Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/Ліга Європи 1/16 фіналу: «Шахтар» - «Шальке-04» (Анонс)

Ліга Європи 1/16 фіналу: «Шахтар» - «Шальке-04» (Анонс)

Сьогодні відбудеться чергова зустріч в цього річному розіграші Ліги Європи, де в 1/16 фіналу зіграють донецький «Шахтар» та німецький клуб «Шальке-04».

Автор — Denys Cherednychenko
18 февраля 2016, 11:50

Після відпочинку та зборів в США та Іспанії, де гірники провели  грані матчі, вони вже готові приймати новий бій у єврокубковій весні. Для донеччан гра проти "Шальке" буде першим офіційним матчем у 2016 році й не край важливим.

Що стосується ситуації в рядах Шахтаря то як відомо взимку Алекс Тейшейра покинув клуб переїхавши до Китаю, але крім нього з "Шальке" не зіграють Бернард, Дентіньо, Азеведо і Фред. Хочай не слід засмучуватися, у німців також не все добре зі складом. Наприклад такі гравців як Франка Ді Санто, Матія Настасіч і Бенедикт Геведес не допоможуть своїй команді у першому матчі проти "гірників".

Матч: "Шахтар" (Донецьк) - "Шальке-04" (Гельзенкірхен);

Турнір: Ліга Європи (1/16 фіналу); 

Час: 22:05;

Орієнтований склад "Шахтаря: П'ятов; Срна, Кучер, Ракицький, Шевчук; Степаненко, Малишев ; Марлос, Коваленко, Тайсон; Гладкий;

Орієнтований склад "Шальке": Ферманн; Жуніор Кайсара, Ж.Матіп, Нойштедтер, Колашінац; Гайс, Горецка; Л.Сане, М.Мейєр, Беланда; Хюнтелаар; 

Місце проведення: Львів, стадіон "Арена Львів";

Трансляція матчу: ТРК "Україна" та "Футбол 1";

Арбітр матчу: Хюсейн Гечек (Туреччина);

Минула зустріч: (24.02.2005) Кубок УЄФА 1/16 фіналу "Шальке-04" - "Шахтар" (0:1);

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты