Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольна форма/Das ist fantastisch. 5 найкращих форм Бундесліги

Das ist fantastisch. 5 найкращих форм Бундесліги

Футбольний сезон розпочався і трива, і всі клуби вже встигли офіційно представити свої комплекти форми. Блоґ «Футбольна форма» обирає кращих. На цей раз – у Бундеслізі

Автор — Gedeonus
29 сентября 2014, 23:09
1

Футбольний сезон розпочався і трива, і всі клуби вже встигли офіційно представити свої комплекти форми. Блоґ «Футбольна форма» обирає кращих. На цей раз – у Бундеслізі.

Рейтинг кращих футбольних форм зазвичай доволі суб’єктивна штука. Справа в тому, що у кожної людини своя уява про красу, а отже, і думка стосовно цього питання. Заради справедливості, в цьому матеріалі ми підібрали 5 найкращих дизайнерських рішень цього сезону німецького чемпіонату. Отже,

 

5. Шальке (домашня)

Класика завжди в пошані. Особливо коли під словом «класика» ми розуміємо не пусту футболку без найменших ознак дизайну, але застосування старих як світ засобів формування гармонійної композиції. Тут ми бачимо чудесні тонкі вертикальні смуги темно-синього кольору, які прекрасно доповнюють блакитну форму і, звичайно, неперевершений комірець – фішка багатьох форм від Adidas цьогоріч.

 

4. Кельн (третя)

Сміливі кольори? Так, але справа не в цьому. «Козли» нарешті вдягли щось не біле і не червоне, і виробник Erima допоміг їм з гарним дизайном. Хтось скаже, що дещо подібне ми вже бачили у виконанні Adidas – наприклад, у минулорічній формі полтавської «Ворскли».  Втім, тут акценти розставлені дещо на іншому, що не заважає вважати обидва комплекти класними.

 

3. Вольфсбург (третя)

«Вовки» ставлять на собі хрест лише у прямому сенсі. Насправді ж вони голодні до єврокубків, тим паче до Ліги Чемпіонів. А от «Х» як елемент форми у них у цьому сезоні вперше та виглядає напрочуд ново – за останні п’ять сезонів ніхто у Європі не насмілювався використовувати подібний елемент на своїй футболці. Якщо домашня форма VfL виконана в класичних кольорах клубу, то в третій про клуб концерну Фольксваґен нам нагадують лише зелена та біла діагональні смуги, а також титульний спонсор.

 

2. Гамбург (виїзна)

З результатами  у «Динозаврів» останнім часом майже ніяк. Чи то з Сломкою, чи то без, чи то з Чалханоглу, чи то без.  А з формою цього року у них нарешті щось вийшло – до цього щороку мали занудні комплекти – жодної іскри фантазії, самі шаблони. Гамбурзький ромб добре проглядається крізь тонкі горизонтальні сірі й чорні смуги, а помаранчеві адідасівські смуги додають трохи кольору цікавому візерунку.

 

1. Дортмунд (домашня)

Більше ви такого ніде не бачили і навряд чи побачите. Дизайнери Puma насмілилися ризикнути і наділити нову форму «Борусії» ознаками стрічки, якою поліцейські обмежують місце злочину. Діагональні чорні стрічки на жовтому фоні – і тільки на половині форми! Інша ж цнотливо жовта. Два, здавалося б, простих елементи (розділення футболки навпіл та заміщення її товстими діагональними стрічками), але у поєднанні вийшло більш ніж оригінально.

 

 

З вами були  вами були Gedeonus і блог «Футбольна форма»

До наступних зустрічей!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты