Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/«Прем'єр-ліга: 21 тур». Суботні матчі (Анонс)

«Прем'єр-ліга: 21 тур». Суботні матчі (Анонс)

«Спільний Футбол» представляє вам короткий анонс суботніх матчів 21-го туру Української Прем’єр-ліги, де зіграють: «Олімпік» - «Ворскла» та «Чорноморець» - «Говерла».

Автор — Denys Cherednychenko
9 апреля 2016, 11:10
«Прем'єр-ліга: 21 тур». Суботні матчі (Анонс)

"Олімпік" одна з тих команд які зараз показують чудову готовність на другу частину чемпіонату. Донеччани на разі не програвали ще жодного матчу після початку другої частини УПЛ та демонструють чудову гру та характер на футбольному полі. В минулому турі підопічні Романа Санжара отримали нарешті свою нагороду та після декількох нічиїх перемогла ужгородську "Говерлу", а перемогла доволі цікаво. Не дивлячись що догравали вони в дев'ятьох їм все ж вдалося перемогти підопічних Грозного з рахунком - 0:2, та покласти у свою скарбницю 3 пункти. Але матч проти "Ворскли" буде явно нелегким для "Олімпіка", хоч і насправді поки не до кінця зрозуміло для кого саме цей матч буде не легким. Щодо турнірного становища то на разі донеччани посідають 8-му сходинку чемпіонату та мають 21 пункт, а перемігши в сьогоднішньому матчі полтавську "Ворсклу", "Олімпік" може обігнати новачка УПЛ дніпродзержинську сталь та зайняти 7-му сходинку. 

"Ворскла" в минулому турі зустрічалася з дніпродзержинською "Сталю", де як не дивно сильнішого не виявилося, тоді команди обмінявшись лиш небезпечними моментами забити так і не вдалося. Тому в'їзд до Києва, де підопічні Сачка зустрінуться з донецьким клубом буде мати неабияке значення, адже для впевненості та для спроби аби наздогнати дніпропетровський "Дніпро" потрібно здобувати тільки перемогу. Що стосується турнірної ситуації у полтавчан, то вони не змінно посідають свою 5-у сходинку та мають 32 пункти, і мають невеликий відрив від "Олександрії" в різниці 5 пунктів. Ну а щоб скоротити відстань до "Дніпра" який посідає 4-у сходинку та маючи 37 пунктів, "Ворсклі" потрібно сподіватися що у матчі "Зоря" - "Дніпро", який відбудеться завтра, кращими виявляться саме луганчани.

Матч: "Олімпік" (Донецьк) - "Ворскла" (Полтава);

Час проведення: 14:00;

Місце проведення: Київ, стадіон "НТК ім. В. Баннікова";

Трансляція матчу: "Футбол 1";

Арбітр матчу: Юрій Можаровський;

Орієнтований склад "Олімпіка": Махарадзе, Доронін, Гришко, Петров, Немчанінов, Драченко, Огиря, Гошкодеря, Моха, Поступаленко, Матяж;

Орієнтований склад "Волині": Нєпогодов, Сімінін, Даллку, Чеснаков, Пердута, Хльобас, Ткачук, Скляр, Ребенок, Коломоєць, Шиндер;

Статистика протистоянь в УПЛ: 3 матч - 0 перемог "Олімпіка", 1 нічия, 2 перемоги "Ворскли";

На разі "Чорноморець" займає перед останню сходинку турнірної таблиці УПЛ маючи 12 пунктів в кармані, а ниже них тільки вибувший зі змагань запорізький "Металург". Так щоб піднятися хоч на одну позначку підопічним Бабича прийдеться тільки перемагати такого суперника як ужгородську "Говерлу", хоч і насправді одесити все ніяк не можуть здобути перемогу в другій частині чемпіонату. В минулому турі "Чорноморець" зустрічався з луцькою "Волиню", після чого команди розійшлися боєвою нічиєю, хоч і мали спробу вибороти перемогу в тому матчі, але сьогодні "Говерла" і тепер грають "моряки" вдома тому результат може бути позитивний для них.

Після минулого мату проти "Олімпіка", де ужгородська команда програла з рахунком - 0:2" в себе вдома гра "Говерли не може викликати якоїсь впевненості в її грі на полі. На разі в команді також присутні проблеми у кадровій політиці. Якщо задати той же минулий тур проти Олімпіка то в тому матчі зіграв дискваліфікований Віталій Ягодінскіс, який мав пропустити три матчі в тому числі й матч з донеччанами. Але цю ситуацію наразі розглядає КДК тому будемо чекати, які вона прийме санкції проти ужгородців. Щодо турнірної таблиці, то "Говерла" знаходиться набагато вище ніж "Чорноморець", вона посідає 10 місце в турнірній таблиці та має 16 пунктів. Якщо підопічним Грозного вдасться перемогти в Одесі то вони наблизяться до свого найближчого конкурента донецького "Олімпіка" та також відірвуться від своїх найближчих переслідувачів, а це "Волинь" та "Металіст".

Матч: "Чорноморець" (Одеса) - "Говерла" (Ужгород);

Час проведення: 14:00;

Місце проведення: Одеса, стадіон "Чорноморець";

Трансляція матчу: "2+2";

Арбітр матчу: Олександр Іванов;

Орієнтований склад "Чорноморця": Боровик, Азацький, Мартиненко, Холочава, Калітвинцев, Смірнов, Кабаєв, Ковалець, Коркішко, Данченко, Хобленко;

Орієнтований склад "Говерли": Кутас, Ряшко, Гончар, Іванов, Єременко, Гавриш, Савченко, Кузик, Гемега, Худоб'як;

Статистика протистоянь в УПЛ: 15 матчів - 5 перемог "Чорноморця", 7 нічиїх 3 перемоги "Говерли";

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты