Tribuna/Футбол/Блоги/Напад і дія Олега Нападія/Підбірка крутих жартів Ігоря Симоненка

Підбірка крутих жартів Ігоря Симоненка

Селезньов, Алієв, факс і шуби Суркісів і ще багато смішних статусів!

Автор — Oleh Napadiy
29 января 2022, 21:40
15
Підбірка крутих жартів Ігоря Симоненка

Не зовсім довго тривала моя ейфорія від виходу в плей-оф конкурсу "Найкращий блогер України-2021". Позитивні емоції перебували в мені доти, доки не дізнався свого суперника в 1/16. Пара Давида й Голіафа) Як ви могли зрозуміти, за жеребом моїм опонентом став Ігор Симоненко - автор найкращого посту на Трибуні 2020 року, а також найкращого статусу 2021-го (плюшки досі немає) і просто добре знайомий багатьом іншим користувачам. Упродовж усього минулого року Ігор щодня постив жарти, які отимували схвальні відгуки від авдиторії й редакції сайту.

Без сумніву, такі користувачі, як Ігор Симоненко, додають Трибуні певної колоритності. Окрім нього варто пригадати ще Очоа, Ернесто, Ігоря87, які дивують оригінальним викладом своїх постів, унікальними ідеями. Тобто моїм опонентом є автор, який бере оригінальністю. Тож аби дати йому бою, я вирішив написати нестандартний у порівнянні з моїми минулими пост. Щоб намагатись обійти Симоненка, треба написати про нього пост) Отож до вашої уваги пібірка крутих жартів від Ігоря!

Щоб було цікавіше читати цей блог, вирішив додати йому інтерактиву. Я попросив в Симоненка відібрати найбільш смішні, на його думку, жарти за 365 днів. До цієї підбірки увішло 5 із них. Хто в коментарях вгадає найбільшу кількість цих жартів, отримає від автора приємний бонус!

Жарти про Євгена Селезньова

Спілкуючись із Симоненком, запитав у нього, який гравець найбільше викликає у нього почуття гумору. Мабуть, відповідь була очікуваною не лише для мене. Сєля справді був у багатьох постах цьогорічного конкурсу. Чесно кажучи, жартів про Селезньова можна було написати набагато більше, але все-таки рекордсмен дійсно більшість просто дістав. Окрім Євгена, Ігор жартував і про інших футболістів. Про деяких згадано нижче.

Пригоди Зінченко в "МанСіті"

Читаючи всі 365 жартів від Симоненка, мені дивно було бачити велику кількість жартів саме про Зіну. Хоча зазначу, що вони реально смішні)

Репчік Кєнта

Якщо Ви, на щастя, забули вже про реп Алієва, то прошу вибачення, але нагадаю про нього. Його дисками дійсно можуть користуватись спецлужби на допитах)

Жарти про шуби та факси Суркісів

Класика, яка ніколи не старітиме. За 365 днів Симоненко жартував і про Коломойського, однак про Суркісів це була реально годнота!

Симоненко неодноразово висміював Росію

Путін, допінг, Дзюба - 3 поняття, яких цілком вистачає, аби охарактеризувати нашого горезвісного судіда...

Поза спортом

У деякі дні 2021-го Симоненко намагався відволікти нас від буденного спорту. Зазвичай він розбавляв це політикою. Але й були всілякі Дні тракториста й вагітні вчительки української мови)

Ексклюзив від Симоненка

Не міг не завершити цей пост без жарту про цьогорічний конкурс блогерів на Трибуні. Отож ловіть ексклюзивний жарт від Ігоря Симоненка!

"Якщо відкрити «Приват24» на телефоні Щербакова, то там у шаблонах платежів – реквізити для оплати комунальних послуг та інтернет-провайдера, а також картка Даггеткельна".

© Ігор Симоненко

Лучшее в блогахБольше интересных постов