Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/Час змінити історію! Матч «Україна» - «Словенія» (Анонс)

Час змінити історію! Матч «Україна» - «Словенія» (Анонс)

Сьогодні відбудеться матч збірної України проти збірної Словенії, де національні клуби зустрінуться в першому матчі за путівку до Євро-2016. Для нашої збірної це останній шанс довести, що вона гідна представити свою країну на Євро та переломити свою серію поразок у матчах плей-офф .

Автор — Denys Cherednychenko
14 ноября 2015, 13:21

Коротко про матч:

Ну що, ми цей день чекали 19 років щоб зустрітися з тими хто одного разу нам завадив потрапити на Євро-2000 та залишили нашу збірну вдома. Тепер час віддавати борги та переломити серію поразок у матчах плей-офф.

Перший матч Україна - Словенія пройде у Львові на Арена-Львів, де наша збірна ще не разу не програвала (і дай Боже щоб надалі ніколи не програвала). Відповідальність за цей матч лежить на гравцях збірної України просто колосальна і їм потрібно не тільки зіграти добре й перемагати, а й не пропускати ні одного м'яча у свої ворота.

Проблеми у складі є нас, і у словенців. У збірній Україні в матчі не допоможуть дискваліфікаційні гравці Степаненко та Кучер, травмовані Ротань та Гладкий. Також, під питанням і гра нашого голкіпера Андрія П'ятова який як недавно стало відомо зазнав невеликої травми на тренуванні.

У словенців як відомо не допоможе Беріч який гірко відомий нашим українським вболівальникам та вболівальникам Дніпра, забивши м'яч у ворота Дніпра в Лізі Європи. Гравець зазнав ушкодження і не допоможе своїй збірній у матчі в Львові та також може пропустити матч-відповідь у Словенії.

До слова, це дуже важливий матч для всієї України й ми надіємося що наша збірна продемонструє гарний та видовищний футбол який заслуговує на те щоб зіграти у Франції на Євро-2016.

Матч: Україна - Словенія;

Турнір: раунд плей-офф до Євро-2016;

Час: 19:00;

Місце проведення: Львів, стадіон "Арена-Львів";

Трансляція матчу: ТРК "Україна", "Футбол 1";

Арбітр матчу: Йонас Ерікссон (SWE);

Орієнтований склад збірної України: П’ятов, Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Рибалка, Сидорчук, Ярмоленко, Гармаш, Коноплянка, Селезньов;

Орієнтований склад збірної Словенії: Хандановіч, Бречко, Іліч, Цесар, Йокіч, Куртіч, Крхін, Ілічіч, Кампль, Бірса, Новаковіч;

Попередній поєдинок: (17.11.1999) Україна - Словенія (1:1);

Статистика зустрічей: 4 матчів: 0 перемог українців; 2 нічиїх; 2 перемоги словенців;

Різниця м'ячів: 4-6;

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты