Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/Шлях до Євро-2016. Матч «Словенія - Україна» (Анонс)

Шлях до Євро-2016. Матч «Словенія - Україна» (Анонс)

Сьогодні збірна Україна проведе заключний матч у раунді плей-офф проти збірної Словенії. Матч відбудеться у Маріборі на стадіоні «Людські врт», о 21:45. Бажаємо успіху нашім хлопцям!

Автор — Denys Cherednychenko
17 ноября 2015, 08:39

Коротко про матч:

Ну що, пан чи пропав? Сьогодні наші хлопці мають закінчити почате діло у Львові до кінця, і відправитися на Євро-2016, але для цього їм потрібно не програти з рахунком більше ніж у два м'яча, а по можливості й виграти їх.

Наша збірна підходить до поєдинку в дуже гарному настрої та й зі значним гандекапом у два м'ячі після матчу у Львові, що забезпечать перевагу у матчі проти Словенії. Але не слід забувати що ми вже грали у плей-оффі з різницею +2 м'ячі, хоч і тоді була збірна Франції, але психологічно матч майже ідентичний. Головне що не потрібно робити нашій збірній це грати суто на оборону. Просто не вміє наша збірна програти 90-хвилин у автобус, а ось спробувати зловити словенців на контратаці у українців буде можливість. Словенія хоч не хоч, але піде відіграватися буде атакувати й саме там Україна може й зачепитися за моменти та реалізувати їх, що дасть можливість збільшити різницю забитих м'ячів та ускладнити завдання словенцям у матчі.

Насправді, зараз нервують не тільки гравці та тренери збірної України, але і їхні вболівальники. Все ж наша збірна України ще ніколи не була так близько до своєї мрії, й це ще більше нервує. Але бажаємо успіху нашій збірній у матчі проти Словенії та здобути квиток до Євро.

Матч: Словенія - Україна;

Турнір: раунд плей-офф до Євро-2016;

Час: 21:45;

Місце проведення: Маріборі, стадіон "Людські врт";

Трансляція матчу: ТРК "Україна", "Футбол 1";

 

Арбітр матчу: Джюнейт Чакир (TUR);

Орієнтований склад збірної Словенії: Ханданович; Йокіч, Цезар, Іліч, Бречко; Куртич, Камплі, Крхін, Бірса; Ілічич, Новакович;

 

Орієнтований склад збірної України: П'ятов; Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук; Рибалка, Степаненко, Гармаш; Ярмоленко, Коноплянка; Кравець;

 

Попередній поєдинок: Україна - Словенія (2:0);

Статистика зустрічей: 5 матчів: 1 перемог українців; 2 нічиїх; 2 перемоги словенців;

Різниця м'ячів: 6-6;

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты