Tribuna/Футбол/Блоги/My lazaret/Кришталевий гольфіст

Кришталевий гольфіст

Було б так смішно, якби не було б так сумно.

Блог — My lazaret
Автор — Lazaret
8 января 2022, 12:12
8
Кришталевий гольфіст
  • Було б так смішно, якби не було б так сумно.

Герет Бейл це зірка світового масштабу, та неоднозначна фігура в футбольному світі. За часів виступу за "Тотенхем" цей хлопець закохав в себе весь старий світ, але все змінилося в його житті з переходом до "Реалу". Він так і не зміг стати лідером "Мадрида", а його травми, та любов до гольфу стали приводом для мемів і глузувань з нього.

Багато є версій, та журналістських розслідувань про те, що гольф основна причина гіпер-травматичності Герета. Його рівень гри в гольф виріс, порівняно з 2013 роком з 11 до 6 (0 це супер профі), а це вже впевнений напівпрофесіонал. Звісно такі показники потребують багато часу для тренувань та впливають на фізичний та психологічний стан гравця. В наслідок таких навантажень як Ла Ліга, ЛЧ, кубок Короля, виступи за збірну, ще й тренування з гольфу і схильність до травматизму, та вік Герета, збільшується вірогідність ушкоджень та трапляються небажані травми.

  • Про одну з його травм більш детально.

Валієць отримав травму 11 вересня під час тренування, перед грою з Сельтою. Після обстеження діагностували травму підколінного сухожилля. Всі деталі травми, за бажанням Герета нерозголошуються.

  • Зараз коротко розкажу, що це за травма:

Травма підколінного сухожилля - це будь яке розтягнення чи розрив, в задній частині стегна. Такі травми часто трапляються в футболі.

  • Підколінне сухожилля це група з трьох м'язів, які переходять в сухожилля :

-двухголовий м'яз

-напівперепончатий

-напівмембранозний.

Ці м'язи прикріплюються з однієї сторони до сідничного бугра, та з іншого до гомілкових кісток. Одна із основних функцій згинання коліна.

  • Деякі причини травми:

Попередня травма (рецидив)

Обмежена гнучкість сухожилля

Втома

Попередня травма коліна

Попередня травма ікроножного м'яза

Схильність до травматизму

Підвищенна гнучкість чотирьохголового м'яза стегна.

  • Симптоми травми:

-біль або дискомфорт

-набряк

-чутливість до дотику.

  • Травми підколінного сухожилля коливаються від розтягнення до повного розриву.

Звичайні розтягнення непотребують особливого лікування, можуть минути впродовж 6 тижнів, якщо їм дати спокій та протизапальну терапію. У випадку найважчих травм сухожилля відривається від кістки. Така травма потребує негайного обстеження та операції. Одужання триває декілька місяців, а-то і півроку.

Стан може погіршитися через повернення до спортивної діяльності без повного відновлення м'язів.

По даним "transfermarkt" Бейл повністю відновився 8 листопада, він знаходився в лазареті 58 днів. Такі терміни відновлення є неоднозначні, це міг бути частковий розрив, а потім рецедив, тому що затягнулося відновлення. Або повний розрив, з супер швидким відновленням, що в випадку Бейла малоймовірно, через його гіпер-травматичність.

  • Схоже, що Бейл вже потроху зав'язує з футболом.

Таким чином травми чередуються одна за одною, він все частіше просить не розголошувати деталі травм, щоб не підігрівати інтерес до його персони з боку любителів тролінга, але все марно, і він продовжує просиджувати свій мадридський контракт. Таке враження, що його все влаштовує, гроші по контракту капають, а в вільний час від реабілітації відточує майстерність в грі в гольф, про що свідчать відоси як він "чеканить" ключкой м'яч для гольфа, та влучає в дирку рулона туалетного паперу.

По інформації журналіста Фернандо Бургоса був колись випадок погроз Бейла, він сказав: "У мене залишилося 3 роки по контракту. Якщо вони хочуть щоб я пішов, їм потрібно мені заплатити 17 мільйонів євро за кожний сезон. Інакше я залишуся. Якщо я буду змушений грати в гольф, я буду грати". Таке враження, що він дотримується своїх слів, і вже потроху собирає валізи до "MLS", бо його контракт закінчується літом 2022 року. В Америці буде легше поєднувати ці дві справи, та і поля для гольфу там знатні, і вимоги до футболу нижчі.

Другие посты блога

Травма імператора
20 января 2022, 22:00
5
Кришталевий гольфіст
8 января 2022, 12:12
8
Все посты