Tribuna/Киберспорт/Блоги/Не Рівний Блог/Кіберспорт – новий футбол. Тільки цікавіше

Кіберспорт – новий футбол. Тільки цікавіше

Відразу додам контекст - мова йде про «футбол» (як спорт №1) і «кіберспорт» з боку глядачів. Мої 5 аргументів:

28 ноября 2021, 14:25
Кіберспорт – новий футбол. Тільки цікавіше

Відразу додам контекст - мова йде про "футбол" (як спорт №1) і "кіберспорт" з боку глядачів. Мої п'ять аргументів:

1. Глибина занурення у кіберспорті нижче: топ-клубів менше, гравців теж (навіть у команді), тому бути "в темі" набагато легше. 

2. Ігри плей-офів у кіберспорті не йдуть одночасно і є можливість обрати будь-яку кількість матчів для онлайн перегляду. 

3. Наявність нижньої сітки. Команда яка один раз програла у плей-офі не покидає турнір, а отримує другий шанс на золото. Це збільшує тиск на гравців, але разом з тим додає інтересу вболівальникам.

4. Кількість турнірів та їх швидкість. Стежити як твій улюблений футбольний клуб втратив шанси на чемпіонство або взагалі вилетів з ЛЧ дуже боляче (треба чекати новий сезон). Перевага кількох турнірів у тому, що можливо у цей раз твоя команда не впоралась, але за 2-3 місяці вона зможе повернуться, а ти зможеш разом з друзями підняти за них щити.

5. Кількість видовищних моментів і камбеків у кіберспорті в рази вище. На карті завжди щось відбувається, дуже висока динаміка. А якщо якась конкретна гра або серія "в одну хвіртку", то, швидше за все, вона закінчиться дуже швидко.

Пиши в коментарях, чому дивитись футбол або інший офлайн спорт цікавіше ніж Доту, ЛоЛ або КС (або навпаки). Будемо дискутувати.