Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/Товариський поєдинок. «Україна» - «Кіпр» (1:0)

Товариський поєдинок. «Україна» - «Кіпр» (1:0)

Збірна України в Одесі на стадіоні «Чорноморець» здобула мінімальну перемогу в товариському поєдинку проти збірної Кіпру, хоч і мала не втратила її.

Автор — Denys Cherednychenko
26 марта 2016, 10:55
Товариський поєдинок. «Україна» - «Кіпр» (1:0)

5 моментів про матч від "Спільного Футболу":

1. Не очікуваний вихід Путівцев в основі збірної.

Мало хто очікував що тренерський склад збірної України наважиться виставити в основі дебютанта збірноїАртема Путівцева, але своєю грою в захисті він довів що на нього можна розраховувати.

"Фото" -  "В боротьбі дебютант - Артем Путівцев" (Футбол 24)

2. Дебютанти збірної України.

Не мало дебютантів ми побачили у матчі проти Кіпрі. В загалом Михайло Фоменко вирішив скористатися правом 6 замін в товариському матчі та дати пограти новачкам збірної України. Саме Віктор Коваленко, Іван Петряк, Максим Малишев, Микита Каменюка та раніше згадуваний Артем Путівцев стали невеличкою окрасою вчорашнього вечора.

"Фото" - "Дебютант збірної України Масим Малишев у відборі м'яча" (ФФУ)

3. Дебют Андрія Шевченка як тренера.

Ще поки не головний, але й не останній у тренерському штабі збірної. Якщо коротко то для Андрія цей матч став першою перемогою у його тренерській діяльності, і він не приховуючи емоцій говорив про це після завершення матчу з Кіпром. Тому вітаємо легенду нашої збірної Андрій Шевченка з його тренерським дебютом і бажаємо тільки перемог його команді!

"Фото" - "Андрій Шевченко виконує гімн України у матчі Україна - Кіпр" ("Футбол України")

4.Не впевнена перемога.

Після закінчення матчу багато українських футбольних аналітиків та експертів майже в один голос почали говорити, що "наша збірна перемогла не впевнено та взагалі з такою грою могла втратити перемогу у матчі з таким суперником як Кіпр", але не слід забувати що тренерський склад головної команди країни ще намагається налагодити основний склад, тому матч з Кіпром вийшов дещо експериментальний та показав хто як грає та в якій готовності. Тому скоріш за все ми побачимо у матчі проти Уельсу який до речі пройде 28 березня у Києві вже дещо іншу гру від нашої та більш якісний склад на матч.

"Фото" - "Денис Гармаш на полі" ("Футбол України")

5. 100- перемога збірної як не як.

Із за критики в бік гри збірної у маті з Кіпром майже всі забути привітати її з великим ювілеєм. 100 - перемог нашої головної команди країни з моменту її виникнення, і ці перемоги були просто чудовими та найкращими. Тому Спільний Футбол бажає нашим хлопцям та тренерському складу збірної України добитися ще більше перемог та щоб невдовзі ми знову її привітали з ювілеєм!

Фото - "Роман Зозуля та Тарас Степаненко святкують гол у ворота Кіпру" (ФФу)

Про матч "Україна" - "Кіпр".

Наші хлопці розпочали матч в Одесі доволі активно, і намагалися пресингувати кіпріот та забити швидкий гол, щоб потім відчувати себе більш впевненим у матчі. Але в українців було багато браку в атаках як у швидких так і в позиційних, також вдавалася в знаки не зіграність між собою деяких гравців. Відчувалося, що "ось-ось" і наші зуміють забити м'яч у ворота Кіпру, але підопічним Фоменка вистачало сил тільки створити бару моментів небезпечних моментів біля воріт Кіпру. Першу реальну нагоду для взяття воріт мав Тарас Степаненко, але ві не зумів переграти голкіпера та перекинути м‘яч через нього, і влучив по ньому. Але як говориться "йому було написано долею" щоб він сьогодні забив за збірну України. На 40-й хвилині після стандарту у виконані Руслана Ротаня, спочатку перший на м'ячі зіграв Роман Зозуля який зумів вистрибнути вище всіх захисників Кіпру та головою відпасувати на Тараса, ну а той зумів реабілітуватися після втраченої нагоди й відкрив рахунок у матчі - 1:0.

Після перерви тренерський штаб збірної України вирішив якось різно образити гру та на другий тайм вирішив випустити кількох молодих дебютантів, які в загалом продемонстрували не погану гру в позиційних атаках нашої збірної, але й браку від них вистачало. В другому таймі дуже сподобався момент та удар від Малишева який з метрів 20 потужним ударом майже не забив, але чудово зіграв голкіпер Кіпру та зумів витягнути м'яча з-під перекладини. Ну а ось, кіпріоти на останніх хвилинах матчу активізувалися та мали ну дуже не погані моменти щоб відзначитися у ворота Дениса Бойка. Гості мали змогу й здобути нічию в цьому поєдинку та з таких реальних шансів збірну Україну врятувала стійка.

Коротше кажучи, перемога вона й мінімальна і де що не зрозуміла, але перемога, тому краще чим критикувати гру своєї ж збірної, приходьте та вболівайте за неї! Ну а, контрольні матчі й придумали для того щоб перевіряти та налаштовувати команду до більш офіційних матчів. Тому хай краще так грають у товариських поєдинках, ніж потів на Євро.

Товариський поєдинок

Матч: "Україна" - "Кіпр";

Рахунок матчу: 1-0;

Голи забивали: Степаненко'40;

Місце проведення: Одеса, стадіон "Чорноморець";

Арбітр матчу: Орел Грінфілда (Ізраїль);

Склад збірної "України": Бойко - Федецький, Кучер, Путівцев, Шевчук (Каменюка`81) - Степаненко (Тимощук`72), Ярмоленко, Ротань (Коваленко`46), Гармаш (Малишев`46), Гусєв (Петряк`46) - Зозуля (Кравець`63);

Склад збірної "Кіпр": Панаї - Лайфіс, Артіматас, Ефрем, Лабан (Кірьяку`81), Макрідіс, Александру, Хараламбідес (Енглезу`77), Мітідіс (Сотіріу`70), Деметріу, Жуніор;

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты