Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/Кубок України. 1/4 фіналу: «Волинь» - «Зоря» (1:1)

Кубок України. 1/4 фіналу: «Волинь» - «Зоря» (1:1)

Вчора луцька «Волинь» в рамках 1/4 фіналу Кубка України приймали у себе вдома східних сусідів, луганську «Зорю». Команди забили по одному голу та розійшлися миром.

Автор — Denys Cherednychenko
3 марта 2016, 12:13

         

Ще одна нічия в кубковому протистоянні тепер від" Волині" та "Зорі". Так само як в матчі в Києві команди забили по одному м'ячу та залишили інтригу на другий матч.

Якщо коротко про гру то команди виглядали доволі рівно та агресивно і створювали гарні моменти біля чужих воріт. "Волинь" гарно грала на контратаках що й дало змогу забити першими вже на 18-й хвилині. Хоч відповідь від "Зорі" прийшла через декілька хвилин. Луганчани гарно використали свою нагоду при стандарті та зрівняли рахунок на 23-й хвилині.

В другому тайми команди все ж перекинулися пару трійками небезпечних моментів, але так забити й не змогли. Тому, 1:1 і нас чекає матч-відповідь, який буде дуже цікавим.

Коротше кажучи, матч був доволі цікавим, але не популярним, тому як трансляції мату не відбувалося і це якщо правда було трішки сумно. Будемо надіятися що матч-відповідь буде транслюватися на ТБ.

Матч: "Волинь" (Луцьк) - "Зоря" (Луганськ);

Турнір: Кубок України (1/4 фіналу); 

Рахунок: 1:1

Голи забивали: Богданов'18; Тотовицький'25;

Склад "Волині": Неділько, Никитюк, Горопевшек, Шабанов, Польовий, Богданов, Кравченко, Мемешев, Гуменюк, Хомченко, Козьбан;

Склад "Зорі": Шевченко, Каменюка, Чечер, Сіваков, Сухоцький, Чайковський, Гордієнко, Ліпартія, Тотовицький, Петряк, Будківський; 

Місце проведення: Луцьк, стадіон "Авангард";

Арбітр матчу: Ярослав Козик;

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты