Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/Спільний Футбол / Кубок України. 1/4 фіналу: «Волинь» - «Зоря» (Анонс)

Спільний Футбол / Кубок України. 1/4 фіналу: «Волинь» - «Зоря» (Анонс)

Сьогодні відбудеться кубкове протистояння, де в Луцьку за путівку до 1/2 фіналу будуть змагатися місцева «Волинь» та луганський клуб «Зоря».

Автор — Denys Cherednychenko
2 марта 2016, 14:20

       

Для обох команд це буде перший офіційний поєдинок в цьому році після повернення з зимових зборів. До речі збори команди провели доволі різноманітно, більш яскраво провели їх підопічні Кварцяного, які відправилися до Індії готуватися до другої частини чемпіонату. Що стосується змін у клубі то "Волинь" покинули пару гравців - Кобахідзе і Політило, які повенулися до дніпропетровського клубу. Крім втрат гравців у "Волині" є іще більш важлива проблема - це не зрозуміла ситуація із подальшим майбутнім клубу, яка нависла над клубом. Поступали повідомлення що луцький клуб вже не буде виступати в новому сезоні в Прем'єр-лізі, але поки це є не офіційним джерелом.

"Зоря" ж провела свої збори не так далеко як Волині, а вибрала блищий варіант Туреччину, де й готувалася до нової частини чемпіонату. Луганський клуб також за час зимних зборів зазнав деяких змін у складі. Тепер команді не допоможуть Руслан Малиновський та Андрій Пилявський які покинули клуб і, також поки під питанням залишається Іван Петряк який скоріш за все залишиться грати в Зорі до кінця сезону. Але й Зоря не тільки може продавати чи віддавати в аренту, але й купувати, так вона за цю зиму зуміла купити двох бразильців та підписала колишнього гравця "Ворскли" Євгена Ткачука.

Коротше кажучи, нас чекає доволі гарне та цікаве протистояння. Ці два клуби вміють грати проти українських грандів, та вже перемагали їх. Тепер їм слід помірятися силами в кубковому протистоянні. Тому дивіться та вболівайте за свій любимий клуб!

Матч: "Волинь" (Луцьк) - "Зоря" (Луганськ);

Турнір: Кубок України (1/4 фіналу); 

Час: 19:00;

Орієнтований склад "Волині": Кичак, Богданов, Жуніч, Логінов, Польовий, Шаповал, Кравченко, Р. Никитюк, Герасимюк, Мемешев, Петров;

Орієнтований склад "Зорі": М. Шевченко, Каменюка, Форстер, Сіваков, Опанасенко, Гордієнко, Чайковський, Любенович, Караваєв, Петряк, Будківський; 

Місце проведення: Луцьк, стадіон "Авангард";

Трансляція матчу: не відбуватиметься;

Арбітр матчу: Ярослав Козик;

Зустріч в КУ: 2 матчі: 1 перемога "Волині", 1 перемога "Зорі";

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты