Tribuna/Футбол/Блоги/Край наш козацький/«Коноплянка ніби застосовував магію, коли опинявся з м’ячем». Як іспанські ЗМІ співають українцю дифірамби

«Коноплянка ніби застосовував магію, коли опинявся з м’ячем». Як іспанські ЗМІ співають українцю дифірамби

Після матчу з «Реалом» Євген Коноплянка поставив на вуха щонайменше всю Іспанію та Україну. А Володимир Скиба переклав матеріали іспанських ЗМІ, які відреагували на неперевершену гру нашого вінгера.

10 ноября 2015, 13:02
16
«Коноплянка ніби застосовував магію, коли опинявся з м’ячем». Як іспанські ЗМІ співають українцю дифірамби

Після матчу з «Реалом» Євген Коноплянка поставив на вуха всю країну. Володимир Скиба переклав матеріали іспанських ЗМІ, які відреагували на неперевершену гру нашого вінгера.

 

ElDesmaque: Шоу Коноплянки

«Севілья» блискуче провела другий тайм проти «Реалу» значною мірою завдяки вражаючим діям Євгена Коноплянки – він постійно турбував мадридську оборону і накручував захисників, у яких від нього паморочилося у голові. Особливо у Даніло.

Український футболіст не забив, проте на його рахунку два асисти. Він подавав кутовий, який привів до голу Іммобіле, а також зробив чудовий пас на Банегу після ефектної індивідуальної гри і «стіночки» з Іммобіле. Цього ніби було мало, і третій гол «Севільї» теж прийшов з комбінації на лівому фланзі, яка, тим не менше, завершилася вже справа подачею Маріано на Льоренте.

Коноплянка дійсно був найкращим у складі «Севільї». Він так виблискував у дуелях один на один, що кілька разів просто змушував вболівальників підводитись зі своїх місць. Він зробив найбільше передач, після яких його партнери били по воротах (4 удари, з яких 2 голи). Та й сам пробивав тричі, проте забити так і не вдалось.

Українець перебрався у «Севілью» у статусі зіркового футболіста, яким він був у «Дніпрі». Але поступово Євген підтверджує свій високий рівень і у новому клубі. Матч проти «Реала» став одним з його найкращих матчів у сезоні.

Marca: Коноплянка видає чарівну гру проти «Реала»

Євген Коноплянка дав свій перший урок футболу з того часу, як переїхав у Іспанію. Він вже демонстрував задатки свого величезного за потенціалом рівня у таких важливих матчах, як на «Етіхаді», але те, що він зробив проти «Реала» і страждальця Даніло, змусило більш ніж 40 тисяч вболівальників, які прийшли на «Рамон Санчес Пісхуан», з відкритим ротом спостерігати за його грою. Вони не вірили у те, що бачили. Він ніби застосовував магію, коли опинявся з м’ячем і починав один за одним проходити суперників.

Складалось враження, ніби всі розступалися на його шляху, і навіть суперники навмисне залишали вільні зони. Так просто і невимушено все робив українець. Трибуни вибухнили після комбінації, яка привела до другого голу. Коноплянка отримав м’яч в метрах 25-ти від воріт, і у своєму фірмовому стилі почав рухатись до штрафного, де, обігравшись у стіночку, прорвався крізь захист і видав пас під удар. Гравці «Реалу» просто були не при справах. Футболіст-блискавка проходив повз них з такою технікою та елегантністю у рухах, які притаманні генію. І навіть одноклубники залишились зачарованими тим, що побачили на полі у виконанні Коноплянки.

El País: Коноплянка і «Севілья» розбираються з «Реалом»

Коноплянка повністю змінив малюнок гри у дуелі, яку «Реал» тримав під своїм контролем. Він сказав своє слово, і «Севілья» справилася з підопічними Рафи Бенітеса. Коли українець взявся за справу, то стало видно всі недоліки «бланкос»: окрім злагодженої гри, їм бракувало запалу в очах, куражу та рішучості.

Коноплянка – фантастичний гравець. Він один з небагатьох футболістів, які можуть накручувати суперників як зліва, так і справа. Володіє обома ногами, і має особливий дриблінг, який просто скручує шию опонентам.

Коноплянка став найкращим футболістом цього футбольного вечора. «Реал» так і не зміг з ним справитись, а під час одного з проходів, які як завжди добре підтримував Тремулінас, українець поклав королівський клуб на лопатки. Він залишив позаду кількох суперників, обігрався з Іммобіле, а його своєчасний пас на Банегу змусив прокинутись пів-Севільї. Команда повела у рахунку, хоча в це слабо вірилось до того, як Коноплянка почав свій забіг з центру поля. Лише один гравець, а зміг розібратись з цілим «Реалом».

Як тільки починали виникати сумніви у результаті матчу, MVP гри приборкував м’яч і розвіював будь-яку невпевненість. Коноплянка вселив стільки віри, що вся «Севілья» в кінці гри була зовсім іншою, ніж на початку. А Кріштіану просто загубився десь у тіні Коноплянки. 

AS: Коноплянка, різнобарвний футбол

…А потім настав час Коноплянки, який нарешті серйозно заявив про себе у Ла Лізі. Це була справжня мука для Даніло. Саме тут Емері переграв Бенітеса. Євген добре порозумівся з Тремулінасом, і як наслідок, вони чудово взаємодіяли на лівому фланзі.

Швидкість Коноплянки і його вчасні зміни темпу, як було, зокрема, під час гольової комбінації при другому голі, вражають. Так грають лише обрані. Коноплянка був неперевершеним. Це був різнобарвний футбол, який запалював вболівальників, і робив їх щасливими.

Другие посты блога

Їм би Коноплянку
2 февраля 2014, 20:29
7
Їх не змінити
1 февраля 2014, 20:26
1
Все посты