Tribuna/Хоккей/Блоги/HockeysFuture/Король Лос-Анджелеса

Король Лос-Анджелеса

Вирішив створити блог про юних хокеїстів. Перший блог присвячую топ-проспекту LA Kings Тайлеру Тоффолі, який сьогодні закинув свою першу шайбу в NHL.

Блог — HockeysFuture
Автор — Sobotka
19 марта 2013, 13:24

Вирішив створити блог про юних хокеїстів. Перший блог присвячую топ-проспекту LA Kings Тайлеру Тоффолі, який сьогодні закинув свою першу шайбу в NHL.

16 березня в Twitter почали поширюватись чутки, що викликаний з фарм-клуба Тоффолі може дебютувати в NHL. один з юзерів навіть видав таке:

@mayorNHL Reports indicate future NHL Hart Trophy winner Tyler Toffoli will make debut tonight.

в першій своїй грі проти San Jose уродженець Торонто не записав на свій рахунок жодного пункта. при цьому сам проспект після гри зазначив всерйоз чи жартома, що "міг закинути дві-три шайби". Тоффолі також зізнався, що якби в жовтні хтось сказав, що він дебютує в НХЛ в одній ланці з Майком Річардсом і Джеффом Картером, то ніколи б не повірив.

зате в грі проти Фінікса 20-річний Тоффолі покуражився досхочу. за 17 проведених змін Тайлер заробив гол+пас, завдав три кидка, зробив один хіт, при цьому провів в спецбригаді більшості 2хв25 сек. наставник Королів Дерілл Саттер також зазначив, що йому подобається як діє Тайлер не тільки в нападі, а й в своїй зоні.

хоча в першу чергу це яскравий скорер, який в юніорських лігах стабільно штампував очки. судіть самі: в сезоні 2010/11 Тоффолі в складі Ottawa67s записав на свій рахунок 108 очок в 68 матчах, а в сезоні 11/12 набрав 100 очов в 65 матчах. нинішній сезон Тайлер розпочинав в AХЛ в складі Manchester Monarchs, а результативність теж була на рівні: 48 очок в 55 матчах.

після феєричного матчу про Фінікса Тоффолі написав в Твіттер:

Thank you all kings fans for the support tonight! Will never forget it #illgetacouplenexttime!! #memories

Будемо пристально слідкувати за яскравим проспектом Королів.