Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/Кубок України. 1/4 фіналу: «Олександрія» - «Динамо» (Анонс)

Кубок України. 1/4 фіналу: «Олександрія» - «Динамо» (Анонс)

Сьогодні відбудеться кубкове протистояння, де в Києві за путівку до 1/2 фіналу будуть змагатися «Олександрія» та київський клуб «Динамо».

Автор — Denys Cherednychenko
1 марта 2016, 12:54

Для "киян" це вже буде другий офіційний поєдинок в цьому році й знову він відбудуться на домашньому стадіоні" біло-синіх" НСК "Олімпійський", але тепер "Динамо" зіграє в кубковому протистоянні з "Олександрією", де буде гостями, а не господарями. Таке рішення було прийнято ще на початку лютого. Проблема була в тому що "Олександрія" не була впевнена на всі 100% в готовності свого домашнього поля до зустрічі з киянами. Тому керівництво "олександрійців" звернулася до ФФУ та керівництва "Динамо" про переніс матчу до столиці, а ті в свою чергу дали дозвіл на проведення мату в Києві.

Але давайте краще повернемося до команд. Підопічні Шарана провели зимовій збір у Туреччині де й готувалися до весняного чемпіонату, ну й до матчу з "киянам". Що стосується змін у команді, то вони відбулися. До "Олександрії" долучилися пару нових гравців Путраш, Куліш і Дедечко. Хоч натомість "олександрійців" покинули Сухоцький, Коломієць, Голєнков і Степанюк.

"Кияни" ж як я згадав раніше вже проводили перший офіційний матч в цьому сезоні, але зіграли вони тоді проти англійського Манчестер Сіті в рамках 1/8 Ліги Чемпіонів. Тоді, нагадаємо "кияни" поступилися в себе вдома з рахунком 1:3. Тому, хоч трішки, але реабілітуватися перед своїми вболівальниками "киянам" потрібно, звичайно це не зніме відповідальності перед "динамівцями" у програші, ну а зробити приємне для своїх вболівальників у перший день весни "Динамо" може. Справжня реабілітація перед вболівальниками буде перемога в Манчестері.

Коротше кажучи, нас чекає цікавий поєдинок з не простим для "киянам" суперником, хоч і "Олександрія" і цього річний новачок в УПЛ, але вже довів що готовий битися за високі місця та за Кубок України, тому мотивація в цих хлопців є і можливо навіть більша за "Динамо".

Матч: "Олександрія" (Олександрія) - "Динамо" (Київ);

Турнір: Кубок України (1/4 фіналу); 

Час: 19:00;

Орієнтований склад "Олександрії": Новак, Басов, Шендрік, Чеботаєв, Дедечко, Банада, Козак, Запорожан, Таргамадзе, Грицук, Пономар;

Орієнтований склад "Динамо": Шовковський, Антунеш, Хачеріді, Драговіч, Віда, Рибалка, Велозу, Гармаш, Буяльський, Гонсалес, Ярмоленко, Теодорчик; 

Місце проведення: Київ, НСК "Олімпійський";

Трансляція матчу: "Футбол 2";

Арбітр матчу: Юрій Можаровський;

Зустріч в КУ: ще не зустрічалися;

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты