Tribuna/Футбол/Блоги/The_Masik/Біло-сині намагалися всіма способами перемогти темношкірих

Біло-сині намагалися всіма способами перемогти темношкірих

Продовження київсько поєдинку з новими героями та антигероями. Як вболівальники мало не зірвали поєдинок.

Блог — The_Masik
Автор — Serg Ball
10 ноября 2019, 23:39
1
Біло-сині намагалися всіма способами перемогти темношкірих

Матч якого чекали всі, ми хотіли продовження київського поєдинку, який показав чому це ель-класико. Попри атакувальний склад киян більше нічим атакувальним не могли похизуватися. Спершу могло здатися що арбітр допомагає гірникам, адже за преші 15 хвилин центральні центрбеки отримали жовті картки, за не дуже грубі фоли, проте футболісти в подібній ситуації обходилися усним попередженням.

Єдиний небезпечний момент за участю Родрігеса закінчився не точним ударом, за який відразу покарали донеччани відкривши рахунок за допомогою стандарту, який вдало замкнув Кривцов це доречі його перший гол в цій першості. Після пропущеного м’яча кияни ніби активізувалися і почали брати ініціативу у руки, але занадто повільно і не злагоджено. Команди пішли на перерву з рахунком 1:0.

Гра у другому таймі кардинально не змінилися, але атака біло-синіх сьогодні була незбалансованою, хаотичною, місцями агресивною і водночас не результативною, кияни за матч ні разу не потрапили у ствір воріт. Шахтар сів на свою половину і тримав суперника на зручній дистанції, чекали помилок суперника, виходили у гострі контратаки. Все було добре, я про атмосферу, якби не заклики вболівальників проти темношкірих футболістів. У цій ситуації не витримав Тайсон, який показав середній палець і вибив м’яч у сторону вболівальників, за це йому була показана червона картка, матч було призупинено.

Після поновлення гра продовжилась у подібному руслі і закінчилась закономірною перемогою господарів. Динамо не показало, що вони хочуть перемогти, вони думали, що гра сама зробиться, адже реально кияни показали не привабливу гру. Чи це втома, чи переоцінка можливостей, чи «Шахтар добре підготовився» це вже питання до головного керманича біло-синіх. А наразі кияни відстають від донеччан на 13 пунктів і можливо питання стосовно чемпіона вирішено.   

Лучшее в блогах
Больше интересных постов