Tribuna/Футбол/Блоги/БЛФ/Як зіграв Кравець в матчі проти Хоффенхайма

Як зіграв Кравець в матчі проти Хоффенхайма

Аналіз дій Артема Кравця в матчі проти «Хоффенхайма»

Блог — БЛФ
Автор — Kindoroho
5 марта 2016, 20:52

Німецький “Штутгарт” за який на правах оренди грає нападник збірної України Артем Кравець зумів перервати серію з трьох матчів без перемог. В матчі 24 туру німецької Бундесліги “шваби” розтрощили одного з аутсайдерів чемпіонату “Хоффенхайм”.

Для українського глядача в першу чергу звісно цікаво, як себе проявив Артем Кравець. В останніх матчах нападник, відверто кажучи, розчарував. Сьогоднішнім поєдинком він показав, що його рано почали відправляти в глибокий запас команди.

Можливо, однією з причин вдалої гри українця стала довіра головного тренера, який надав йому місце у стартовому складі. Можливо Артем сам зрозумів, що наступного шансу він може не дочекатися і зіграв так, як від нього чекають вболівальники.

За 68 хвилин гри, котрі Артем Кравець провів на футбольному полі він зустрівся з м’ячем лише 27 раз, проте гостроти у його діях було більше, ніж в попередніх декількох матчах разом взятих. Незважаючи на те, що українець вийшов на футбольне поле у ролі єдиного форварда, він досить часто опускався ближче до центу поля, пропонуючи себе, а також не цурався сам розпочинати атаки.

За час, що наш співвітчизник провів на футбольному полі він зумів виконати 22 передачі, 19 з яких були точними. В основному Кравець виконував короткі передачі, серед яких дев’ять було вперед в лінію атаки(сім точних). Одна з передач Артема стала результативною. Саме з його передачі Рапп подвоїв рахунок у матчі. За напрямком передач нападника можна поспостерігати нижче.

Довершуючи тему передач, слід відзначити, що найбільше передач на Кравця в матчі проти “Хоффенхайма” виконав Інсуа, який чотири рази адресував м’яч на українця. Тричі Артем отримував “круглого” від Гентнера та Раппа. Цікаво, що сам Кравець більше за всіх віддавав передачі на Дідаві, відразу сім раз. Ще шість пасів він віддав на все того ж Раппа.

За трішки більше, чим годину гри український нападник чотири рази пробивав по воротах суперника. Двічі його удари влучали в рамку воріт на 28 та 38 хвилині, на 45 хвилині матчу після удару головою м’яч пролетів мимо. Мав він можливість відзначитися і на 27 хвилині, проте його удар був заблокований. Цікаво, що з трьох спроб двічі Кравець пробивав лівою ногою.

Про шалене налаштування Кравця на матч може свідчити і той факт, що протягом 68 хвилин гри він тричі порушував правила і навіть отримав жовту карточку. До слова, на ньому суперники порушили правила один раз.

Відомий інтернет-портал whoscored.com поставив українському нападнику за матч 7.3 бала. До слова, матч проти “Хоффенхайма” “Штутгарт” виграв з рахунком 5:1.

Огороднік Андрій, спеціально для Footmania.com.ua

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Battle: Шапаренко VS Корзун
24 ноября 2017, 13:41
18
Все посты