Tribuna/Футбол/Блоги/Битва взглядов/Результаты четвёртого тура

Результаты четвёртого тура

Завершаем четвёртый тур!

2 декабря 2014, 02:00
18

Приветствую всех, сразу оценки судей:

 

Александр Сажко (8,5 бала).

         Чемпіонат Світу 1990 року вважаю одним з найбільш цікавих в історіях розіграшу Мундіалей і тому радий, що стаття частково цього стосується. Про Марадону і слів нема – чортів геній! До оформлення претензій жодних, до стилю написання – теж. Надіюсь, що читачі почерпнули для себе багато нового. Особисто я хотів більш неординарну статтю – ти можеш же ж, бачили вже. А до хорошого привикаєш швидко. Оцінка – 8,5 бала.

         JustOdessa (9 балів)

         Перш за все, ми бачимо значний прогрес і це не може не тішити як читачів, так і арбітрів «Битви поглядів». О, великий Баджо! Наскільки пригадую він займає 4-те місце в ТОП-100 гравців за версією ФІФА? Цей сюжет з 11-метровим у фіналі проти Бразилії можна б виносити десь на зйомки в Голлівуд – драма 146 лвл! Щодо тексту – особливих претензій нема, чітко, свіжо, живенько написано. Можливо заголовок хотілось б коротшим побачити. Ну але це власне моя думка – подивимось, як на це прореагують інші арбітри. Оцінка відповідна – 9 балів.

         NAGIBАTOR 2007 (9,5 бала)

         Ото вже відкопав час епоху мастодонтів). Як шанувальник британського футболу прочитав на одному диханні, незважаючи на те, що текст об’ємний (надіюсь, що ти вклався в рамки, бо я не маю змоги перевірити). І знову ж таки нема претензій до оформлення та ідеї тексту. Не знаю просто, як читачі сприймають текст про надзвичайний олдскульний час, але особисто я задоволений вибором.

         Каrina Каrina (8,5 бала)

         Зовсім недавно на просторах Трибуни я назвав Фелпса найбільш величним спортсменом ХХІ століття. І тому зрадів, коли побачив, що стаття присвячена саме йому. На жаль, твої попередні статті мені були більше по душі. Ця якась за стандартна вийшла, чи що. Чи читав її я пізно. Ага, і ще. Я б обов’язково зазначив, що кінцем (виходом) могла б стати епічна естафета 4*100 в чоловіків, якби не товариші по збірній США – Фелпс свій відрізок провалив, а на фінальному етапі його буквально витягнув Джейсон Лізак (https://www.youtube.com/watch?v=sxy920Nd7yY). Відео обов’язкове до перегляду всім шанувальникам. Старайся, Каріна, у тебе може бути краще. Ну а тема складна, тут до Влада претензії)

         Микола Решнюк (8 балів)

         Шкода, що нема ілюстрацій. Можна було при відсутності фото Хижака пошукати якісь дотичні (можливо матчі Карпат того часу чи інші за тематикою), щоб розбавити матеріал, тому що без картинок і з великими цитатами важко зосередитись. Цікавий був персонаж, десь зустрічав на теренах львівської преси про нього матеріал, ну але цей куди обємніший. Дякую за вибір, оцінка – 8 балів.

         Владимир Гарец (9,5 бала)

         На пару з Нагібатором вийшли найбільш олдскульні статті туру. Маю поправку. Не лише паньонка – це класика європейського футболу. Вся тодішня збірна Чехословачини це класика! Переграти «бундесмашину» було практично неможливо, але чехи зробили це… і ще й як принизливо (якщо на сьогоднішній момент удар Паньонкою я вважаю принизливим і піжонським, то що думали тоді про це?) Дякую за вибір!

         Jar4er (10 балів)

         Дуже душевно. Попало під настрій, коли я читав цей текст. Не знаю, як інші судді, але я перевагу у цьому турі віддам панянці з Києва, яка надала своїй статті «квиток в життя». Практично всі спортивні аспекти було розглянуто, всі за і проти. Дуже непогано вийшло. Може трошки з оформленням не все гаразд, але цей трабл був незначним як на мене. А, ну і ще дізнався, що авторка фанат МЮ – це плюсик до карми)

         Andriy Rozanov (9 балів)

         Я прочитав цей текст ще до того, як в коментах просили повиправляти тавтологій і т.п., тому автору не пофартило) хороший вибір персонажів. Завжди з вогнем в очах дивився на гру Куарежми (геніальний фокусник) і Нані (все-таки я фан МЮ, шкода що його зірка не розгорілась яскравим світлом). Було б цікаво, якби вони зійшлись з одному клубі. Ох це були б феєричні крайки.

         Bale (9 балів)

         Якби не дедлайн – на півбала більше б поставив. Ну але я розумію, львівська збірка Трибуни, Шахтар-Атлетік, зустріч з «ПроФутболом» - практично прощається) Повністю погоджуюсь з тобою стосовно долі «Тотенхема». «Жидам» не вистачає Кварцяного – такий мав бути висновок. Дякую за працю!

 

 

1)  shkrek - Jar4er  Тема: Проездной билет

Jar4er – 9,5

Стаття, яка мотивує і задає багато запитань, які є такими актуальними в нашій країні. Написано дуже добре й цікаво, за що, я хотів би поставити максимальний бал, але невеличке запізнення зробило свою справу, оцінка – 9,5.

2) Владимир Гарец  -  NAGIBATOR2007 Тема: Стопроцентная ставка

Владимир Гарец – 8,5

Стаття цікава, але водночас дуже сумбурна і я впевнений, що автор міг краще розкрити цю тему. І здається, що матеріал підібраний не надто добре, але такий погляд автора і я не в праві критикувати, адже у Битві рамок немає. Тим-не-менше, оцінка висока – 8,5.

NAGIBATOR2007 – 9,5

Шикарна стаття! Із великим задоволенням прочитав і, здається, автор нарешті вклався у рамки (притому стаття вийшла об’ємною). А також вдало підібраний матеріал – ставка, яка, здавалось, не має жодного шансу, стає стопроцентною – класика жанру, класика Голівуду. Власне і висока оцінка – 9,5.

3) Karina Karina - Andriy Rozanov Тема: Выход там, где вход

Це була, мабуть, найважча тема за 2 сезон битви – автори, подякуйте Владу J Найцікавіше, що Каріна підійшла до теми з більш філософського боку – обґрунтувавши вислів Станіслава Єжи Лєца як ситуацію, коли немає виходу, треба повернутись до початків. Андрій ж більш банально віднісся до назви теми, трактував її прямо, але все рівно вийшло цікаво. Сам за це ми і любимо Битву Поглядів – одна тема, різні міркування.

Karina Karina - 9

Я вже неодноразово писав про універсалізм Каріни – у кожній статті ми маємо змогу читати про щось інше і це радує (і знову ж таки відзначу небанальне розкриття теми). Стаття про Майкла Фелпса вийшла актуальною, оскільки ніхто не знає, як складеться його майбутнє. Мабуть Каріна зробила правильний висновок, сказавши, що лише повернення Майкла у басейн зможе допомогти йому позбутись поганих звичок, зрештою, побачимо як воно буде. Оцінка – 9.

Andriy Rozanov – 8,5

Власне, коли побачив теми, то подумав, що автори про таке повернення і напишуть (у думках були кадри із поверненням Шеви у Динамо). Андрій, мабуть, думав так як і я, але зумів прикрасити свій торт вишенькою, провівши чудову аналогію мід Нані та Куарежмою. Але є декілька але. В першу чергу, наскільки я зрозумів, стаття готувалась нашвидкуруч, що стало видно через помилки, допущені у тексті – мав таку змогу прочитати текст до правок. Ну а також дедлайн (він невеликий, але був), за що також зніму 0,5 бала. Оцінка – 8,5.

4) Микола Решнюк - Akademik Тема: Охота на хищника

Микола Решнюк – 9.

Дуже цікавий матеріал, колись мильком читав про Романа Хижака, але цей матеріал куди кращий, ніж я зустрічав до цього. Дуже сподобались вірші в тексті, й інтерв’ю дуже в тему. На рахунок відсутності ілюстративного матеріалу, то із розумінням ставлюсь до цього. Оцінка висока – 9.

5) VladiSH  -  bale Тема: И сейчас, и всегда

Bale – 8,5.

Цікава стаття, видно, що автор переживає за команду. Якби не дедлайн (Андрій запізнився на день із гаком), то оцінка була б на бал вищою. А так – 8,5.

6) Just_Odessa - Александр Сажко Тема: Тот неловкий момент

Just_Odessa – 8,5

В першу чергу відзначу прогрес у порівнянні із попередніми роботами. Тема цікава, але, здається, водночас доволі банальна – можливо тільки мені, як фанату італійського футболу. І ще, мені здається, що промах з пенальті не надто вплинув на кар’єру Баджо – там більше мав місце конфлікт із Ліппі. Тим-не-менше, висока оцінка – 8,5.

Александр Сажко – 9,5

Шикарна стаття, дуже класно підібраний матеріал. Вендета від Марадони і незручний момент для кіфозі – це справді класно. Відповідно висока оцінка – 9,5.

Александр Сажко - "То неловкое чувство. Итальянская вендетта Марадоны"

Дуже добре. Гарно вибрана тема для посту, цілковите потрапляння в тему завдання. Автор вже виробив свій власний добротний стиль написання, і з кожним туром Битви відточує його. Цікаво читалось, а я ще відносно недавно переглядав в ретроспективі якійсь моменти фіналу того ЧС (до речі, його називають одним із найнудніших в історії). Навідміну від матеріалу, його нудним точно не назвеш. Оцінка - 8.

Just_Odessa - "Божественный хвостик. Как карьера Роберто Баджо пострадала из-за одного неловкого случая."

Зайва крапка в кінці заголовка! Ай-я-яй, скільки говоримо про такі стилістичні неточності, і все одно автор пропустив це повз увагу. Зрештою, це чи не єдиний недолік матеріалу, нарешті автор врахував нашу критику і вийшов за межі свого традиційного формату "два абзаци з вас досить", хехе. Вдало обраний персонаж і його знаменитий промах з пенальті, фоточки, відосик - все на місці. Отак би з перших турів! Оцінка - 8.

NAGIBATOR2007 - "Талант нагрянет так нежданно, когда его уж очень ждешь"

Хороший матеріал, з інтересом читається. Суттєвим недоліком я би визначив нейтральну назву посту - з цього поетичного стандарту незрозуміло, про що стаття, а це не обов'язково заволіче читача до ознайомлення із нею. А по оформленню (після оперативних пожежних правок, хехе) претензій немає - класно розбито на підрозділи (сам частенько так роблю), відео- і фотонаповнення є, все пристойно. Оцінка - 8.

Karina Karina - "Выход там, где вход. Траектория "Балтиморской пули"

Найбільш різноплановий автор цього сезону вкотре підтвердила своє реноме, хехе. Знову обрано класну і немейнстрімову тему, відомий персонаж, якому так бракує уваги блогерів Трибуни. Але сам пост мене трохи збентежив, точніше не стільки матеріал, як певна "недосказаність" чи що... Прочитав, і таке відчуття, ніби чогось бракує. Автор шаленим темпом пробіглась по основних життєвих віхах Фелпса - рекордні результати у своїй дисципліні, інцидент з водінням, інцидент з гермафродитом. Все таке цікаве, але тут же миттєво - облом, кінець статті, вихід там, де вхід. Не до кінця розкрито тему, можливо автор пристойно підняла планку, тепер очікую все кращих і кращих результатів. Є до чого прагнути. Оцінка - 7.

Микола Решнюк - "Львівський Гаррінча або полювання на Хижака"

Зовсім інша справа! Як то кажуть, "можеш, якщо захочеш". Автор нарешті проявив себе, дуже добротний текст, цікава і малознана історія, гарно все поєднано з віршованими мотивами, з інтересом прочитав, соромно, але раніше не знав деталей гри і життя Хижака в "Карпатах". Є ще недоліки з оформленням, і дрібні орфографічні та стилістичні помилки у тексті - над цим треба продовжувати працювати, однак, загалом є прогрес, це дуже добре. Оцінка - 7,5.

Владимир Гарец - "Стопроцентный результат. Зарисовки из жизни сборной Чехословакии"

Класний текст, дуже цікаво читати, хороше оформлення, приємна оку манера викладу. Все супер, як завжди, придертись по великому рахунку нема до чого (хоч я шукав). Оцінка - 9.

Jar4er - "Проездной билет в жизнь"

Серед недоліків матеріалу визначив би його стереотипну назву - знову ж таки, про що матеріал, із самої назви посту невідомо, а отже - можна втратити багатьох потенційних читачів, яким просто-напросто ліньки буде змусити себе клацнути на пост. А ті, хто себе змусить, зіткнуться ще з одною проблемою - надто багато тексту. З одного боку, а з іншого - нічого зайвого в матеріалі немає, важко щось відредагувати і викинути, стаття цілісна, а це вже плюс. Знову варто відзначити авторський стиль, з ухилом в професійне спрямування, є певна рефлексія і спонукання до саморефлексії. В тексті не описувалась якась конкретна історія зі світу спорту, а хороші і вдумливі роздуми на задану тему. Це теж плюс, суттєвий. Оцінка - 9.

Andriy Rozanov - "Выход там, где вход. Португальский гамбит"

Чи не найкраща робота цього туру, на моє переконання. Блискуче - від вибору персонажів до оформлення. Чудова реалізація, вдало підібрані паралелі між життєвими шляхами двох на перший погляд несхожих між собою гравців. Дуже цікаво, дуже класно, креативно, більше нема чого додати. Оцінка - 10.

bale - "І зараз, і завжди. Unlucky spurs"

Пішов проти системи - в дупу дедлайни, ага. Автор - вболівальник "Шпор" і стаття цілком передала стриманий відчай багатьох фанів "Тотенгема", які не бачили наживо значимих перемог команди. Файно написано, обсяг якраз такий, як треба, мінімально заглибився в історію, роздумав про перспективи. Оформлення добротне (приємно бачити свою плашку в кінці тексту, хихи), загалом причепитись немає до чого.(Забігаючи наперед, інформую, що не знімав і не зніматиму бали за недотримання строків публікації робіт. На мою думку, прерогатива суддів - оцінювати форму, зміст і відповідність темам завдання, а щодо дедлайну - це має вирішувати організатор, який дедлайни і встановлює - допускати чи не допускати роботи до конкурсного оцінювання) Оцінка - 8.

 

Just_Odessa - 9 баллов. Безусловно, лучший текст автора в этом сезоне битвы. Приятно, что есть прогресс. Но все же есть маленькие огрехи. Слово мундиаль очень неудачное, его не стоит употреблять в своих текстах. Ну и поменьше повторов, почти в каждой строчке повторяется Баджо, Роберто, Роберто Баджо. Нужно стараться обыгрывать каждое предложение, предавать ему уникальность, и все поймут о ком идет речь.          

NAGIBATOR2007 - 10 баллов. Шикарный текст, который органично дополнен фото- и видеоматериалами. Уровень участников очень вырос, так и хочется все десятки поставить.

Микола Решнюк - 7,5 баллов. Когда я зашел изначально в пост, то это был тихий ужас, в плане оформления. Не публикуйте сразу статью, сохраняйте ее в черновик и вносите правки. Это все просто и занимает пару минут.

Karina Karina - 8 баллов. Карина, респект в плане выбора и универсализма. Но делать материал про Фелпса и не дать ни одного видоса – это преступление. В ютубе очень много выдающихся заплывов. Ну и выделять жирным слова выход, вход, войти не стоит. Стараемся выходить на профи уровень.   

Jar4er - 9,5 баллов. Классный текст, но полбалла я сниму за отсутствие тегов. Если ничего не приходит в голову, то можно написать мне или Леше, мы поможем с тегом. ЗОЖ (здоровый образ жизни) и травмы сюда бы подошли, а главное - существенно возрос бы охват аудитории.  

Владимир Гарец - 9,5 баллов. Прекрасный выбор, хорошее исполнение, но, откровенно говоря, немного затянуто. Как правильно написала Женя, такие тексты тяжело переварить за раз.

Александр Сажко - 9,5 баллов. Свое замечание я оставил в комментах к посту, думаю, повторяться не стоит. В целом, мне понравилось. 

Bale - 9 баллов. Я бы поставил десятку, если бы материал был в сроки. Тот самый случай, когда мне всего хватило. Скажу просто спасибо.

Andriy Rozanov - 8,5 баллов. Я снизил оценку во многом-таки за те моменты, на которые указала Женя. Она на этой неделе поработала за судейJ. Я как раз сразу прочитал статью и тоже заметил все недочеты. Важно понимать, если ошибки были, то их точно заметят и лучше 5-7 раз сохранить в черновик, но потом выдать конфетку, от которой все будут впадать в экстаз.

 - Оценка пользователей: 6,75 - Оценка судей: 9,25; Результат: 16

 - Оценка пользователей: 5,75 - Оценка судей: 8,8; Результат: 14,55

 - Оценка пользователей: 10,5 - Оценка судей: 9; Результат: 19,5

 - Оценка пользователей: 6,5 - Оценка судей: 8; Результат: 14,5

 - Оценка пользователей: 6,75 - Оценка судей: 8,6; Результат: 15,35

 - Оценка пользователей: 9 - Оценка судей: 8,1; Результат: 17,1

 - Оценка пользователей: 5,25 - Оценка судей: 8,6; Результат: 13,85

 - Оценка пользователей: 6,5 - Оценка судей: 9,5; Результат: 16

 - Оценка пользователей: 7 - Оценка судей: 9,1; Результат: 16,1

1)    0 : 16 (+3)

2)   -   16,1 (+3) : 16

3)  -  17,1 : 19,5 (+3)

4)   14,5 (+3) : 0

5)   -   0 : 13,85 (+3)

6)  -  15,35 (+3) : 14,55

Таблица:

1)  - 78,35 (4 игры)

2)  - 78,2 (4 игры)

3)  - 68,02 (4 игры)

4)  - 64,82 (4 игры)

5)  - 60,7 (4 игры)

6)  - 59,47 (3 игры)

7)  - 57,25 (3 игры)

8)  - 55,62 (4 игры)

9)   - 50,85 (4 игры)

10)  - 17,25 (4 игры)

11)  - 16,1 (4 игры)

12)  - 0 (4 игры)

В этом туре у нас меняется лидер, благодаря победе в очной дуэли  выходит на первое место!

Теперь опрос на начало тура и его дедлайн (голосуют только участники): А) Начало в воскресенье/понедельник - дедлайн в след. воскресенье понедельник; Б) Начало посреди недели - дедлайн посреди след. недели (дни недели указываем в комментах)!

Второе, так как у нас возникают проблемы с подсчётом оценок пользователей ввиду того, что мы никак не можем понять как работает система начисления плюсов, то теперь мы будем считать тот результат, который будет ровно через двое суток после опубликования статьи (исключение: если статья выносится на главную!).

Темы и пары будут завтра! А пока делитесь информацией, высказывайте своё мнение и вносите предложения!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Стрельцов. Легенда
15 марта 2015, 21:04
9
FIFA 15. Presidential election
14 февраля 2015, 01:24
1
Все посты