Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/Кубок України. 1/4 фіналу: «Шахтар» - «Ворскла» (Анонс)

Кубок України. 1/4 фіналу: «Шахтар» - «Ворскла» (Анонс)

Сьогодні відбудеться кубкове протистояння, де в Києві за путівку до 1/2 фіналу будуть змагатися полтавська «Ворскла» та донецький клуб «Шахтар».

Автор — Denys Cherednychenko
27 марта 2016, 09:58
2
Кубок України. 1/4 фіналу: «Шахтар» - «Ворскла» (Анонс)

Перший матч між "Ворсклою" і "Шахтарем" в 1/4 Кубку України, де в Полтаві підопічні Луческу без надзусиль розібралися з полтавчанами та забили 4 м'ячі. Тому можливо цей матч буде тільки формальністю, але є один нюанс для "Шахтаря" який може зіграти на руку Ворсклі, це відсутність ряду гравців. Так, майже більшість основних гравців "Шахтаря" відправилися у розташування своїх збірних, в тому числі й головний капітан "гірників" Даріо Срна, та й ще до того травмований. Тому це можливість дати черговий шанс гравцям, які останнім часом не отримували ігрової практики в офіційних матчах за клуб. В загалом ці команди вже втретє зіграються між собою в цьому році й це граний шанс для "Шахтаря" відіграти навіть на нічию та чекати на нового суперника в 1/2 фіналу Кубка України.

Ось, кому не везе з "гірниками", то це як раз полтавській "Ворсклі", яка за останні два місяці вже двічі зустрічалася з ними та двічі зазнала поразки від "Шахтаря", але на цей раз у полтавчан буде куди більше шансів взяти реванш у донеччани за минулі поразки. Підопічні Василя Сачка можуть використати той факт, що "Шахтарю" не допоможуть основні гравці які поїхали в розташування своїх збірних, тому якщо підібрати правильний ключ до матчу до оборони "гірників" то рахунок може бути не передбачуваним.

Кубок України (1/4 фіналу. Матч-відповідь)

Матч: "Шахтар" (Донецьк) - "Ворскла" (Полтава);

Час: 17:00;

Арбітр матчу: Юрій Вакс;

Орієнтований склад "Шахтаря": Каніболоцький, Кобін, Ордець, Кривцов, Ісмаїлі, Нем, Тайсон, Бернард, Дентіньо Марлос, Гладкий; 

Орієнтований склад "Ворскли": Нєпогодов, Сімінін, Чеснаков, Дитятьєв, Пердута, Скляр, Ткачук, Ребенок, Хльобас, Шиндер, Коломоєць;

Місце проведення:Київ, стадіон "Оболонь-Арена";

Трансляція матчу: Футбол 1;

Перший матч: "Ворскла" - "Шахтар" (0:4)

Зустріч в КУ: 7 матчів: 1 перемога "Ворскли", 2 нічиї, 5 перемоги "Шахтаря";

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты