Tribuna/Футбол/Блоги/Мальовничі Позняки/Футбольні огляди 20 листопада

Футбольні огляди 20 листопада

Зазвичай мені завжди було нудно дивитися огляди футбольних матчів, але вчора прорвало.

Автор — Vadym Petrash
21 ноября 2021, 21:01

Усе життя я любив дивитися футбольні матчі лише повністю і лише в прямоу ефірі (Live). Інший мій інтерес - турнірна табличка. Чим щільніше в ній йдуть команди, тим цікавіше. Мені подобається навіть читати занудні текстові звіти про футбол та дивитися на склади команд. Дивитися огляди саме футбольних матчів - серце ніколи не лежало. Хоча я щоранку вмикаю дев'ятихвилинні огляди ігор NHL, NFL, MLB та NBA. Навіть огляди матчів студеньського футболу з Гамерики потрапляють у мій фокус. А от з найулюбленішим футболом так ніколи не виходило до вчорашнього дня.

Мій хейт до огляду сокерниї матчів сформувався на основі переважної дегенративності формату. Коли я набирав в пошуку щось накшлталт "man utd leeds utd highlights", чогось першим у результатах було як якийсь чувак грає в фіфу цими командами або беззмістовний ролік на 15 хвилин, 16 з яких це непотрібні повтори робочих голів з усіх ракурсів, яких навіть фізично не має існувати.

За час у кілька років технологія оглядів, пошукові алгоритми тощо значно поліпшилися, тому навіть до мене вчора нарешті дійшли ті сами нормальні огляди, про які мріяв. Отже я побачив якісь хайлайти , в голові виниклі деякі приколи та я хотів би share ними with you.

Навіть і не планую робити систематизовані огляди і розбори. Одні лише враження та жарти для 0.4 - 1.3 людини про рандомні огляди найсвіжіших та найнецікавіших матчів, що потрапили в мої рекомендації на сайті з відео під назвою youtube у всесвітній мережі WWW.

Ньюкасл - Брендтфорд - 3:3

Команди гуляли. Забивали голи. Трибуни Сент-Джеймс-Парку шаленіли. Проте господарі так і не змогли здобути першу в сезоні перемогу та після 12 турів у своєму доробку мають 6 поразок та 6 нічиїх. До речі ничиїх у сорок стільки ж як і в збірної Україні у відборі на ЧС-2022.

ПСЖ - Нант - 3:1

Пам'ятаю, що в табличці у парісенжерменців багато очок і вони можуть програвати скільки їм заманеться, першу сходинку вони не втратять ще довго. За власним бажанням я б 100% не поліз би шукати огляд цього поєдинку, але автовідтворення наступного відео є автовідтворенням наступного відео.

Гості пропустили вже на другій хвилині. Яснопонятно, подумав є. Але в середині тайму Кейлор навас в середині другого тайму як бовдур вилетів за межі штрафного, влучив кєдами в груди суперника та отримав заслуженне вилучення. Прикол матчу: резервного кіпера випустили замість легендарного Неймара.

ПСЖ здобув перемогу, тому що забив останній гол у матчі, а захисник Нанту забив неймовірно красивий автогол з-за меж штрафного майданчику, зробивши рахунок на табло 2:1 на користь господарів.

Переглядайте відєо на ютубі, бо власник дозволяє лише так.

Аталанта - Спеція - 5:2

Аталанта Малиновського проти Спеції Коваленка. Забігаючи наперед, коментатор матчу відзначив, що в Коваленка було багато пішкової роботи, коли Віктора міняли в другому таймі. Підозрюю установку та вказівки для такої роботу українському гравцю дав тренер (аленаторе) гостей.

Наш Руслан Малиновський наприкінці відзначився результативним ударом з-за меж штрафного майданчику, пробивши слабким ударом низом по центру, але допоміг кіпер Спеції, що перевів шкіряного у лівий від себе кут.

