Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/«Гол за голом та голом доганяє» або як «Шахтар» розгромив харківський «Металіст»

«Гол за голом та голом доганяє» або як «Шахтар» розгромив харківський «Металіст»

Донецький Шахтар в рамках 20-го туру УПЛ приймав на стадіоні «Арена-Львів» харківський Металіст, де й з ним розібрався доволі легко та не вимушено забивши понад вісім голів.

Автор — Denys Cherednychenko
1 апреля 2016, 21:22
1
«Гол за голом та голом доганяє» або як «Шахтар» розгромив харківський «Металіст»

Перед матчем в 1/4 фіналу Ліги Європи з "Брагою" підопічні Луческу доволі гарно розім'ялися та продемонстрували португальцям, які явно слідкували за цим матчем, на що здатна "донецька машина". Голів й насправді ми побачили вдосталь, хоч і гра була тільки в одні ворота, і як не дивно та очікувано саме у ворота "Металіста".

Перший тайм та й потім в загалом весь матч м'яч контролювали саме "гірники", які могли відзначатися у ворота гостей вже на перших хвилинах матчу. Марлос чудовим ударом влучив м'ячем у поперечину воріт "металу". Але все ж пропустити "Металісту" таки судилося, першим якому це вдалося виявився Тайсон, який отримав передачу від свого колегу Марлоса та пробив по воротах "харків'ян". Гості лиш зуміли відповісти своєю контратакою яка після боротьби у штрафному майданчику "Шахтаря", де Корнєв зумів пробити по воротах П'ятова та ненадовго зрівняти рахунок у матчі. Але надмірний пресинг з боку "Шахтаря" не витримували оборонці "Металіста", що й призвело ще до двох пропущених голів у першому таймі, які на свій рахунок записали Ісмаїлі та Феррейра.

Другий тайм відрізнявся від першого лиш тим що харків'яни не могли навіть вийти в нормальну контратаку, а тим паче побудувати атаку, тому забити їм так більше не вдалося. Ну а, ось "Шахтар" розгулявся на повну, після 3 забитих голів в першому таймі до них долучилися ще 5 голів з другого. Тайсон відзначився ще двома забитими м'ячами та в загалом записав у свій актив хет-трик у цьому матчі, ну і плюс як найкращий гравець матчу. А ще три голи у свій пасив записали Марлос, Едуардо і Бернард які й поставили жирну крапку в цьому протистоянні, хоч і виглядало це, що правда наче на "побиття".

Коротше кажучи, "гірники" їдуть в гарному настрої готуватися до Ліги Європи та до матчу з "Брагою". Ну а "Металісту" прийдеться якось налаштовуватися по на новій, щоб хоч якийсь результат показувати в чемпіонаті.

20-й тур Української Прем'єр-ліги

Матч: "Шахтар" (Донецьк) - "Металіст" (Харків);

Рахунок матчу: 8-1;

Голи забивали:  Тайсон'6, '54, '57, Ісмаїлі'27, Феррейра'31, Марлос'67, Едуардо'86, Бернард'89 - Корнєв'16;

Арбітр матчу: Юрій Грисьо;

Склад "Шахтаря": Пятов, Коваленко (Бернард'46), Кривцов, Срна (Едуардо'64), Ісмаїлі, Тайсон, Феррейра, Ордець, Малишев, Марлос, Степаненко (Дентіньо'46); 

Склад "Металіста": Ільющенков, Соболь, Даценко, Прийомов, Ралюченко (Рижук'60), Зубейко, Корнєв (Синиця'66), Касьянов, Третьяков (Барілко'63), Бобко, Полянський;

Місце проведення:Львів, стадіон "Арена-Львів";

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты