Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольна Солянка/Чим запам'ятався Гармаш у «Динамо»?

Чим запам'ятався Гармаш у «Динамо»?

Чим же запам’ятався українському вболівальнику півзахисник «Динамо» - Денис Гармаш?

Автор — Алексей_23
5 января 2020, 23:38
4
Чим запам'ятався Гармаш у «Динамо»?

Піти, не можна залишитися… Саме так розставили розділові знаки півзахисник Денис Гармаш та київське «Динамо». 5 січня стало відомо, що турецький «Різеспор» орендував українського футболіста до кінця сезону 2019/2020.

Денис Гармаш – справжній ветеран київського клубу. Дебютував він ще у далекому 2007 році, в кубковому матчі проти сімферопільського «Ігросервісу». Загалом за 12 сезонів Денис провів за основну команду 256 матчів, забивши 36 голів та віддавши 37 гольових передач.

Реакція вболівальників – позитивна, більшість відверто радіє такому трансферу. Денис перестав прогресувати ще років 4 тому, а зараз й взагалі «випав» із стартової одинадцятки і дуже рідко виходить на поле.

Все ж, кар’єра Гармаша у «Динамо» багата на події: і хороші, і не дуже. Тому, давайте пригадаємо всі головні моменти Дениса у біло-синій футболці.

1. Вакс і червона картка.

Мабуть, це справді перше, що приходить у голову. Легендарне українське класичне, головний арбітр матчу – Юрій Вакс та Денис Гармаш. Тут і додати немає чого!

Наприкінці першого тайму Гармаш отримав другу жовту за те, що начебто Вакс попросив «динамівця», якому надавали медичну допомогу, вибігти за найближчу лицьову лінію, проте Денис або не зрозумів, або навмисно побіг до бокової. За це арбітр показав жовту картку, яка стала другою, і видалив гравця за неспортивну поведінку. Цей епізод став приводом для великої кількості розмов, а самого Юрія Вакса почали називати, змінюючи першу букву його прізвища на «Б». Говорили, що «Шахтар» підкупив суддівство та нечесно виграв матч.

2. Гол у ворота «Бешикташа».

Безумовно, один із найважливіших голів у кар’єрі Гармаша. У третьому раунді групового етапу Ліги Європи «Динамо» приймало «Бешикташ», ситуація в групі була близька до катастрофічною, тому киянам треба було лише перемагати. Весь матч домінували біло-сині, але забити не вдавалося. І лише на 94 хвилині після навісу Гусєва Гармаш зумів завдати вирішальний удар. Таким чином, Денис подарував киянам першу перемогу в групі. Ну, а на якому місці опинилося «Динамо» після вирішального туру – то вже зовсім інша історія.

3. Жест.

А скільки ж мемів, приколів виникло після цього матчу. Денис Гармаш, відомий своєю емоційністю, не зміг себе втримати і показав фанам донецького «Шахтаря» все, що він думає) Хоча, це аж ніяк не допомогло киянам, які згоріли «Шахтарю» 1:4 та вилетіли з розіграшу Кубка України.

4. Геніальний асист.

Гармаш віддає асисти, навіть, коли цього не хоче! У матчі проти французького «Ренна» Денис намагався пробити по воротах, проте м’яч зрізався з ноги і відлетів до іншого гравця «Динамо» Томаша Кендзери. Поляк потужним ударом відправив м’яч у дев’ятку воріт Абдулайє Діалло!

До речі, WhoScored потролив Дениса та зарахував йому гольову передачу.

5. Правда про суддів.

Тут без коментарів… Просто і лаконічно, спробуй не погодитися)

Хочеться, щоб у новому клубі у Дениса все склалося добре, адже самовіддача в цього гравця справді на високому рівні!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты