Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/«Перездача або чи зуміє «Шахтар» взяти реванш у «Мальме» (Анонс матчу)

«Перездача або чи зуміє «Шахтар» взяти реванш у «Мальме» (Анонс матчу)

Сьогодні відбудеться 4-й тур Ліги Чемпіонів, де зустрінуться наш донецький клуб «Шахтар» з шведським клубом «Мальме». Минулий матч «гірники» мінімально поступилися «шведам», чи зуміють донеччани реабілітуватися за минулу поразку, це ми побачимо вже сьогодні. Поєдинок відбудеться у Львові на «Арена-Львів». Розпочнеться матч, о 21:45.

Автор — Denys Cherednychenko
3 ноября 2015, 11:03

Минулий матч проти "небесно-блакитних" увів в невеличкий ступор всі вболівальників "гірників" та простих українців які підтримують "Шахтар". Тоді як пам'ятаємо донеччани поступилися "шведам" на їхньому полі з рахунком 1:0 і ускладнили собі життя в групі А. На разі донеччани мають 0 очок і як не сумно це останній шанс хоч якось зачепитися "Шахтарю" за єврокубки, тому як в матчах проти "Реала" та "ПСЖ" по правді шанси в них не сильно великі. Для "Мальме" зігравши в Львові у нічию або навіть перемогти, може гарантувати вихід до Ліги Європи з третього місця.

На передодні матчу. "Шахтар" дуже гарно розім'явся в матчі проти "Зорі", де "гірники" забили понад сім голів, тому донеччани будуть підходити до матчу в гарному гуморі, а тим паче Степаненко який в тому ж матчі проти "Зорі" забив шикарний м'яч через себе та оформив дубль.

А ось, "Мальме" приїхали у не найкращому гуморі. Свій домашній поєдинок в чемпіонаті "Мальме" програв і посіли п'яту сходинку. Але не зважаючи на те шведи не як не стають легшими для "Шахтаря", вони залишаються тією командою який Шахтарю так і не вдалося ще перемогти.

Матч: "Шахтар" (Донецьк) - "Мальме" (Мальме);

Турнір: Ліга Чемпіонів (груповий етап); 

Час: 21:45;

Місце проведення: Львів, стадіон "Арена-Львів";

Трансляція матчу: ТРК "Україна", "Футбол 1";

Арбітр матчу: Овідіу Хацеган (Румунія);

Орієнтований склад "Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Азеведо, Степаненко, Фред, Марлос, Тейшейра, Бернард, Гладкий;

Орієнтований склад "Мальме"Віланд, Тіннерхольм, Арнасон, Бенгтсон, Конате, Ейкрем, Левіцкі, Аду, Бергет, Джурджіч, Розенберг;

Минула зустріч: "Мальме" (Мальме) - "Шахтар" (Донецьк); (1:0)

Гра "Шахтаря" в домашньому чемпіонаті: "Зоря" - "Шахтар" (1:7);

Гра "Мальме" в домашньому чемпіонаті: "Мальме" - "Норчепінгу (0:2);

*Також, "Спільний Футбол" провете твіт-трансляцію матчу: "Шахтар" - "Мальме" на своїй офіційній  сторінці в твітері. Так що, долучайтеся та слідкуйте за подіями на "Спільний Футбол"

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты