Tribuna/Футбол/Блоги/Оффтоп/Плейлист Ігор87

Плейлист Ігор87

Моя десятка кантрі композицій

Блог — Оффтоп
Автор — Ігор87
3 марта 2017, 21:32
4
Плейлист Ігор87

Кантрі кліпи як ті міні-фільми. Окрім музики (як на мене цілком і цілком годящої) кожен з них має свій унікальний сюжет який часто ні чим не поступається повному метру. Це не просто п'ятихвилинне тупе кривляння/туптання чи несамовите волання в кадрі. Отже, поїхали.

***

Нікому невідома кантрі-група їздить дорогами Канади та США. Цю трійцю особливо ніхто не знає, ті вічно на мілині, ловлять численні попутки і харчуються у задрипаних придорожніх забігайлівках. Але тріо особливо не заморочується з того. Вони команда, у них є їхня музика і у них є дорога.

The Road Hammers - I've Been Everywhere 

Обережно - лірика 99 лвл. Зображено ідеальні стосунки між чоловіком та дружиною. Коли щось йде не так, завжди можна затягти свою половинку до підвалу де в нагоді стане лопата і цемент.

Toby Keith - A Little Too Late

Пісня НЕ для навіжених, що полюють на "Синього кита". А якщо ви саме такий і вже забрели сюди то чуєте, ідіть собі на *уй. Он, на Київ-Волинський фури розвантажувати. І гроші будуть і думки ідіотські з голови повилітають. Просто хороша пісня з берегів Міссісіпі.

The Band Perry - If I Die Young

Зальотний представник офісного планктону випадково забрів у бар де зависають далекобійники, рокери, ветерани та околишні фермери. Подібний люд не лізе за словом до кишені і не любить коли чужинці занадто борзі. Але той чоловік таки спробував. Як казав класик "от жалко пацана".

Toby Keith - I Love This Bar

Дуже сильний вокал у приспіві. Знову дорога, знову нові зустрічі за горизонтом. Сюжет явно підкачав, але приспів, приспів як на мене просто шикарний.

Maren Morris - My Church

В сільській окрузі завівся маніяк. Хах, знайшов місце. Не довго думаючи на полювання виходять троє: чинний шериф, його колега на пенсії та зелений стажер. Стажера одягають трансвеститом як наживку (ну а кого ж ще) і починається боротьба зі злочинністю.

Toby Keith - Beer For My Horses ft. Willie Nelson

Реднеками у США називають недалеких провінціалів. Це більше стереотип, але він живучий. Найбільш близький український аналог цього прізвиська - "селюки". Хто дивиться "Ходячих мерців", так арбалетчик Деріл по сюжету саме такий от реднек. Американський реднек не любить емігрантів, феміністок, лібералів, соціалістів, демократів, комуністів, інтелігентів та, звісно, непитущих. Улюблена забава - влаштовувати заїзди багнюкою на абсолютно нереальних саморобних авто/мотоапаратах. Пісня саме про них.

The Lacs - Keep It Redneck

Олдскул. Чатахаучі, на скільки я розумію, це у США щось на подобі наших Шацьких озер - вода, глушина та повний відрив. Юуху !

Alan Jackson - Chattahoochee

Пан Кувалдін зі своєю зграєю. Додам трохи вітчизняного кантрі, чим ми гірші. "Боже, де ти взяв такий фотошоп" (с).

The ВЙО - Кобеляки

П.С.

За цих двох, невимовно соромно. Ганьблять цілу область, скотиняки. Але все одно часом їх слухаю. Та і явно ж виходить у них, он уже у рекламу якогось супермаркету покликали. Трек про нерозділене кохання. Жьізнь- боль. Ліричний шедевр.

Сен-Тропе - Бивша

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Біржа Бінанс
26 апреля, 00:02
Все посты