Tribuna/Футбол/Блоги/Все о футболе/Луческу: Не дарма з УПЛ їдуть хороші гравці, складно залишатися тут і мені

Луческу: Не дарма з УПЛ їдуть хороші гравці, складно залишатися тут і мені

Наставник «Шахтаря» Мірча Луческу прокоментував матч за Суперкубок-2015, де його команда в Одесі обіграла «Динамо». «Дуже хороша гра, як і всі ігри між «Шахтарем» і «Динамо». Ще раз доводиться шкодувати про те, що не поміняли формат чемпіонату України, так як таких ігор стало б більше. Для нас це хороша підготовка перед кваліфікаційним раундом Ліги чемпіонів», - сказав Луческу. «Ніхто не хоче думати про те, щоб чемпіонат міг рости далі. Ніхто б не програв від нового формату - всі б лише виграли. Не дарма, напевно, виїжджають...

Автор — pasha1809
15 июля 2015, 00:47
1

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував матч за Суперкубок-2015, де його команда в Одесі обіграла "Динамо". 

"Дуже хороша гра, як і всі ігри між "Шахтарем" і "Динамо". Ще раз доводиться шкодувати про те, що не поміняли формат чемпіонату України, так як таких ігор стало б більше. Для нас це хороша підготовка перед кваліфікаційним раундом Ліги чемпіонів", - сказав Луческу.

"Ніхто не хоче думати про те, щоб чемпіонат міг рости далі. Ніхто б не програв від нового формату - всі б лише виграли. Не дарма, напевно, виїжджають хороші гравці, будуть їхати і далі. Складно і мені залишатися в такому чемпіонаті.

Нас підтримувала публіка після довгої перерви, і це дуже радує. Приємно було приїхати до Одеси. Такого прийому не відчували цілий рік", - підсумував тренер донеччан.

Нагадаємо, "Шахтар" у принциповому матчі обіграв "Динамо" із рахунком 2:0.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты