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/Незвичні захоплення футболістів

Незвичні захоплення футболістів

Розповідь про різні хобі футболістів.

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
30 января 2014, 20:00
9

В кожної людини є свої хобі пристрасть до чогось. Вона старається у вільний час від роботи присвятити себе своєму захопленню.Ми з вами (я маю на увазі блогерів )пишемо різні статті на спортивну тематику. Ділимося думками про спорт. Футболісти не виключення в більшості з них є цікаві хобі. Вам можливо вже довелося читати про різні захоплення футболістів, я віришив зібрати на мою думку найбільш цікаві хобі видатних футболістів сучасності.

Лідер французького футбольного клубу ПСЖ і збірної Швеції з футболу Златан Ібрагімовіч вирішив підняти собі настрій після невдалого виступу його команди на чемпіонаті Європи, купивши собі острів на озері Малар, на захід від Стокгольма.                                        

               

На острові Давенсо, третьому за величиною у Швеції, вже розташовано кілька будівель, але увагу футболіста привернули не вони. Справа у тому, що на цій ділянці суші розташовані 500 гектарів мисливських угідь, і спортсмен збирається віддатися досхочу своєму хобі: у своїй автобіографічній книзі "Я Златан Ібрагімовіч" він зізнався у любові до полювання. Острів обійшовся Златану у 2,5 млн Євро.

               

Досить цікаве захоплення у нашого Анатолія Тимощука. Колекцінування ікон. Тимощук каже: "Колекціонувати ікони почав кілька років тому. Мотивація одна: створити гідне приватне зібрання, яке могло б збагатити історію українського іконопису". Найдавніша ікона в колекції Тимощука датується XVI століттям.                                                                           

Голкіпер "Челсі" зізнався, що любить вчити мови, і це для нього - непрофесійна необхідність, а просто хобі. "Я зізнаюся, що обожнюю вивчати іноземні мови. У мене немає проблем ніде, коли я приїжджаю в якусь країну. Найголовніше, що я не боюся щось сказати неправильно. Краще помилитися, але зате тебе вчасно виправлять, а люди зрозуміють, що я хочу спілкуватися. Я на 100% знаю дві мови, англійську і французьку. Два чемпіонати, де я виступав просто зобов'язували мене вивчити ці мови. У школі я вчив німецьку, а останні два роки вивчаю іспанську. Знаю, звичайно, словацьку, трохи російську, португальську, італійську та кілька фраз на японській. Російську я ніколи не вивчав, але коли я приїхав в Челсі, тут грав Олексій Смертін. Я з радістю брав у нього уроки. Коли в клуб приїхав Юрій Жирков, то я розумів і міг з ним говорити. Завдяки португальцям, я став вивчати їхню мову. Італійської мови я навчився від Кудічіні. Ми досі дружимо і спілкуємося при зустрічі на його рідній мові. Ну а японську вивчив, коли я летів у літаку в цю країну. Вивчив близько 50 фраз, завдяки нашому гіду". Чех також любить грати на ударних. Причому, настільки, що навіть створив свою власну рок-групу.

 

Захисник клубу Мюнхен 1860 Моріц Фольтц прославився тим, що перед що перед матчами частенько випікав торти з емблемою суперника, і команда дружно з'їдала ці кулінарні шедеври.Він навіть видав книгу з власними репцептами.                                

Даніель Аггер гравець Ліверпуля та збірної  Данії - великий любитель не тільки відібрати м'яч, але і нанести на своє тіло чергове татуювання. Але мало хто знає, що данський захисник любить розмалювати не лише себе, але й друзів. При цьому ескізи для своїх татуювань Аггер розробляє сам.  

               

Цікавий факт у нижній частині  спини Агера зображені три вікінга, на шоломах яких написано наступне: нічого не бачу, нічого не чую. нічого не скажу.

Великий вікінг в центрі - це Ожьє Данець, відомий також як Ожьє Арденнський. Його найбільш відома скульптура знаходиться в замку Кронборг. За легендою, якщо Данії загрожуватиме смертельна небезпека, Ожьє встане і захистить жителів цієї країни. У своїй руці він тримає легендарний меч Кортан, на якому нанесений напис: "Моє ім'я Кортан, я зроблений з тієї ж сталі і з тим же характером, що Джойс і Дюрендал". Передбачається, що спочатку це був меч Трістана, який пізніше отримав ім'я Кортан, після того як був урізаний, щоб підійти під Ожье. Біля Ожьє розташовані гробниці чотирьох легендарних Данських Королів: Харальда "Синьозубого", Свена Твескаага, Горма "Старого" і Кнуда " Великого ". У верхній частині спини Аггера написана приказка: "Mors Certa, Hora Incerta" або "Саме визначне в ЖиттІ - це Смерть, а саме невизначене - її час". На лівій частині грудної клітини набиті імена його брата і сестри. На лівій руці зображені кіілька Даннеброг (Державний прапор Данії). Ближче до кисті зображено як плаче клоун, що тримає в руках жовту більярдну дев'ятку.  

                            

Чех Томаш Росицьки гравець Лондонського Арсеналу любить у вільний час грати на гітарі.

                                                                                                                    

Андрій Аршавін  останнім часом захопився моделюванням жіночого одягу. Що ж можливо, подругам і дружинам футболістів Зеніту і подобається дизайн Андрія.                                                                                                                                                                                                                   

Андрій Шевченко ллюбить грати у гольф ця пристарасть переросла у спортивне змагання. У Чемпіонаті України з гольфу зайняв друге місце. 

 

Робін Вап Персі ще будучи гравцем Арсеналу вигравав у товаришів по команді в настільний теніс. Одного разу товариші по команді запросиои професійного гравця в настільний теніс, щоб той зіграв з Робіном. Хоча Ван Персі і програв ,але його суперник відмітив клас гри футболіста.                                                                                                                                       

Також колишній гравець Арсеналу голкіпер  Мануєль Альмунія,а тепер гравець Уотфорду. Має дуже цікаве захоплення написання дитячих казок. Та чомусь нехоче публікувати свою творчість.                      

                                                    

Захисник Манчестер Юнайтед, Ріо Фердинант любить записувати музику в стилі хіп- хоп. У вільний час від тренувань та матчів на власній студійї звукозапису створює разом з друзями музичні композиції.

               

У Майкла Оуена дуже багато хобі. Наприклад, у вільний час він любить збирати пазли. А ще він дуже захоплювався перегонами на конях. І так захопився, що придбав 64 гектари землі, на якій почав будувати ферму з розведення спортивних коней.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты