Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/Кубок України. 1/4 фіналу: «Олександрія» - «Динамо» (1:1)

Кубок України. 1/4 фіналу: «Олександрія» - «Динамо» (1:1)

Вчора київське «Динамо» зуміло вирвати лише нічию у матчі 1/4 фіналу Кубка України проти «Олександрії».

Автор — Denys Cherednychenko
2 марта 2016, 11:29

         

Гості лише папері, але граючи в рідних стінах "кияни", так і не зуміли перемогти "Олександрію", хоч тут напевно більше підійде, що це саме "Олександрія" не зуміла здолати "Динамо".

Перший тайм "Динамо" провалило та й ще пропустило першими гол. На 29 хвилині "Олександрія" з третьої спроби пробратися до воріт "Динамо" вдалося відзначитися та відкрити рахунок у цьому протистоянні. Після пропущеного голу підопічні Реброва побігли відігруватися і в них були пару моментів у першому таймі, але слід зазначити захист "Олександрії", який відіграв на високому рівні, хоч звичайно в них були помилки, але не такі як у "киян".

В другому таймі "Динамо" дещо змінилося та почала більш агресивно грати у нападі та створювати моменти один за одним біля воріт "Олександрії", і відчувалося що ще "ось-ось" і буде забитий м'яч. "Ось-ось" прийшлося чекати до 66-ї хвилини матчу, коли чергова атака "киян" завершилася взяття воріт Новака. Гол забив Андрій Ярмоленко, який до речі був капітаном в цьому матчі. Після забитого голу динамівці не зменшували натиску на ворота "олександрійців", але забити другий їм так і не вдалося, хоч і "Олександрія" також мала не погані моменти щоб вирвати перемогу у "Динамо", але їм також не везло. Тому, 1:1 і це насправді боєва нічия.

Коротше кажучи, "Динамо" виглядало дуже дивно та взгалі не серйозно у матчі, що не скажеш про Олександрію за якою було приємно спостерігати цілу гру. Тепер доля путівки до пів-фіналу Кубка України вирішиться у матчі-відповіді, тому чекаємо на матч та вболіваємо за свої клуби!

Матч: "Олександрія" (Олександрія) - "Динамо" (Київ);

Турнір: Кубок України (1/4 фіналу); 

Рахунок: 1:1

Голи забивали: Басов'31; Ярмоленко'66;

Склад "Олександрії": Новак; Чеботаєв, Басов, Шендрик, Путраш; Банада, Запорожан; М. Козак (Старенький 80), Д. Леонов (Есеола 73), Тарґамадзе (Чорній 73); Пономар;

Склад "Динамо": Рудько; Віда, Хачеріді, Драґовіч, Антунеш; Петровіч; Ярмоленко, Велозу, Буяльський (Гармаш 67), Ґонсалес (О. Гусєв 66); Яремчук (Теодорчик 46); 

Місце проведення: Київ, НСК "Олімпійський";

Арбітр матчу: Юрій Можаровський;

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты