Tribuna/Футбол/Блоги/Про футбол і не тільки/Малишев, Малиновський та Дніпро: місія невиконувана?!

Малишев, Малиновський та Дніпро: місія невиконувана?!

Дніпро активно шукає собі підсилення в центр поля. Одним таким підсиленням вже на днях може стати румун Флорентін Матей. Але не на таку рибу, як то кажуть, полювали дніпряни. Трансфер Еріка Бікфалві зірвався через те, що не зійшлися в фінансах. Тож підсилення на фланг та в центр шукається й далі. Останнім часом ходять чутки про двох українських півзахисників Зорі Руслана Малиновського та Максима Малишева, які знаходяться на контракті в донецькому Шахтарі. Про те, наскільки реально здійснити цей трансфер кілька авторських думок. За великим рахунком тут питання в тому, хоче Дніпро здійснити...

Автор — Українець
27 декабря 2014, 21:54
4

Дніпро активно шукає собі підсилення в центр поля. Одним таким підсиленням вже на днях може стати румун Флорентін Матей. Але не на таку рибу, як то кажуть, полювали дніпряни. Трансфер Еріка Бікфалві зірвався через те, що не зійшлися в фінансах. Тож підсилення на фланг та в центр шукається й далі.

Останнім часом ходять чутки про двох українських півзахисників Зорі Руслана Малиновського та Максима Малишева, які знаходяться на контракті в донецькому Шахтарі. Про те, наскільки реально здійснити цей трансфер кілька авторських думок.

За великим рахунком тут питання в тому, хоче Дніпро здійснити повноцінні трансфери, чи хоче взяти в оренду. Якщо оренда, то навіть те, що гірники нібито підсилять головного конкурента в боротьбі за друге, швидш за все, місце, не повинно бентежити їх. Думаю, в Дніпрі Маркевича обом знайдеться місце, крім того, дніпряни братимуть участь в єврокубках, це теж величезний досвід. По закінченні сезону можна буде вести мову про повноцінний трансфер, або забрати їх і віддати в оренду, або залишити в основній команді. Інша справа, як це співвідноситься з заявою керівництва Зорі про те, що оренда Малишева та Малиновського продовжена. І не факт, що Дніпру цікавий такий варіант, з орендою фактично лише на 4 місяці.

Трансфер обох гравців мав би бути пріоритетом для Дніпра. Молоді, класні гравці, відносно недорогі. Малиновський може закрити проблемну позицію атакувального півзахисника, Малишев складе компанію Ротаню в опорній зоні. Чим не варіант навіть для збірної?! . Чи цікавий такий варіант Шахтарю важко сказати. Тут можуть роль зіграти аргументи на користь непідсилення конкурента прямого, може зіграти роль продовження оренди в Зорі, а може зіграти роль те, що місця в Шахтарі на даний момент просто нема і тому за хороші гроші можуть відпустити. Шукати логіку в діях донеччан цього сезону не варто.

Альтернативних варіантів у дніпрян відверто кажучи мало і незрозуміло, чи домовляться по ним.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Роздуми про драфт
14 июня 2018, 16:14
Ау, Футболи
5 ноября 2017, 16:46
14
Проти натуралізації
6 октября 2017, 19:53
4
Лейкерс : огляд складу
30 марта 2017, 21:23
10
Мілан 16/17: очікування
3 декабря 2016, 01:26
2
Сонний Мілан
1 сентября 2016, 17:39
5
Все посты