Зазначимо, що на Пашаліча (№88) асистував Дзапакоста (№77), а наприкінці гри на поле вийшов Пікколі (№99). Це щодо Аталанти.

Фіорентина - Мілан - 4:3

Шалена зустріч, в якій було багато красивих голів та ще більше помилок. Захист обидві команди викрутили на рівень стицько.

Фіорентина вела в рахунку 3:0. Артеміо Франкі вщент забитий тіфозі радів. Але зусиллями вікового Златана, який веде заочну боротьбу за титул найкращого бомбрадира з Евгеном Селезньовим, Мілан скоротив відставання в рахунку до мінімуму - 3:2 (слизький рахунок).

Фіорентина забила ще, встановивши комфортну для себе перевагу у два м'ячі. А на хтозна якій доданій арбітром хвилині Ібра пробив вздовж воріт, а захисник фіалок підправив мняча у ворота власної команди. На більше у росонері вже не вистачало б часу.

Уотфорд - Манчестер Юнайтед - 4:1

Приниження для червоних дияволів, що грали в блакитній історичній формі. Де Хеа, мабуть найкращий кіпер світу відбив пенальті, відбив перебивання пенальті, але пропустив кілька голів з гострих кутів, а перцю додало вилучення Магвайра за грубий відбір м'яча в опонента. Сьогодні Солскьяєра звільнили. Призначили Карріка виконувачем. Але хто очолить червону машину з Олд Траффорда? Гадаю треба дати шанс Хацкевичу чи бодай Михайличенку.

Лестер - Челсі - 0:3

Тухель крутий. І Клоп крутий. Чи є лічильник постів на трибуні, який рахує матеріли про Тухеля та Клопа, чому вони круті? Обидва тренували Борусію з Дортмунда, тому й Челсі вийшов вигравати в Лестера в формі, шо нагадує кольори одвічного суперника Шлаке-04 зі стадіону Вестфаллен.

Ліверпуль - Арсенал - 4:0

Господарі знищили гостей з північного Лондона. Я дивився лише огляд, але швидкість руху Ліверпуля та комбінації у їх виконанні навіть через монітор викликали глибоке почуття емпатії до Арсеналу. Бо фізично відчувалося, як воно, коли тебе так возять. Браво! Нагадую: Клоп крутий! Не забувайте про це та малечу (дітлахи) научайте.

Борусія Дортмунд - Штутгарт - 2:1

Про Клопа з Тухелем поговорили, тепер саме час згадати, що вчора для БД перемогу на останніх хвилинах вигриз Марко Ройс. Легенда здобула своєму клубові 3 очки, шо закріпили претензії нестоличного клубу на зону Ліги Чемпіонів.

Атлетико - Осасуна - 1:0

Геніальний (яйця) Сімеоне або як його ще називають ель Чоло всю гру в своєму стилі стрибав у чорному одязі та блискучих туфлях, іноді заносячись за межі технічної зони. Врешті-решт це допомогло його підопічним здолати непоступливу Сарагосу з рахунком 1:0, що дозволило матрацникам не відставати від лідєрів Ла Ліги

Трошки про NHL

New York Islanders - Calgary Flames - 2:5

Хоча господарі й грали на новенькій арені, де встановлено найбільше жіночих туалетів в Лізі, це не вберегло їх від поразки від одного з лідерів західної конференції.

Philadelphia Flyers - Boston Bruins - 2:5

З таким самим рахунком обісралася і моя улюблена Філадельфія. На цей раз поступилися бостонським ведмедикам. Проте Льотчики ще входят в зону плей-офф, тому перебувати в розпачі ще зарано.

Arizona Coyotes - Detroit Red Wings - 2:1 OT

Мертва Арізона виграла в посереднього Детройта з футбольним рахунком.

Такі справи. Ну як вам? Платіть донейти на пейпели та пишіть реплеї. Дякую за увагу.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты