Tribuna/Баскетбол/Блоги/Про футбол і не тільки/Думки про Лейкерс сезону 14/15

Думки про Лейкерс сезону 14/15

Трохи думок про команду, яка не заслуговує бути так низько в турнірній таблиці НБА. Перспективи і поточний стан речей в команді в цій статті.

Автор — Українець
5 января 2015, 21:20
10

Знаєте, коли за когось вболіваєш то тобі часто байдуже, яке місце посідає команда, особливо якщо звик, що команда не є стабільно чемпіоном, або учасником якихось великих фіналів. Проте Лейкерс це зовсім інша історія, ті, хто бачив перемоги команди Кобе Брайанта та Шакіла О'Ніла під керівництвом дзен-мастера Філа Джексона, або перемоги Кобе, Пау Газоля та Дерека Фішера під його ж керівництвом не можуть просто так дивитися на те, що відбувається з командою.

А в команді відбувається перебудова. Вперше з часів вибору  Джеймса Уорті в 1982 році команда отримала пік в ТОП-5. так, були піки в ТОП-10, але це несерйозно. Джуліус Рендл повинен в наступному вже, мабуть, сезоні, стати тим каменем, навколо якого будуватимуться нові Лейкерс. В цьому Лейкерс "світить" боротьба за пік ТОП-5. Якщо завоюють його це буде чудово, вибирати можна практично на будь-яку позицію гравця, якщо ні то в наступному сезоні цей пік теж може бути цінним, якщо Лейкерс знову опустяться в лотерейні піки.

Як би це не дивно та парадоксально звучало, але Лейкерс мають досить багато простору для маневру і не виключаю, що буде або якийсь гарний обмін гравцями, або декого з гравців поміняють на піки. Хто б це міг бути? Як писало LakersNaтаtion Джордан Хілл та Ед Девіс можуть бути обміняні до дедлайна на піки. Я б сказав, що якщо міняти, то лише в команди, які стовідсотково будуть в ТОП-5 драфту.  Але чи потрібні вони умовним Міннесоті та Філадельфії?? Питання велике. Особливо по один. Наприклад той же пакет Хілл+Бузер в Міннесоту за пік та Таддеуса Янга був би цікавий варіант для Лейкерс.

Ед Девіс+Джеремі Лін так само може бути цікавий пакет командам з  нижньої частини таблиці, наприклад Сакраменто, можливо Пеліканс у яких всього навсього три високі і для ротації як мінімум ще один не завадить. Та й бекап Дрю Холідею потрібен.А якщо ні, то контракт Ліна діє лише до кінця сезону. Правда пік Пеліканс віддали Рокетс. Цікавим міг би бути варіант з Портлендом.

Доречі, слід зазначити, що у Лейкерс наразі два піки першого раунду (свій ТОП-5 та Хьюстона) та пік другого раунду.

Це може означати те, що Лейкерс вже вибрали когось, кого за допомогою цих піків мінятимуть. Найвірогідніші кандидати для трейду, на мою думку, Марк Газоль або Грег Монро. Так, Джордан Хілл справляється доволі непогано на позиції центра, але він в принципі четвертий номер більше. Окрім того, не слід забувати про Джуліуса Рендла, якому в наступному сезоні, швидш за все, будуть довіряти дуже багато. Тож Джордан або стане розмінною монетою, або буде на другому плані за новим центровим та Рендлом. Чи потрібен такий дорогий запасний? Навряд. В Лос Анджелесі навчилися рахувати гроші.

До дедлайна залишилось недовго, чекаємо.

 

Кому не жаль, ставте плюс)))

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Роздуми про драфт
14 июня 2018, 16:14
Ау, Футболи
5 ноября 2017, 16:46
14
Проти натуралізації
6 октября 2017, 19:53
4
Лейкерс : огляд складу
30 марта 2017, 21:23
10
Мілан 16/17: очікування
3 декабря 2016, 01:26
2
Сонний Мілан
1 сентября 2016, 17:39
5
Все посты