Tribuna/Футбол/Блоги/Аналіз футбольних матчів/Чи вистоїть Акінфеєв перед «Дияволами» ?

Чи вистоїть Акінфеєв перед «Дияволами» ?

Адже саме гостям потрібно перемагати, а це призведе до того, що вони будуть йти в атаку, і це явно піде на руку господарям.

Автор — ihor furiv
5 декабря 2017, 11:17
Чи вистоїть Акінфеєв перед «Дияволами» ?

                                                    "Манчестер Юнайтед"-"ЦСКА"Манчестер Юнайтед вже вирішив питання з виходом з групи після того як виграв 4 матчі і 1 раз програв. Ось тільки в будь-якому випадку я вважаю, що вони вдома продовжать перемагати. Цей матч не можна віднести до дуже важливих, але пропускати або програвати на домашньому "Олд Траффорд" в будь-якому матчі не прийнятно, принаймі для вболівальників які відвідають цей матч, а їх тут очікується не мала кількість. При нинішньому складі, який не зазнає великих проблем в плані травм, у португальського фахівця є великий вибір. Тому, можливо Жозе не пустить всі сили на єврокубковий матч, і буде ротація складу, та й в цьому немає особливої необхідності. Але сьогоднішні команди з Манчестера такі, що навіть їх запасні футболісти великого калібру здатні на багато що. Той же Мхітарян, Мата, Еррера, Решфорд і Ібрагімовіч сильніше будь-якого з футболістів "армійців". Швидше за все і Погба повинен бути в основі, так як у нього бан на 3 матчі Прем'єр Ліги. Тому гостям буде ой як важко.

У команди з Москви проблеми з оборонною лінією, їм не допоможе через травми Березуцький і Щенников, дискваліфіковані Вернблум і Натхо. Тому гості теж не будуть в повній бойовій готовності.На європейській арені "ЦСКА" можливо не вистачає швидкості і витривалості, щоб стримати звичний темп гри такого рівня. Тим більше, що атакуючі гравці "МЮ" швидкісні, можливо через це Моуріньо випустить Ешлі Янга, Марсіаля і Решфорда в атаку, як найбільш швидких і різких гравців, з метою переграти захист "армійців" в швидкості, і швидше за все буде правий.Також зазначу що для виходу з групи, "армійцям" потрібно не тільки набрати очки в останньому матчі групового етапу, а й розраховувати на помилку "Базеля", який прийме "безочковоу" "Бенфіку".Ну тільки якщо "москвичів" задовольнить попаданням в Лігу Європи з третього місця.Прогноз: фора МЮ (-1) за 1.74 кф

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты