Tribuna/Футбол/Блоги/Про футбол і не тільки/ЄВРОзбірники: викликані, невикликані, зайві, та які б не завадили

ЄВРОзбірники: викликані, невикликані, зайві, та які б не завадили

Нарешті Михайло Фоменко зробив попередній список з 26 гравців та резервний список гравців, які поїдуть у Францію.

Автор — Українець
21 мая 2016, 00:59
7

Нарешті Михайло Фоменко зробив попередній список з 26 гравців та резервний список гравців, які поїдуть у Францію. З 26 залишиться 23, тож спробуємо розібратися хто зайвий в списку Фоменка.

Окрім того чи не по кожній позиції будуть авторські думки з приводу того, кого варто б було ще викликати, чи навпаки, кого викликати не варто.

Воротарі:Андрій Пятов, Денис Бойко, Микита Шевченко.

В принципі все прогнозовано. Три найстабільніші українські воротарі. Можливо, трохи здав в плані надійності Денис Бойко, але як мінімум другим кіпером він буде. Як такої альтернативи нема, хіба що Антон Каніболоцький міг би витіснити когось, але не при Фоменко.

Захисники:Артем Федецький, Микита Каменюка, В'ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, Євген Хачеріді.

Ви знущаєтеся??? Їхати на ЄВРО з ШІСТЬМА захисниками, з яких три центральні і три флангові???? Це називається МАРАЗМ. А якщо хтось отримає травму, або вилучення трапиться? Плюс в нас тут як мінімум один кандидат на те, аби покинути збірну вже зараз - В'ячеслав Шевчук. Вибачте, але його практика бажає кращого це перше, ну і просто розірвуть його фланг що німці, що поляки, що північноірладці.

Альтернатива є. Центр захисту – Вернидуб, Пластун, Ткачук, Ордець, фланги –Сєлін, Бутко, Костевич, Лучкевич. Це не заміна тим, хто викликаний, а доповнення.

Півзахисники:Анатолій Тимощук, Олександр Караваєв, Іван Петряк, Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Денис Гармаш, Сергій Сидорчук, Сергій Рибалка, Тарас Степаненко, Віктор Коваленко, Максим Малишев, Євген Шахов, Руслан Ротань, Євген Коноплянка.

Як мінімум Олегу Гусєву та Анатолію Тимощуку пора закінчувати з збірною. Не тягнуть вони навіть на запасних. І відмовки про універсалізм Олега та Анатолія викликають лише сльози. До них я б додав Дениса Гармаша, який не завжди може стриматися там, де потрібно і відповідає грубощами нариваючись на картки.

Альтернатива завжди є. це і Лучкевич (універсал) і Швед, якого можна було б запросити в збірну і Тотовицький, який в фантастичній формі, але всі вони Фоменку не потрібні. А ще є Юрченко, Болбат, Малиновський, Калітвинцев, Зінченко, які в силу різних обставин не претендують на те, аби потрапити в збірну вже тепер.

Нападники:Артем Кравець, Філіпп Будківський, Роман Зозуля.

 

Де Девіч з Селезньовим??? Просте питання, яке турбує всіх, кому небайдужа збірна. Два нападники, для яких це, по-перше, можливо лебедина пісня в збірній, по-друге просто вище класом за всіх хто в списку. З тріо Кравець-Будківський-Зозуля залишив би Романа, бо це справжній боєць.

Резервний список:Іван Ордець, Артем Путівцев, Віталій Буяльський та Артем Гордієнко.

Можна я не буду матюкатися? Спасибі. На цьому обговорення резервного списку закінчено.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Роздуми про драфт
14 июня 2018, 16:14
Ау, Футболи
5 ноября 2017, 16:46
14
Проти натуралізації
6 октября 2017, 19:53
4
Лейкерс : огляд складу
30 марта 2017, 21:23
10
Мілан 16/17: очікування
3 декабря 2016, 01:26
2
Сонний Мілан
1 сентября 2016, 17:39
5
Все посты