Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/Кубок України. 1/4 фіналу: «Ворскла» - «Шахтар» (Анонс)

Кубок України. 1/4 фіналу: «Ворскла» - «Шахтар» (Анонс)

Сьогодні відбудеться кубкове протистояння, де в Полтаві за путівку до 1/2 фіналу будуть змагатися полтавська «Ворскла» та донецький клуб «Шахтар».

Автор — Denys Cherednychenko
2 марта 2016, 14:52

       

Не дивлячись що ці клуби зіграють два матчі під ряд, спочатку сьогодні в рамках кубкового протистояння за Кубок України, на вихідні у новому турі Прем'єр-ліги, гра на нас чекає дуже цікава та не менш захопливий.

"Ворскла" провела звій зимовий збір в Туреччині де клуб і готувався до кубкового протистояння та до другої частини чемпіонату. Також команда Сачка встигла й посилитися за зимовий збір, так до "Ворскли" долучилося 4 нових гравців Олексій Довгий, Юрій Коломоєць, Павло Ребенок і Дмитро Хльобас, і скоріш за все ми побачимо їх в сьогоднішній боротьбі проти українського гранда.

"Шахтар" вже встиг провести в цьому році 2 офіційних матчі не рахуючи матчі в США. На минулому тижні "гірники" в Німеччині проти "Шальке-04" собі вибороли путівки до 1/8 фіналу Ліги Європи тому на матч проти Ворскли підопічні Луческу приїдуть здобувати чергову перемогу в гарному настрої.

Матч: "Ворскла" (Полтава) - "Шахтар" (Донецьк);

Турнір: Кубок України (1/4 фіналу); 

Час: 19:30;

Орієнтований склад "Ворскли": Непогодов, Пердута, Сімінін, Чеснаков, Довгий, Сапай, Скляр, Бартуловіч, Ребенок, Ткачук, Коломоєць;

Орієнтований склад "Шахтаря": Пятов, Шевчук, Ракицький, Кучер, Срна, Степаненко, Малышев, Тайсон, Коваленко, Марлос, Феррейра; 

Місце проведення: Полтава, стадіон "Ворскла" ім. О. Бутовського,;

Трансляція матчу: Футбол 1;

Арбітр матчу: Анатолій Абдула;

Зустріч в КУ: 7 матчів: 1 перемога "Ворскли", 2 нічиї, 4 перемоги "Шахтаря";

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты