Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/Квиток до Євро-2016. Плей-офф. Матч «Україна» - «Словенія» (2:0)

Квиток до Євро-2016. Плей-офф. Матч «Україна» - «Словенія» (2:0)

Вчора у Львові збірна України довела, що «Арена-Львів» є й надалі для неї фартовою, і перемогла у дуже для себе важливому матчі та ще й не пропустила, що дає великі шанси на матч відповідь у Словенії.

Автор — Denys Cherednychenko
15 ноября 2015, 16:45

Коротко про матч:

Дуже гарний та успішний матч для себе провели підопічні Фоменка, де продемонстрували витримку та командну гру проти словенців, ну і головне не пропустили, що є не менш важливо для першого матчу в раунді плей-офф.

Про матч. При такій підтримці з боку вболівальників збірна України не могла просто програти та не забивати. Львівські вболівальники вкотре демонструють що вони надзвичайні й вміють підтримувати своїх улюбленців.

Перший тайм наша збірна відіграла добре, але не відмінно, словенці також мали змогу відзначатися, але вчора у Львові фортуна була на нашій стороні. Підопічні Фоменко вдало контролювали м'яч, а наші фланги, на яких були присутні Шевчук, Коноплянка та Федецький, Ярмоленко не мало повозили словенських захисників. До нашої оборони претензій особливо й немає, але ось помилки все ж вони пропускалися катастрофічних. Так після деяких помилок Хачеріді та Ракитського гості мали сто відсоткові шанси відзначитися у ворота П'ятова, але їхня техніка бажала кращого, тому свої моменти вони так і не реалізували. Перший гол все ж забили українців, і забили доволі технічно. Після того як голкіпер словенців не вдало вибив м'яч зі своєї штрафної, першим на м'ячі з'явився Ярмоленко, який технічно прибрав трьох оборонців Словенії та пробив у лівий кут воріт, 1:0. Далі наша збірна дещо підсіла, і словенці почали притисняти наших гравців до своїх воріт, але слава Богу все минулося найкраще для нас, ми так і не пропустили, хоч моменти у Словенії були й справді гарні.

Другий тайм наша збірна розпочала так само дуже активно, де їй вдалося забити швидкий гол і подвоїти рахунок матчу. Відзначився Євген "Цар" Селезньов після розрізного пасу від Артема Федецького, 2:0 і рахунок повністю задовольняв уболівальників та збірну України. Крім цього голу Селезньов мав зможу зробити дубль та забити третій гол, але м'яч після удару поцілив у штангу. В загалом моментів у другому таймі українці створили чимало, тому чекаємо такої самої гри й у матчі відповіді вже у вівторок, де словенці прийматимуть у себе вдома збірну України.

Коротше кажучи, перший реванш ми взяли, залишився останній у Словенії, і це дуже відповідальний матч та перевірка того чи витримаємо ми психологічний тиск в таких матчах.

Матч: Україна - Словенія;

Турнір: раунд плей-офф до Євро-2016;

Арбітр матчу: Йонас Ерікссон (SWE);

Рахунок матчу: 2:0;

Голи забивали: Ярмоленко'23; Селезньов'54;

Місце проведення: Львів, стадіон "Арена-Львів";

 

Склад збірної України: П’ятов, Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Рибалка, Ярмоленко (Караваєв'90+1), Сидорчук, Гармаш (Малиновський'80), Коноплянка, Селезньов (Кравець'84);

 

Склад збірної Словенії: Гандановіч, Бречко, Цесар, Іліч, Йокіч, Крхін, Куртіч, Ілічіч (Безьяк'63), Кампль, Бірса (Печнік'73), Новаковіч (Люб’янкіч'90);

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты