Tribuna/Футбол/Блоги/Футбол and justice for all/Ліга чемпіонів, смачний beer і Трибуни збір: як у Львові зустрічались блогери Tribuna.com

Ліга чемпіонів, смачний beer і Трибуни збір: як у Львові зустрічались блогери Tribuna.com

Звіт про подію року на теренах Ua.tribuna.com

Автор — djorkaeff
20 февраля 2015, 14:08
40

Звіт про подію року на теренах Ua.tribuna.com

Нарешті цей день настав. Довгоочікуваний масштабний збір блогерів Трибуни у Львові відбувся. Приїзд до міста Лева мюнхенського суперклубу «Баварія» в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів заманив до нашого міста не один десяток хлопців та дівчат з різних міст, а приймати гостей були раді представники Львівського Трибуналу: Василь Федевич, Юрко Гусак і Богдан Матулкін.

А почалось усе… з жеребкування пар 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, звісно. Львівський Трибунал чемно спостерігав за цією подією в он-лайн режимі в пабі «Білий Лев», вангуючи якогось надпотужного суперника - «внутрішня чуйка» пророкувала мадридський «Реал», але і «Баварія» не розчарувала нікого із нас. Тоді ж ми і ствердились у своїй ідеї провести масштабний збір Трибуни перед матчем.

Львів, Ліга чемпіонів, «Баварія», зустріч із цікавими людьми – всі умови для того, аби дуже добре провести час.

Перший камінь спотикання – квитки. Ми наївно сподівались, що квитки продаватимуть у вільному доступі в порядку «живої черги» і вже будували наполеонівські плани по окупації прилеглої до кас «Арени Львів» території, аби придбати чимбільше квитків на матч. Але, новини про порядок продажу квитків вибили землю з-під ніг.

Порятунок нагодився несподівано, але дуже доречно: наш одноклубник в команді 7-40 «КримНаш» Міша Конєв, є власником абонемента «Шахтаря», а такі особи мали привілейоване право на придбання квитків. Завдяки Михайлові та його люб’язності ми здобули можливість в он-лайн режимі отримати перші кілька пропусків на заповітний матч, а далі… на арену вийшов хакер Богдан Матулкін.

Не буду вдаватись у подробиці цієї афери століття, але Богдан продемонстрував нестандартний підхід до вирішення «квиткового питання», завдяки якому кількість щасливих власників «тікетів» збільшувалась чи не щодня.

Отже, переконавшись, що ми точно станемо безпосередніми учасниками футбольного свята у Львові, ми почали глобальну піар-кампанію Львівського збору, нагнітали ажіотаж і влаштували цілий марафон зворотнього відліку до цієї значимої події.

 

Час спливав невпинно, гості один за одним підтверджували свою присутність на глобальному Львівському Зборі, географія міст-учасників розширювалась все більше й більше, і ось цей день настав.

Атмосфера вівторка 17 лютого у Львові була насичена очікуванням цієї неординарної події. У пабі «Білий Лев» зсували столи, розливали по пляшках медовуху, терли бульбу на деруни, потяги і автобуси доправляли до славетного міста Лева блогерів Трибуни та їх друзів, хлопці з Львівського Трибуналу прасували «на кант» сорочки, футболки і шалики.

По обіді столи пабу заповнились гостями, ми втиснули по першій гальбі смачного львівського пива та почали знайомитись уже безпосередньо, а не через екрани моніторів.

Основні спостереження під час Збору і застілля:

  • Виявляється, можна кілька годин спокійно спілкуватись і жодного разу не зачепити тему політики (адже, як ми всі знаємо, «футбол внє політікі», хаха)
  • Клубні вподобання і захоплення жодним чином не псують дружелюбної атмосфери спілкування: фани «МЮ» і «Ліверпуля» не начистили одне одному пики (привіт Владу Гаращенко і RedMigueL'ю), фани «Арсенала» і «Тотенгема» не влаштували махач прямо на столі (йоу, dazzLe і bale).
  • Ці незручні моменти… А їх не було! Як не дивно, але зо двадцять людей, переважна більшість яких вперше бачила одне одного в «реалі», одразу знайшли порозуміння між собою таспільні теми для обговорення. А по-іншому й бути не могло, адже Tribuna connecting people (як слушно відзначив Вася «паралельні лінії перетинаються лише на стадіоні Ювентуса» Федевич).
  • Шкода, що не всі змогли потрапити на Збір. Бракувало ще й інших цікавих і приємних людей, яких так багато на теренах Трибуни. За допомогою наших розвідувальних даних вдалось отримати ексклюзивну фоточку альтернативного збору трибунівців (майже антимайдан, трясця!), в одному з кінотеатрів країни в очікуванні перегляду кінохіта «50 відтінків сірого».

На фото зліва-направо: Льоша Сімченко, Славко Мар'янко, уродинник того дня Віталік Старенький, Ваня «ivasykus» Cинєпалов і ще якісь блогери Трибуни.

Пара годин трапези, десятків гальб пива, двох з лишком літрів медовухи та кількох тарелів дерунів минули досить швидко, вечір і бадьорий морозець опустились на Львів, а вся ватага Трибунівського Збору застрибнула в спеціально подані екіпажі, хляпнула дверима та й помчала на «Арену Львів».

По дорозі на стадіон ми стали свідками ще одного цікавого спостереження – деякі учасники Збору настільки брутальні, що для того, аби вийти з машини по своїх справах, її не обов’язково навіть зупиняти. Але то таке (с), головне, що всі живі і здорові дістались до місця призначення.

Квитковий ажіотаж за кілька годин до початку матчу був настільки шаленим, що квитки на гру просто валялись під ногами, підіймай і заходь на стадіон. Завдяки такій спостережливості наших друзів вдалось натрапити на такий безхазяйний квиточок і тим самим виручити ще одного нашого колегу, якого певні обставини поставили в дуже незручне становище.

Про сам матч «Шахтар» - «Баварія» щось писати немає змісту, адже не ця подія стала визначальною для нас усіх 17-го лютого 2015-го року у Львові. Однак, гімн Ліги чемпіонів УЄФА – це та музика, яку ладен слухати наживо кожного дня. Пропоную вам це зробити саме зараз (на відео присутній також мій демонічний сміх і караоке-підспівування).

Перший загальноукраїнський Збір Трибуни завершився і Львів передає естафету (хехе) Києву, Харкову, Дніпропетровську, Сумам, Маріуполю, Донецьку з Луганськом і всім іншим українським містам, де живуть блогери, наші хороші знайомі, товариші і приятелі. Спілкуймось частіше, спілкуймось наживо, отримуймо задоволення!

Шалений респект і #уваженіє всім учасникам Збору, моїм коллегам по Трибуналу Lviv1256 і Богдану Матулкіну, партнерам по «КримНаш»: , тернопільському каноніру , одеському скаузеру , тимчасово львівському «червоному дияволу» , учасникам «Битви поглядів» , та , чарівній із супутницею, які дещо розбавили наше хлопчаче товариство, одеському «мадрідіста» з друзями, повноважному представнику адміністрації Трибуни на Зборі .

Сподіваюсь, не востаннє зібрались такою приємною компанією!

Заодно, на правах реклами, нагадую, що 31.03.2015 року у Львові відбудеться матч між національними збірними України та Латвії. Якщо ви розумієте про що я.

Другие посты блога

Все посты