Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/«Ліга Чемпіонів. День 2» Група G: «Маккабі» - «Динамо» (0:2)

«Ліга Чемпіонів. День 2» Група G: «Маккабі» - «Динамо» (0:2)

Сьогодні ввечері київське «Динамо» здобуло свою цього річну першу перемогу в Лізі Чемпіонів перегравши на виїзді ізраїльське «Маккабі» (Тель-Авів) з рахунком 2:0. Вітаємо киян з перемогою!

Автор — Denys Cherednychenko
29 сентября 2015, 23:55

Коротко про матч: 

Перш за все, хотілося б привітати з першою перемогою в Лізі Чемпіонів як на посту тренера Сергія Реброва, та побажати йому більше перемог, і великих результатів в Лізі Чемпіонів. Також, вітаю всіх гравців "Динамо" які в тій чи іншій мірі заслужили перемогу, та які підняли настрій всій Україні.

Про гру. Напевно розпочнемо ми зі стартового складу "Динамо", який на більшу половину виявився передбачуваним, хоч і в деяких моментах викликав деякі питання. Одна з самих важливих питань, хто замінить вибувшого Гармаша, який отримав травму, і тренери "Динамо" замість Дениса ставлять на позицію Сергія Рибалку, який ну якщо чесно так собі відіграв, наче й не погано, але може й краще. Також, було запитання стосовно Гонсалеса, який можна так сказати провалив минулий матч проти "Порту", та якого Ребров знову випускає на поле зі стартових хвилин, але на щастя Сергій Станіславович на цей раз не прогадав з Гонсалесом. Все ж "засяяв" в цьому матчі цей гравець й продемонстрував чудову техніку та віддавав чудові передачі своїм колегам. Ну і в принципі наче й все, по складу "Динамо", ну хіба що Шовковський замінив Рибку у воротах. У "Маккабі" також були деякі перестановки у складі, але вони не суттєво змінили план гри "жовтих".

Як я і говорив, чудово себе проявив на полі Гонсалес. Він зумів віддати дві гольових передачі, які й принесли "Динамо" перемогу в цьому матчі. На 4-й хвилині Дерліс прекрасною передачею віддає на Ярмоленка, і той відкриває рахунок у матчі, а на 50-й хвилині той же Дерліс продряпуючись між захисниками "Маккабі" зумів пробитися у їхній карний майданчик, знайти та віддати пас на Мараєса, і той робить вже рахунок 0:2, на користь "Динамо". Тому, напевно без перебільшень буде, якщо Дерліса Гонсалеса назвати ключовою особою цього матчу, ну і звичайно він зумів реабілітуватися за минулу гру проти "Порту", а ось чи зуміє він так зіграти в наступному матчі проти "Челсі" це ми вже невдовзі побачимо.

Взагалі, "Маккабі" за весь час лиш зуміла відповісти деякими небезпечними ударами та проходами до воріт Шовковського. Їм навіть вдалося забити гол, після того як Ярмоленко відкрив рахунок у матчі, але боковий арбітр побачив мінімальний офсайд у ізраїльського гравця, і гол не був зарахований, але все одно "Динамо" де що на пряглося, і було стурбоване тим, що вони змогли відпустити гравця на побачення "один на один" з голкіпером. Але в цілому "Маккабі" нічого особливого не продемонструвала, і могла лиш декілька разів визнати "вау", й то на пів голосу. Все ж куди краще виглядали саме "кияни", хоч і були помилки, але в цілому гра "Динамо" справляла враження і дарувала позитивні надії.

Коротше кажучи, "Динамо" перемогло, і здобуло не тільки першу перемог в цьому сезоні Ліги Чемпіонів, а й важливі 3 очки, які дають змогу закріпитися на першому місці в групі. Завдання виконано.

Матч: "Маккабі" (Тель-Авів) - "Динамо" (Київ);

Рахунок матчу: 0:2; 

Голи забивали: Ярмоленко`4, Мораєс`50;

Турнір: Ліга Чемпіонів (груповий етап); 

Місце проведення: Хайфа, стадіон "Саммі Офер";

Арбітр матчу: Давід Фернандес (Іспанія);

Склад "Маккабі":  Райкович, Даса, Тібі, Бен Хаїм I, Ріка, Мітровіч (Іцхакі`61), Альберман, Перець, Вермут (Міча`79), Бен Басат (Бен Хаїм II`46), Захаві;

Склад "Динамо"Шовковський, Сілва, Хачеріді, Драгович, Антунеш, Сидорчук, Рибалка, Гонсалес (Віда`79), Велозу (Буяльскій`69), Ярмоленко, Мораєс (Кравец`81);

Інший матч в групі G: Порту - Челсі (2:1); 

Турнірна таблиця групи G:

              І     О

Динамо   2     4

Порту     2     4

Челсі      2     3

Маккабі  2     0

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты