Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/Ліга Чемпіонів 1/8 фіналу: «Динамо» - «Манчестер Сіті» (Анонс)

Ліга Чемпіонів 1/8 фіналу: «Динамо» - «Манчестер Сіті» (Анонс)

Сьогодні відбудеться перша зустріч в цього річному розіграші Ліги Чемпіонів, де в 1/8 фіналу зіграють київське «Динамо» та англійський клуб «Манчестер Сіті».

Автор — Denys Cherednychenko
24 февраля 2016, 10:10
1

Відпочивши та підготовившись на зборах до матчу проти "Манчестер Сіті" "кияни" готові дати бій "міщанам" у себе вдома Чи на всі 100% готові?! - це ми тільки побачимо в сьогоднішньому матчі. Для "динамівців" "Манчестер Сіті" доволі знайомий суперник, а якщо точніше то вони вже зустрічалися в матчах плей-офф. Тільки, що правда в Лізі Європи та в 1/8 фіналу, але боротьба була не гірша за матчі Ліги Чемпіонів. Тоді "кияни" першому матчі в себе вдома зуміли перемогти міщан з рахунком 2:0 і хоч програвши на виїзді 0:1, все ж "Динамо" зуміло забезпечити собі путівку до 1/4 фіналу Ліги Європи. Але це було більш ніж як 5 років тому, в "киян" за останні роки сталися великі перестановки, зміна тренерів та й багатьох гравців які грали 5 років назад вже не грають за Динамо. Що стосується "міщан", то в них також зміни не пройшли стороною.

Коротше кажучи, нас чекає цікаве протистояння який пройде при повних трибунах вболівальників "Динамо", які будуть гнати свій клуб вперед та тільки до перемоги. Тому бажаємо Динамо тільки перемоги у матчі проти "Манчестер Сіті", та пробитися до 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів!

Матч: "Динамо" (Київ) - "Манчестер Сіті" (Манчестер);

Турнір: Ліга Чемпіонів (1/8 фіналу); 

Час: 21:45;

Орієнтований склад "Динамо": Шовковський - Віда, Хачеріді, Драговіч, Данило Сілва - Рибалка, Гармаш - Гонсалез, Буяльський, Ярмоленко - Мораес;

Орієнтований склад "Манчестер Сіті": Харт - Кліші, Отаменді, Компані, Сабалета - Фернандіньо, Фернандо - Стерлінг, Туре, Сільва - Агуеро; 

Місце проведення: Київ, стадіон "НСК Олімпійський";

Трансляція матчу: ТРК "Україна" та "Футбол 1";

Арбітр матчу: Антоніо Матеу Лаос (Іспанія);

Минула зустріч: (17.03.2011) Ліга Європи 1/8 фіналу: "Манчестер Сіті" - "Динамо" (1:0);

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты