Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/Прем'єр-ліга: 20-й тур. «Матчі суботи». (Анонс)

Прем'єр-ліга: 20-й тур. «Матчі суботи». (Анонс)

Представляємо вам анонс сьогоднішніх матчів 20-го туру Української Прем’єр-ліги, в якому відбудуться такі поєдинки: «Ворскла» - «Сталь», «Зоря» - «Карпати» та «Олександрія» - «Динамо».

Автор — Denys Cherednychenko
2 апреля 2016, 08:06
Прем'єр-ліга: 20-й тур. «Матчі суботи». (Анонс)

Значить, що на нас чекає в цю суботу:

В минулому турі підопічні Василя Сачка з'їздили в Харків в гості до місцевого "Металіста" та забивши їм 3 голи поїхали з 3-а очками. Також, на минулому тижні "Ворскла" покинула боротьбу за Кубок України програвши за сумою двох матчів донецькому "Шахтарю" - 5:2 хоч і в матчі-відповіді все ж зуміли переграти "гірників". На разі "Ворскла" посідає 5 місце відірвавшись від свого переслідувача новачка УПЛ "Олександрії" на 4 пункти. Ну, а перемогти "Сталь" в домашньому поєдинку може ще збільшити перевагу полтавчан та дати змогу не турбуватися, що їм хтось заважатиме знизу турнірної таблиці.

Після минулого туру, де "Сталь" вдома зустрічав "Говерлу" Грозного, де до речі "сталевари" мінімально перемогли, хоч було багато питань до суддівста, а особливо у наставника "Говерли" який після матчу дав свій коментар стосовно суддівства матчі та в загалом суддівства в Українському футболі. Ну то було в минулому турі, а сьогодні "Сталь" зустрічається з достатньо складним для неї суперником полтавською "Ворсклою". В разі перемоги над "полтавчанами" "Сталь" може обігнати "Карпати" та зайняти 7-у сходинку в турнірній таблиці, але цей варіант мало ймовірно хоч і має права на існування.

Матч: "Ворскла" (Полтава) - "Сталь" (Дніпродзержинськ);

Час проведення: 14:00;

Місце проведення: Полтава, стадіон "Ворскла" ім. Бутовського;

Трансляція матчу: "Футбол 2";

Арбітр матчу: Іван Бондар;

Статистика протистоянь в УПЛ: до цього сезону команди ще не зустрічалися;

Матч першого кола: 2-1;

Невдовзі перед грою з "Карпатами" "Зоря" отримала приємну для неї новину. Підопічні Вернидуба шляхом дискваліфікації "Дніпра" з єврокубків має шанс потрапити до групового етапу Ліги Європи без раунду плей-офф, який ми пам'ятаємо для "Зорі" був, ой який не легкий. Ну, а сьогодні "Зоря" зустрічається з не таким вже й складним для неї суперником, хоч і "Карпати" вміють попсувати нерви клубам які посідають верхівку турнірної таблиці.

Минулий тур "Карпати", зустрічалися з дніпропетровським "Дніпро", і тоді матч закінчився не тільки мінімальним програшем "левів" але й скандалом навколо вболівальників, який ще й досі триває. Ну якщо говорити про гру, то після того як "Карпати" знову переїхали на "Арену-Львів" їм так і не вдалося виграти ні єдиного матчу, хоч і демонстрували доволі цікаву та насичену гру з різними командами.

Матч: "Зоря" (Лугансь) - "карпати" (Львів);

Час проведення: 17:00;

Місце проведення: Запоріжжя, стадіон "Славутич-Арена";

Трансляція матчу: "Футбол 2";

Арбітр матчу: Дмитро Кутаков;

Статистика протистоянь в УПЛ: 28 поєдинків - 8 перемог "Зорі", 7 нічиїх, 12 перемог "Карпат";

Матч першого кола: 1-1;

Крім щасливої "Зорі", який проходить в груповий етап Ліги Європи, є ще одна команда напевно одна з щасливіших - це якраз та сама "Олександрія" яка в перше в житті буде грати в єврокубках. Звичайно, не в груповому етапі, а спочатку в матчах плей-офф, але для "олександрійців" це буде колосальний досвід у їхніх подальших успіхах та матчах. Минулий тур в чемпіонаті підопічні Шарана їздили до морської столиці України, де з рахунком - 1:2 перемогли "Чорноморець" та отримали чергові 3 очка, і ще одну без програшну серію. Ну, а ось з "Динамо" вже в цьому році приходилося зустрічатися "Олександрії", ще на початку другої частини чемпіонату команди зустрічалися в першому матчі 1/4 фіналу Кубка України й тоді сталася невеличка сенсація і команди відіграли матч на нічию - 1:1. Тому в "олександрійців" не великі, але шанси є з Динамо хоч і зараз вони також будуть боротися за кожний пункт і, буде не легко.

На разі "Динамо" поки лідирує в турнірній таблиці, хоч після вчорашнього матчу "Шахтаря" та "Металіста" "кияни" опустилися на другу сходинку, але мають рівну кількість очок з "гірниками" і крім того у "біло-синіх" ще є матч в запасі, тому в "Динамо" є шанси повернути свою позицію назад. В минулому турі "динамівці" в дуже не легкому для себе поєдинку все ж зуміли відібрати очки в луганської "Зорі", перемігши її з мінімальним рахунком - 1:0, що й дало змогу піднятися на першу сходинку турнірної таблиці УПЛ. Тому якщо "Динамо" хоче й надалі посідати першу сходинку, то прийдеться з Олександрії вести тільки перемогу та 3 очка.

Матч: "Олександрія" (Олександрія) - "Динамо" (Київ);

Час проведення: 19:30;

Місце проведення: Олександрія, стадіон КСК "Ніка";

Трансляція матчу: "Футбол 2";

Арбітр матчу: Анатолій Абдула;

Статистика протистоянь в УПЛ: 7 поєдинків - 0 перемоги "Олександрії", 0 нічиїх, 7 перемог "Динамо";

Матч першого кола: 0-3;

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты