Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/«Вслід за українськими клубами»

«Вслід за українськими клубами»

Українські арбітри вийшовши з відпустки, зайнялися своєю підготовкою до другої половини сезону і скоро відправляться в Туреччину на тренувальний збір.

Автор — Denys Cherednychenko
22 января 2016, 12:51

Представники футбольної Феміди, що зібралися у легкоатлетичному манежі столичної ШВСМ, склали тест ФІФА з фізичної підготовки. Початок тестуванняарбітрів перед матчами весняної частини сезону 2015/2016 років традиційно складався з двох частин: тесту на прискорення (шість прискорень по 40 метрів) та інтервального тесту (24 відрізки по 150 метрів та 50 метрів відпочинку).

Усього у тесті ФІФА, який є індикатором поточного рівня вітчизняних рефері, взяли участь 198 арбітрів та асистентів усіх професіональних категорій, а також 52 арбітри-жінки. Остання цифра є знаковою, оскільки Комітет, відповідно до останніх тенденцій європейського та світового футболу, концентрує зусилля у напрямку створення підрозділу жіночого арбітражу.

Якщо першим шансом продемонструвати свої найкращі якості більшість дівчат успішно скористалися, то вже навесні на них чекає не менш важлива подія. У середині березня до України завітають інструктори ФІФА із дводенним семінаром для арбітрів-жінок.

Зазначимо, що для безпосередньої підготовки до другої частини чемпіонату арбітри Прем’єр-ліги 21 лютого вирушать на тижневий тренувальний збір до Анталії (Туреччина).

 

 

 

 

Фото та джерело: "ФФУ"

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты