Чого я не вірю ФФУ

Знаєте, можна вірити в що завгодно. Хтось вірить в Будду, хтось Павелку, хтось Фоменку, хтось Президенту України. Я не вірю нікому з них, бо не буддист і давно виріс з того віку, коли можна було на вуха лапшу навішати. Проте спочатку трохи про інше – чого я змінив думку. По-перше дивлячись як грає Кучер хочеться щоб запасним центрбеком був нормальний гравець. Пилявський був до переходу в Рубін один з варіантів заміни, хоча чого не розглядаються решта варіантів (Вернидуб, Пластун, Чигринський, Ткачук) для мене загадка. Тепер і варіант Пилявський відпав. Аналогічна ситуація з нападниками. ...

Автор — Українець
24 марта 2016, 00:45
2

Знаєте, можна вірити в що завгодно. Хтось вірить в Будду, хтось Павелку, хтось Фоменку, хтось Президенту України. Я не вірю нікому з них, бо не буддист і давно виріс з того віку, коли можна було на вуха лапшу навішати.

Проте спочатку трохи про інше – чого я змінив думку. По-перше дивлячись як грає Кучер хочеться щоб запасним центрбеком був нормальний гравець. Пилявський був до переходу в Рубін один з варіантів заміни, хоча чого не розглядаються решта варіантів (Вернидуб, Пластун, Чигринський, Ткачук) для мене загадка. Тепер і варіант Пилявський відпав. Аналогічна ситуація з нападниками. Начебто їх багато є, але грають і забивають мало і нечасто. Селезньов, якого всі критикують за нереалізацію моментів в контратакувальній грі набагато корисніший за Кравця, Зозулю, Будківського чи прости боже Гладкого. Те саме стосується Девіча. Знову ж таки варіант з заміною відпав. Позиція атакувального півзахисника –те саме, тільки Зінченко, який в принципі універсал і в півзахисті може зіграти практично на будь-якій позиції.

Я дійшов висновку, що доки не досягну чогось дуже вагомого в житті як ці футболісти (в кожного своє) то в принципі не маю права засуджувати їх вибір. Так, вони пішли в навіть не скажу що ворожу нам країну, бо люди там нормальні, там керівництво дурне більше і хай не обманюють відсотки підтримки. Тож з цього моменту (насправді раніше, з початку травлі Селезньова) я не буду засуджувати жодного українського гравця, якщо він поїде нормально в Росію. Просто бувають різні Голайдо на кожного Селезньова (Девіча, Зінченка).

Щодо того чого я не вірю Федерації футболу та Михайлу Фоменку відповідь проста: вони брешуть як собаки. Хоча ні, собак я таким порівнянням образив.

Як можна посилатися на спортивні причини і ОДНОЧАСНО не викликати ну практично всіх, хто або потрібен тепер збірній або ще нещодавно був гравцем якщо не основи то ротації, або просто суперталановитого хлопчину, який може зіграти будь де в півзахисті? При цьому викликають незрозумілих персонажів на зразок Сєліна (ну хоч грає стабільно і довго вже) та Путівцева (Термаліка? Польща? Серйозно???????) це верх маразму, ідіотизму та непрофесіоналізму. При цьому Болбат, Воловик, Малиновський, Юрченко, Тащі виклик не отримують.

Все це можна чи потрібно було назвати своїм іменем – сказати що не викликають через політичні мотиви. Тоді б ні в кого не було сумнівів чи питань. Їх і так мало в кого є (опитування в якому взяло участь близько 1000 користувачів показує, що лише 15% вірить в спортивні причини невиклику в збірну), але зробити заяву можна і потрібно було.

Чого такої заяви не було гадати не буду. Від банального переляку за те, що пролетять повз ЄВРО-2016 (будь-яка політика в футболі недопустима, якщо це не Газпром) до банальної тупості. Я схильний до варіанта, який десь посередині.

Я б повірив в спортивний принцип відбору гравців, якби не викликали, наприклад, Зінченко, Пилявського та Девіча. Першого заграли, тож час загравати його маємо, другий в основній обоймі не був, хоч тепер не завадив би, Марко ж не викликають вже дуже давно в якій би формі він не перебував. Але те, що не викликали ще й Селезньова, який перейшов з загниваючого Дніпра в Кубань однозначно дає цій справі політичне забарвлення, як би цього не хотілося уникнути.

Ну і один невеликий нюанс. Ситуація з невикликом «росіян» дає можливість Михайлу Фоменку в разі невдачі на ЄВРО уникнути відповідальності за результат. В нього буде залізна відмазка: «В мене не було шість (три, чотири, кому як завгодно) гравців, які б могли змінити гру».

Безхребетність тренера також не можна не відмітити. Він напевно був в курсі того, кого викликали. І напевно кожен поважаючий себе тренер якби йому сказали «У тебе не будуть такі то гравці бо вони нам не подобаються» принаймні спробував би хоч когось з тих, хто не в фаворі запросити до лав збірної, але ні, нічого не сталося. Звичайні відмазки, які вже остогидли з моменту матчу з Англією вдома. 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Роздуми про драфт
14 июня 2018, 16:14
Ау, Футболи
5 ноября 2017, 16:46
14
Проти натуралізації
6 октября 2017, 19:53
4
Лейкерс : огляд складу
30 марта 2017, 21:23
10
Мілан 16/17: очікування
3 декабря 2016, 01:26
2
Сонний Мілан
1 сентября 2016, 17:39
5
Все посты