Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/«Нічия з поганим полем та перша перемога моряків» або як пройшли суботні матчі 21-го туру Прем'єр-ліги

«Нічия з поганим полем та перша перемога моряків» або як пройшли суботні матчі 21-го туру Прем'єр-ліги

Сьогодні, у 21-у турі чемпіоната України з футболу відбулися 2 поєдинки, а саме «Олімпік» - «Ворскла» та «Чорноморець» - «Говерла». Матчі особливо не здивували своїми результатами.

Автор — Denys Cherednychenko
9 апреля 2016, 19:53
«Нічия з поганим полем та перша перемога моряків» або як пройшли суботні матчі 21-го туру Прем'єр-ліги

Якщо в цьому матчі не грала команда яка претендує на гру в Лізі Європи в наступному сезоні, то питань стосовно її гри та яке поле на стадіоні було б набагато менше ніж зараз, а так зараз багато критики йде на підопічних Василя Сачка, які в останніх двох поєдинках не можуть обіграти команди середини чемпіонату.

"Олімпік" же в матчі зіграв більш яскраво ніж "Ворскла", яка почала грати тільки десь під кінець матчу, і мала непогані моменти щоб забити та вирвати перемогу в матчі. Так само й мали й підопічні Санжара забивати, але техніка гравців підводила тому й м'яч летів або в руки голкіперу "Ворскли" або пролітав біля воріт.

Перший тайм, розпочали більш активніше господарі, які й намагалися чи то забити швидкий гол, чи продемонструвати свою активність на футбольному полі полтавчанам. Десь після першої частини першого тайму ініціатива на полі перейшла до гостей, які почали діяти та атакувати ворота "Олімпіка", але велика кількість браку при передачах не давала змогу привести до гола у ворота донеччан. А ось після чергової провальної гри "Ворскли" у нападі та й у захисті, "Олімпік" вийшов у свій в контрнаступ, де зумів заробити пенальті у ворота Богуша. 11-ти метровий вирок пішов виконувати Матяж який бездоганно розібрався з голкіпером та забив м'яч у сітку воріт на 32-й хвилині матчу - 1:0. Але відповідь "зелено-білих" не змусила довго на себе чекати. На 35-й хвилині, тепер після провального захисту "Олімпіка" на 35-й хвилині матчу Громов на скорості зумів увірватися в штрафний майданчик донеччан та пробити по воротах Махарадзе - 1:1.

В другому таймі, гра дещо заспокоїлася та тривала рівно, суперники без надзусиль не намагалися бігти в перед атакувати та переважно грали через центр поля. Під кінець поєдинку активніше виглядали саме підопічні Сачка які мали пару граних моментів аби вирвати перемогу у матчі, але все ж доля була за те щоб цей матч закінчився нічиєю, що й в кінці-кінці й сталося.

Коротше кажучи, Василю Сачку прийдеться щось вирішувати зі своїми підопічними, тому якщо вони хочуть гарно зіграти в єврокубках та вийти до групового етапу їм потрібно показувати результат у кожному матчі чемпіонату, ну а поки ми бачимо гру команди яка ну не як не тягне на Лігу Європи. "Олімпік" же виглядає дуже гідно та цікаво, вони дійсно бажають піднятися вище ніж зараз перебувають, але поки так і залишаються на 8-й сходинці турнірної таблиці.

Матч: "Олімпік" (Донецьк) - "Ворскла" (Полтава);

Рахунок матчу: 1:1;

Голи забивали: Матяж'32(пен); Громов'35;

Місце проведення: Київ, стадіон "НТК ім. В. Баннікова";

Арбітр матчу: Юрій Можаровський;

Cклад "Олімпіка": Махарадзе, Доронін, Гришко, Петров, Немчанінов, Драченко, Огиря, Гошкодеря, Моха, Поступаленко, Матяж;

Cклад "Волині": Нєпогодов, Сімінін, Даллку, Чеснаков, Пердута, Хльобас, Ткачук, Скляр, Ребенок, Коломоєць, Шиндер;

Перший тайм, пройшов у нудному руслі, та й в принципі очікувалося такої гри від "Чорноморця" та "Говерли" в цьому протистоянні. Команди були менш активні на футбольному полі тому й моментів та голів в першій частині ми так і не побачили.

В другому таймі, принаймні один гол ми все ж побачили в цьому протистоянні. На 55-й хвилині матчу Калітвінцев подав з кутового, а Азацький вразив ворота ужгородської "Говерли" - 1:0. "Говерла" не знайшла в себе сили відігратися або принаймні забити хоч би один гол, рахунок у матчі так і залишився не змінним. 1-0 - і це перша перемога "Чорноморця" після зимних канікул.

Коротше кажучи, тепер в "одеситів" 15 очок в турнірній таблиці, що дозволяє їм обійти луцьку "Волинь" та посісти 12-е місце. Що стосується "Говерли", то вона так і залишається на своїй 10-ій сходинці.

Матч: "Чорноморець" (Одеса) - "Говерла" (Ужгород);

Рахунок матчу: 1:0;

Голи забивали: Азацький'55;

Місце проведення: Одеса, стадіон "Чорноморець";

Арбітр матчу: Олександр Іванов;

Склад "Чорноморця": Боровик, Азацький, Мартиненко, Холочава, Калітвинцев, Смірнов, Кабаєв, Ковалець, Коркішко, Данченко, Хобленко;

Склад "Говерли": Кутас, Ряшко, Гончар, Іванов, Єременко, Гавриш, Савченко, Кузик, Гемега, Худоб'як

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты