Tribuna/Футбол/Блоги/ЗізуЛізаразю/Фантазуємо із українськими командами в «Єврокубках 2021/2022»

Фантазуємо із українськими командами в «Єврокубках 2021/2022»

Вже навіть дідусі та бабусі біля під’їздів пообговорювали вчорашній перший в історії ляпс від УЄФА на жеребкуванні «Ліги Чемпіонів 21/22». Тому щодо цього, без коментарів, бо все і так зрозуміло та і залишимо - це більш компетентнішим колєгам, про яких...

15 декабря 2021, 11:30
2
Фантазуємо із українськими командами в «Єврокубках 2021/2022»

Вже навіть дідусі та бабусі біля під'їздів пообговорювали позавчорашній перший в історії ляпс від УЄФА на жеребкуванні "Ліги Чемпіонів 21/22". Тому щодо цього, без коментарів, бо все і так зрозуміло та і залишимо - це більш компетентнішим колєгам, про яких я написав вище. А наразі давайте побудемо трішки гравцями "Барселони", які сподівалися перемогти на виїзді - мюнхенську "Баварію" і пофантазуємо.

Запитаєте, в якому плані буде проявлятися фантазія? А я Вам, панове, швиденько відповім. Уявімо, що всі наші клуби які приймали участь на групових етапах, попроходили в плей-оф єврокубків. Шахтар і Динамо до плей-оф Ліги Європи, (будемо реалістами в цій нереальній ситуації), а луганська Зоря до плей-оф Ліги Конференцій. Звісно опиратимемося на вже пройдене жеребкування 13-ого грудня.

Перевтілюємося в Ганса Крістіана Андерсена і розпочинаємо нашу "Єврокубкову казку". Стартуємо із клубу - "Зоря". Якщо луганські мужики вийшли би до плей-оф замість Буде-Глімт, то в 1/16 українці потрапили на шотландський "Селтік", який вилетів із Ліги Європи. Аналізуючи теперішню ігрову форму, то звичайно, що синьо-жовті не були би фаворитом, але нам і не треба зараз, бо матчі плей-оф всіх Єврокубків відбудуться в лютому, тому нерви команди одна одній зіпсували, і це 100%.

Їдемо далі. І під'їхали ми до зупинки, коли треба підставляти суперника і "Динамо". Прибираємо "Барселону" і дивимося, що біло-синім у суперники нажеребкували би неаполітанський "Наполі". Тут українцям були б і гайки, бо італійці наразі йдуть у лідерах чемпіонату "Серії А" та і склад у них куди серйозніше. Тому, тут мінус.

І закінчуємо "Шахтарем". Знову ж таки гортаємо нашу книгу назад, дивимося на жеребкування, ставимо в заміну "Шерифа" - гірників і у суперники отримуємо "Брагу". Команда, яка у досить для себе рівній групі із клубами "Црвена Звезда", "Мідтьюлланн", і "Лудогорець" в Лізі Європі зайняла друге місце. Команда, яке вже скільки років не вибирається із тіні "Порту", "Спортінга" і "Бенфіки" в Чемпіонаті Португалії. І "Шахтар". До лютого Дай Боже, повернувся би нападник Лассіна Траоре, всі відпочили і навіть не помітили б той португальський клуб. Але, нажаль, то все не реально.

А закінчу друзі і дорогі читачі, тим, що вже зовсім скоро в "УПЛ" прийде "Металіст", який майже чи не Мессі і Роналдо купує, щоб перемогти "Прикарпаття" і "Ужгород", але то я жартую, а так тільки респект Ярославському, бо саме з такими командами ростиме і рівень нашого чемпіонату України і автоматично рівень команд, які в ньому приймають участь. Будемо чекати і сподіватися на позитив, щоб потім не фантазувати..

Лучшее в блогах
Больше интересных постов