Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/«Знову мінімальна перемога» або як збірна України переграла збірну Уельс

«Знову мінімальна перемога» або як збірна України переграла збірну Уельс

Вчора в Києві на стадіоні НСК «Олімпійський» пройшов другий цього річний товариський матч для нашої головної команди країни, яка зустрічалась зі збірною Уельсу. Гра видалась не багатою на моменту але це не заважало підопічним Фоменка перемогти.

Автор — Denys Cherednychenko
29 марта 2016, 12:58
«Знову мінімальна перемога» або як збірна України переграла збірну Уельс

"Більш впевненіше, але ще не без проблем" - якось так, можна характеризувати другу товариську гру збірної України проти Уельсу. Команди грали на пів-сили та намагались менше вступати в боротьбу щоб не отримати ні кому не потрібні травми, тому гра видалася не такою активною, але все ж відмітити треба, що моменти були в одини і в інший та навіть й гол забити зуміли. Ну а, з замінами в збірної України це взагалі окрема історія, в поєдинку з Кіпром їх було багатенько, а з Уельсом їх майже й не було.

"Про матч"

В першому таймі команди діяли досить обережно та дотримувалися якусь певну дистанцію один від одного наче боячись що одна з помилок призведе до пропущеного голу. Однак господарі продемонстрували більш гостріше моменти між гості. Не поганий момент був у Коваленка на 25 хвилині, а після трьох хвилин домашньою заготовкою Руслан Ротань виконавши бездоганний навіс на Ярмоленка ну, а той своїм ударом зумів забити м'яч у ворота Уельсу. Після забитого голу наші хлопці стали більш активніше та мали ще не погані моменти біля воріт гостей, але їм відмітитися так і не вдалося.

Після перерви українці могли ще нагоди відзначитися у ворота валлійців, але щось не щастило нашим та чогось не вистачало в атаці. Також не слід забувати що й збірна мали не погані моменти біля воріт П'ятова. Рази три чотири гості проходили наш захист та мали змогу забивати, але все ж це й вечір був для однієї збірної (ну ви зрозуміли для нашої збірної України).

Коротше кажучи, мінімальна перемога приносить Україні непогані надії на Євро на яке вже залишилося чекати не довго. Вітаємо збірну Україну з перемогою та бажаємо їй тільки перемог на полях Франції!

Товариський поєдинок

Матч: "Україна" - "Уельс";

Рахунок матчу: 1-0;

Голи забивали: Ярмоленко'40;

Місце проведення: Київ, стадіон НСК "Олімпійський";

Арбітр матчу: Сердар Ґьозюбую (Нідерланди);

Склад збірної "України": Пятов, Шевчук, Хачеріді, Кучер, Федецький, Степаненко, Ротань (Сидорчук, 59), Гармаш, Коваленко, Ярмоленко, Зозуля.;

Склад збірної "Кіпр": Геннессі, Честер, Вільямс (Річардс'65), Бен Девіс, Ґантер, Тейлор (Адам Генлі'72), Аллен, Емір Г’юз (Ледлі'79), Джонатан Вільямс (Макдональд'61), Лоуренс (Бредшоу'73), Черч (Воукс'61);

Фото - "ФФУ".

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты