Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/Кубок України. 1/4 фіналу: «Сталь» - «Дніпро» (Анонс)

Кубок України. 1/4 фіналу: «Сталь» - «Дніпро» (Анонс)

Сьогодні відбудеться кубкове протистояння, де за путівку до 1/2 фіналу будуть змагатися дві команди з східної України, а саме дніпродзержинська «Сталь» проти дніпропетровського «Дніпра».

Автор — Denys Cherednychenko
1 марта 2016, 11:54

Ну ось, і стартує весняна частина українського футболу, хтось його чекав на її, а хтось й ні, але все ж футбол повертається на стадіони України після зимової перерви, де відбулося ой як не мало змін та сенсацій, але давайте блище до першого офіційного поєдинку Кубка України в цьому році. На нас чекає матч двох сусідів дніпродзержинської "Сталі" проти дніпропетровського "Дніпра". Команди вже повернулися зі своїх зборів де готувалися до другої частини чемпіонату та кубкових баталій.До речі в "Сталі" та в "Дніпрі" також не мало сенсацій сталося в зимній період. Ну ось, наприклад у "сталеварів" змінився головний наставник, замість харизматичного Володимира Мазяра на заміну прийшов іноземний тренер Ерік ван дер Меєр. Також, "Сталь" за ці канікули вже два рази ліквідовували й намагалися знятися з чемпіонату, але команда та тренер надалі працюють та готуються на чемпіонату.

Що стосується "Дніпра", то тут наставник і залишається Мирон Богданович, але з "Дніпра" все ж покинули декілька гравців що додало Маркевичу ще більшого клопоту у підготовці клуба до другої частини чемпіонату, а якщо ви не здогадалися які саме гравці покинули "Дніпро", то йде мова про голкіпера Дениса Бойка та нападника Євгена Селезньова. Але все ж позитивна новина для "дніпрян" є, Роман Зозуля відновився після складної травми та готовий замінити Селезньова в нападі.

Коротше кажучи, не дивлячись що кубкові змагання проходитимуть в будній день, все ж завітати на стадіони потрібно тим паче, коли на дворі вже весна. Тому підтримуйте свій любимий клуб та вболівайте за український футбол!

Матч: "Сталь" (Дніпродзержинськ) - "Дніпро" (Дніпропетровськ);

Турнір: Кубок України (1/4 фіналу); 

Час: 17:00;

Орієнтований склад "Сталі": Бандура, Габріель, Кравченко А., Кравченко К., Задерака, Кучеров, Мисик, Дебелко, Козак, Котляр, Будник;

Орієнтований склад "Дніпра": Лаштувка, Федецький, Дуглас, Чигринський, Матос, Ротань, Шахов, Лучкевич, Гама, Зозуля, Матеус; 

Місце проведення: Дніпропетровськ, стадіон "Метеор";

Трансляція матчу: "Футбол 2";

Арбітр матчу: Євген Арановський;

Зустріч в КУ: (2004) "Сталь" - "Дніпро" (2:1);

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты