Tribuna/Футбол/Блоги/Хата-читальня/#50bookschallenge: січень 2015 (Василь Федевич)

#50bookschallenge: січень 2015 (Василь Федевич)

Всім вітання! Місяць тому я вирішив приєднатись до найкрутішого флешмобу 2015 року - #50bookschallenge, і зараз в блозі «Хата-читальня» хочу поділитися з Вами моїми результатами за січень.

Автор — Lviv1256
1 февраля 2015, 20:06
29

Всім вітання! Місяць тому я вирішив приєднатись до найкрутішого флешмобу 2015 року - , і зараз в блозі "Хата-читальня" хочу поділитися з Вами моїми результатами за січень.

1. Сюзанна Коллінз - "Голодні ігри"

На початку січня  рекомендувала мені глянути фільм, знятий на основі роману Сюзанни Коллінз, проте я вирішив спершу прочитати роман і не прогадав. Перша частина трилогії є справді фантастичною, непередбачуваною і я отримав велику насолоду від цієї книги. Оцінка: 10/10.

2. Сюзанна Колінз - "У вогні"

Продовження трилогії вийшло не менш інтригуючим, проте, на мою думку, цей роман є трішки слабшим за першу частину, але це не робить його нецікавим. І, звісно, інтригуюче питання про 13 округ тримає в напрузі до останнього слова. Оцінка: 9/10.

3. Сюзанна Колінз - "Переспівниця"

Третя частина трилогії вийшла доволі сумбурна і я був розчарований, адже її важко порівнювати із першими двома. Звісно, переживання за Катніст і компанію зберігали бажання читати, проте фінал трилогії, на мою думку, не вдався. Оцінка: 6/10.

4. Роберт Хайнлайн - "Двері в літо"

У попередньому цікаву книгу порадила мені прочитати : "Двері в літо" Роберта Хайнлайна. Найбільше запам'ятався момент про те, як у холодні зимові дні кіт на ймення Піт заходив в усі 11 дверей дому, із намаганнями відшукати літо. А, взагалі, чудовий науково-фантастичний роман. Оцінка: 9/10.

5. Джетро Соутар - "Рональдіньо"

Подарунок на дн від  читався доволі легко, адже біографія одного з найкращих футболістів усіх часів і народів - це вже само по собі цікаво. Оцінка: 8/10.

6. Стівен Кінг - "Блейз"

Стає зрозуміло, чому Стівен Кінг, написавши цей роман в далекому 1973 році, опублікував його аж в 2007 - все ж не найкращий твій Великого й Жахливого. Оцінка: 7/10

Попереду новий місяць, нові виклики, нові враження й нові книжки.

Звісно, рекомендуйте книжки, які мені було б варто прочитати. Адіос :)

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты