Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/«Прем'єр-ліга: 18-й тур» (Анонс)

«Прем'єр-ліга: 18-й тур» (Анонс)

Сьогодні на стадіони та на екрани телевізорів повертаються чергові матчі Прем’єр-ліги, які розпочнуться в п’ятницю з матчу «Карпати» - «Динамо», і закінчиться в неділю супер-матчем, «Дніпро» - «Шахтар». Тому, чекаємо з нетерпінням на 18-й тур, та підтримуємо свої рідні клуби!

Автор — Denys Cherednychenko
11 марта 2016, 13:53

Ну що, подивилися ми на цьому тижні матчі Ліги Чемпіонів та повболівали за "Шахтар" в Лізі Європи. Тепер час повернутися до внутрішнього чемпіонату.

Значить, що на нас на цих вихідних чекає.

В п'ятницю львівські "Карпати" будуть приймати в себе вдома київський клуб "Динамо". Прийматимуть "леви" "киян" на Арені-Львів. До речі "Динамо" зробило своїм вболівальникам подарунок, і зробило вхід на гостьовий сектор вільним.

В суботу чекає три протистояння, але відбудеться тільки два. Матч "Ворскла" - "Металург" не відбудеться по відомих вже причинам, а  матчі "Олександрія" - "Олімпік" та "Зоря" - "Чорноморець" відбудуться як і звичайно.

В неділю так само як і в суботу відбудуться три матчі, але тут точно будуть зіграні три матчі. Ужгородська "Говерла" прийматиме у себе харківський "Металіст", луцька Волинь яка до речі була знову оштрафована на 6 очок прийматиме вдома дніпродзержинську Сталь. Ну, а окрасою вечора та всього 18-го туру стане матч в Дніпропетровську, де зійдуться "Дніпро" та "Шахтар"

Ну, а ось розширений список матчів які відбудуться в цю п'ятниці, суботу та неділю:

 

Матч п'ятниці:

 

Суботні матчі:

 

Недільні матчі:

 

Турнірна таблиця перед 18-м туром:

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты