Tribuna/Футбол/Блоги/Типу аналітика/Тоттенхем – Саутгемптон. Прев'ю

Тоттенхем – Саутгемптон. Прев'ю

Неділя, 19 березня, 16:15, Лондон, «Вайт Харт Лейн», 29-ий тур АПЛ

19 марта 2017, 13:43
Тоттенхем – Саутгемптон. Прев'ю

Неділя, 19 березня, 16:15, Лондон, «Вайт Харт Лейн», 29-ий тур АПЛ

Лілово-білі останній матч в АПЛ провели вдома проти Евертона, який набрав шаленого ходу, але лондонці впевнено за грою, та не за рахунком, переважили своїх опонентів і перемогли 3:2. Шпори ще на стадії 1/16 покинули Лігу Європи і не мали додаткової гри на тижні, а тур 28-ий пропустили через кубкову гру проти Мілволла (6:0), в якому грав лише трохи змінений основний склад. Останні п’ять матчів в усіх турнірах Тоттенхем не програв і показав високу результативність – 18 забитих при чотирьох пропущених. За системою гол+пас, Кейн приніс 10 (8+2), Еріксен – 9 (7+2) і Аллі шість (3+3).

Та є погана новина для фанів північнолондонського клубу – Кейн не зіграє проти Саутгемптона через отримане пошкодження у матчі проти Мілволла. За такої ситуації у Почеттіно є два варіанти: зіграти з двома форвардами, поставивши в пару Сону Янссена, який нарешті забив свій перший гол з гри за Шпор і має кредит довіри від аргентинського наставника; або ж лише з одним корейцем на вістрі. Може повернутися до гри після травми Вокер, тоді Девіс переміститься на лівий фланг оборони і Тоттенхем зіграє у свій комфортний футбол з чотирма захисниками. Якщо пошкодження Ваньями виявилось серйознішим, то в центрі з Дембеле може зіграти Дайер (за умови чотирьох захисників) або Мінкс.

Сотон 28-ий тур також пропустив, але через участь МЮ в Кубку. Святі останній матч провели ще взагалі два тижні тому, коли в хокейному за рахунком матчі було здолано в гостях Вотфорд (4:3). Хоч і останні п’ять матчів були тричі програні, та гравці Саутгемптона не покидали поле без забитих, відзначившись у воротах суперників 12 разів. Схоже, Габб’ядіні дуже комфортно грати в Англії, бо з тих 12-ти він забив 6, витіснивши Лонга зі складу. Тактика з трьома форвардами з італійцем не працює ефективно, тому, найімовірніше, Габб’ядіні буде попереду сам.

Лазарет Саутгемптона не пустіє, тому, можливо, нарешті дебютує Касерес, який востаннє виходив на поле більше року тому ще у складі Ювентуса, а потім отримав серйозну травму ахілла.

У першому колі Шпори на «Сейнт Мері Стедіум» впевнено переграли Саутгемптон. Першими забили господарі вже на 2-ій хвилині, але далі зусиллями Аллі (2 голи), Кейна та Сона три очки забрали лондонці.

 

На «Вайт Харт Лейн» Тоттенхему майже немає рівних – 12 перемог і 2 нічиї (з Ліверпулем та Лестером), тому Саутгемптону сьогодні точно буде несолодко, хоч і в останніх двох гостьових матчах вони забили по чотири м’ячі, а останню гру на «Вайт Харт Лейн» Сотон взагалі тріумфував (2:1). . Тому варто очікувати дуже цікавий безкомпромісний поєдинок.

Орієнтовні склади

Тоттенхем

Лльоріс – Вертонген, Альдервейрельд, Дайер – Девіс, Дембеле, Мінкс, Тріп’є – Еріксен, Аллі – Сон

Саутгемптон

Форстер – Бертран, Йосіда, Стефенс, Соарес – Девіс, Ромеу – Редмонд, Тадіч, Ворд-Праус – Габб’ядіні

Травмовані: Роуз, Кейн – П’є, Таргетт, Остін, ван Дейк

Під питанням: Ламела, Ваньяма, Вокер – немає

ПРОГНОЗ

3:3

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты