Tribuna/Футбол/Блоги/Філіжанка футбольної кави/Скандал в АПЛ. Хто він - футболіст, що звинувачений у зґвалтуванні?

Скандал в АПЛ. Хто він - футболіст, що звинувачений у зґвалтуванні?

В АПЛ спалахнув черговий потужний скандал. В останній рік їх стало забагато.

8 июля 2022, 20:32
Скандал в АПЛ. Хто він -  футболіст, що звинувачений у зґвалтуванні?

В АПЛ спалахнув черговий потужний скандал. В останній рік їх стало забагато. Влітку 2021 року за підозрою в зґвалтуванні неповнолітньої заарештували півзахисника «Евертона» Гілві Сігурдссона. Тоді ж захисник «Манчестер Сіті» Бенджамін Менді потрапив під варту за звинуваченням у серії насильств. А взимку молоду надію «Манчестер Юнайтед» Мейсона Грінвуда викрили у насильстві над власною дівчиною, яка ж сама розповіла про це на своїй інстаграм сторінці. 

Схема майже завжди та сама. ЗМІ повідомляють про затримання футболіста за певний злочин. Прізвище гравця не називають (по правилам можна розкривати особу лише після офіційного підтвердженого звинувачення), але вболівальникам дають кілька підказок. Далі прихильники футболу у соцмережах розпочинають розслідування, щоб зрозуміти хто це. Попередні рази винуватців знаходили швидко. А ось зараз все набагато складніше.

Авторка блогу спробувала розібратися з цією загадкою.

Що нам відомо? 

Почнімо насамперед з фактів, які нам представили ЗМІ в офіційних джерелах: 

  • це всесвітньо відомий гравець;
  • він мав поїхати на ЧС-2022;
  • він мешкає у Північному Лондоні (там його і затримали);
  • йому під 30 років, і якщо точніше, то від 26 до 29.

На цей раз мова знову про зґвалтування. Футболіста затримали, потім допитали у зв'язку з двома звинуваченнями про знущання над другою дівчиною. При цьому можливі злочини сталися у квітні та червні 2021 року. 

Які версії у вболівальників? 

Інформації і багато, і мало водночас. З одного боку, прихильникам дали зрозуміти, що йдеться про зірку зі збірної, яка пройшла на чемпіонат світу. З іншого боку, проміжок у роках трохи ускладнює завдання. У випадку з тим же Сігурдссоном хоча б був відомий точний вік, що помітно прискорило пошук.

Оскільки мова про зірку, яка проживає в Північному Лондоні, фанати в соцмережах одразу звузили перелік підозрюваних до футболістів із двох головних клубів з цієї частини міста — «Арсеналу» та «Тоттенгема». У деяких списки відрізняються, але якщо відкинути зовсім невідомих гравців, вийде приблизно так:

• Гаррі Кейн («Тоттенгем»);

• Бен Девіс («Тоттенгем»);

• Ерік Дайєр («Тоттенгем»);

• Граніт Джака ("Арсенал");

• Томас Парті ("Арсенал");

• Сон Хин Мін («Тоттенгем»);

• Лукас Моура («Тоттенгем»).

Далі розслідування перетекло на етап вивчення соцмереж футболістів. Відразу ж з'ясувалося, що деякі гравці на момент затримання були не в Лондоні: Девіс — в Італії, Сон — у Південній Кореї, Джака — у Туреччині. З інших деталей: Моура не проходить до складу збірної Бразилії та навряд чи полетить до Катару.

За підсумком коло у вболівальників звузилося до двох підозрюваних: Кейна та Парті. Перший — головна зірка у списку, другий — начебто підходив за параметрами. Але обом теж знайшли алібі! Фанати пишуть, що Кейн зараз у США, а Парті — у Німеччині разом із рештою гравців «Арсеналу».

Цього разу загадку так і не вдалося розгадати. Офіційного «алібі» ні в кого немає, а достеменно відомо лише одне: футболіста відпустили під викуп до серпня.

Особисто я думаю, що зі списку варто прибрати Сон Хін Міна, тому що його можуть за таке серйозно покарати в Південній Кореї. До того ж якось складно віриться, що це Кейн. 

Взагалі, після таких ситуацій з’являється недовіра до англійських футболістів та питання як їх виховують, що вони таке собі дозволяють, тим паче коли представляють такі топові клуби на такому рівні. Вони точно знають, що за кожним їхнім кроком слідкують журналісти. Чому жертви так довго мовчать про це? Чи це просто новий спосіб піару? Якщо так, то це ще більш принизливо і в першу чергу, це неповага до дівчат.

До того ж, ми не знаємо чи наказують взагалі цих футболістів, адже ті суми грошей які в них є дозволяють їм відкупитися і зам‘яти справу та ще й продовжувати грати далі.

Як ви відреагували на скандал в АПЛ? Які у вас припущення - хто цей відомий футболіст? І на скільки то все правда? Чи то такий жорстокий метод піару?

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты