Tribuna/Футбол/Блоги/Битва взглядов/Оценки судей, результаты второго тура

Оценки судей, результаты второго тура

Всё о втором туре «Битвы взглядов» здесь!

29 октября 2014, 01:56
20

Приветствую всех! Мы наконец-то завершаем второй тур, он порадовал нас результативностью, прекрасными текстами и мощными дискуссиями в комменатриях! Давайте взглянем на оценки и комментарии судей по туру:

AndriyRozanov – 9 баллов. Все круто, только мне не понравилось, что имя Джонни повторяется в каждом предложении, нужно работать, чтобы повторов было меньше, думать больше над оборотами, чтобы каждое предложение было по своему уникальным.

Just_Odessa – 8 баллов. Оценка была бы выше, если бы автор не сменил тему. А так неплохая работа, интересная позиция. Мне понравилось.

NAGIBATOR2007  - 10 баллов. Текст попал в редакционную ленту, а это главный аргумент. Так держать.

Александр Сажко – 9 баллов. Вот здесь немного перебор с фотками и видео, мы же все-таки не подборку делаем? Середина получилась перегруженной, две фотки я бы убрал и было бы великолепно. Ну и размеры видео я бы уменьшил чуточку.

МиколаРешнюк – 7 баллов. Тут нужно работать над оформлением. Очень большие отступы между абзацами. Непонятно, что это за фотка, тут бы хотелось увидеть людей, которых вы опросили. Я вот, например, не понял, мужчина в кепке относится к бухгалтеру Ирине или предпринимателю Ивану? Все слилось в кучу, получился винегрет. Хотя формат интересный, проделан большой объем работы, за это +.

KarinaKarina – 9,5 баллов. Молодец, есть прогресс, есть еще шероховатости по оформлению, но это придет. Размер видео в идеале ставить 550х326. Но тема раскрыта – это главное. Ну и пол балла за фотку :) Шучу, все за текст.

Jar4er – 8,5 баллов. Этот текст мне запал больше всех в душу. Но пол балла строгий судья снимает за оформление, потому что, когда я читал, там хватало косячков. Женя исправилась и текст выглядит отлично. И балл за то, что текст был опубликован позже дедлайна. А так, могу выразить только респекты за проделанную работу.

Shkrek – 8 баллов. Очень круто, но хочется больше, я только разогрелся, а текст уже закончился. А шло все на одном дыхании. Ну и балл снимаю за промах с дедлайном.

Владимир Гарец – 9 баллов. Тут же я смотрю были проблемы с дедлайном, но сделано все на уровне, поэтому давать советы в данном случае не имеет смысла.

Bale – 8,5 баллов. Текст хороший, но вот увидев тему, я ожидал прочитать историю про какого-нибудь спортсмена, а получилась рецензия и крик души автора.

  -  Тема: Когда карта бита ( 9 – 9)

Народ, це була феєрична дуель. Оформлення обидвох учасників на рівні. Постаті обрані дуже і дуже неординарні і для багатьох незнайомі. Не зміг обрати у дуелі кращого, тому обидвом ставлю по 9-ці. Заслужили!

 

 -  Тема: Большая дорога (9-9,5)

Александр Сажко: молодець, зробив уроки з минулого туру, поправивши ряд недоліків в оформленні. Постать вибрав знакову, дещо попсову, але від того не менш цікаву. Закономірна і цілком заслужена 9-ка.

Jar4er: на жаль для Олександра, суперник в нього був грізний) Євгенія вразила усіх користувачів Триубни своєю історією виїздів і я просто не міг обійти увагою її старання. Один мінус – дедлайн. Він був проігнорований. Цікаво, що на це скаже організатор) а поки що 9,5 бали. Могла бути і 10-ка.

 

 -  Тема: Крутой поворот (9,5-8)

Каріна Каріна: можливо найкраще з усіх учасників підігнала свою тему до своєї оповіді. Власне крутий поворот і вирішив долю учасника з шорт-треку) Найбільше здивувала реакція користувачів, які не знали про цю історію – сором! З невеликим авансом на майбутнє – 9,5! Тіш усіх і далі хорошими статтями!

Микола Решнюк: респект за цікаву вибірку думок людей, але… Особисто мені не вистачило власне твого розуміння питання, аналізу проблему, аналітики тощо. Ти писав, що неадеквати проморозились відповісти на питання. Біда звичайно, але потрібно було навести якісь і їхні аргументи – можливо і від свого імені. Вибач, але у цій сутичці Каріна була сильніша. Ну ти джентльмен, ображатись не повинен)

 

 -  Тема: Гремучая смесь (9,5-0)

Нагібатор 2007 – суперника нема, але думаю, що він не зумів щось протиставити такому потужному матеріалу. Попасти на головну – це досягнення. Арбітри жартують, що після цього пора на пенсію. Щоб не розслаблявся на майбутнє зніму півбалу. 9,5 – жирний текст!!!

 

 -  Тема: Крик души (0-8,5)

Бейл: грамотно, чітко, непопсово. Особисто мені не вистачило якоїсь ізюминки. Я б наприклад зорієнтував всю свою увагу на «Іллічівці» - там крик душі має бути куди яскравішим. Ну і президента маріупольців звати не Ігор) 8,5 бали – така моя оцінка.

 

 -  Тема: Поймай меня, если сможешь (6,5 – 8,5)

Одесса: вибачте, але Ви не по темі написали свою роботу. Суттєве зниження оцінки через це. Наскільки пам’ятаю, Влад десь написав тоді, що це є неприпустимим. Зрозуміло, що виклад суті є більш ніж актуальним, оскільки чемпіонат дійсно підтверджує Вашу думку. Але все ж хотілось побачити Ваш варіант зазначеній головним арбітром темі. Як Ви і просили – оціню текст (8,5) і відмінусую 2 бали за відхід від теми. В подальшому хотілось б турнірної дисципліни. Повірте, як я не старався – не зміг підігнати текст під тему).

 

Shkrek: Актуально – це перший плюс. Неординарно і свіжо – це другий плюс. Усім сподобалось – третій плюс. Але є один мінус – суб’єктивність. На жаль, я не люблю таких описів, такого характеру тексти. Знаю, що зараз всі заплюють мене, але не можу з собою нічого зробити) Але Ваші старання оцінив непоганим балом – 8,5.

bale – «Крик душі. Чому матч «Карпати» - «Іллічівець» був особливим»Дуже добре. Все по канонах, оформлення на рівні, фоточки, оце все. Хороший приклад того, як можна вдало поєднати інформаційний привід і тему завдання – успішний хід, за це окремий плюс.Оцінка за матеріал – 9.

Александр Сажко – «Разбойник с большой дороги. Как Винни Джонс, несмотря ни на что, покорил наши сердца»Гарний вибір теми, оригінальний і цікавий персонаж. Незважаючи на те, що історія Вінні є достатньо відомою, читати текст було цікаво, написано класно. Окремо варто відзначити оформлення – воно на значно вищому рівні, аніж в першому пості, а значить – автор прислухався до рекомендацій і попрацював в цьому напрямі.Оцінка за матеріал – 9.

Karina Karina – «Крутой поворот в жизни Стивена Брэдбери»Нетривіальний вибір теми, матеріали про шорт-трек мені на Трибуні взагалі на очі не траплялись. Файно виписано, фоточки і відосики на місці – дуже добре. Так тримати і надалі!Оцінка за матеріал – 9.

NAGIBATOR2007 – «Миллионер из трущоб. Как из любимчика миллионов стать изгоем для всей страны»Автор не зраджує собі, другий текст також фундаментальний – не одна тисяча знаків. Але, поза тим, враховані усі критичні зауваження і побажання після першого туру – від дрібниць (вдалий заголовок, затягуючий лід) до попадання в тему завдання. Окремий бонус - це потрапляння тексту в редакційну стрічку, розкішний підсумок роботи в другому турі.Оцінка за матеріал – 10.

Andriy Rozanov – «Когда карта бита. Безумная жизнь Джонни Тапиа»Дуже цікавий матеріал, реальний сюжет для голівудського блокбастера, стовідсоткове потрапляння в тему завдання. Обсяг тексту не надто великий, але вдалось розкрити найбільш основні і цікаві моменти історії Тапіа. Хороше оформлення, по великому рахунку немає до чого причепитись, хехе.Оцінка за матеріал – 9.

Микола Решнюк – «Якщо «Шахтар» не повернеться у Донецьк - це буде зрада!»Значно краще, ніж дебютна робота автора, взято до уваги зауваження стосовно вибору заголовку, однак ще треба трохи попрацювати над оформленням – надто багато порожніх абзаців, треба більш компактно текст оформляти, він від цього аж ніяк не постраждає. Ну, і знову ж таки, як і в попередній роботі, автор усувається від власних суджень на задану тему. Коментарі вболівальників різного віку і соціальних прошарків – це круто, однак цікаво, що автор думає про це все – чи приймає якусь із позицій респондентів, чи має своє оригінальне бачення проблеми. Думаю, це би оживило текст.А загалом, все класно, є прогрес. Оцінка за матеріал – 8.

Just_Odessa – «Крутой поворот. Как может измениться чемпионат Украины»По великому рахунку, єдине зауваження – те саме, що й у першому турі. Не надто великий обсяг тексту для такої трепетної і цікавої теми. Дуже сподобалась перша частина посту, в якій на прикладі цікавих сюжетів матчів середняків і аутсайдерів УПЛ продемонстровано основні тенденції розвитку інтриги в цьому сезоні – безкомпромісна боротьба до кінця, багато українців у складах команд, як то кажуть «не грандами єдиними». Але хотілось би почитати ще, хехе. Ну і крім того, особисто я не вловив відповідність заданій темі – «Спіймай мене, якщо зможеш», за це знімаю бал (правила є правила).Оцінка за матеріал – 8.

Владимир Гарец - «Когда карта бита. Десантник, победивший смерть»Дуже круто! І вибір теми, і виклад тексту, і оформлення – все в «десяточку». Класна історія, ще й дуже класно написана.Оцінка за матеріал – 9.

shkrek – «7 мгновений осени, или Отключите Дунге ютуб»З першого ж речення автор налаштував читача на щось оригінальне – такий собі «потік свідомості», в якому по мірі просування далі стає зрозумілим і хід думок, і сама думка, якій присвячено пост. Шкода, що такий невеликий обсяг, мабуть писалось швиденько (а про дедлайн нагадували регулярно же!), якби було більше такого цікавого тексту – він би виглядав солідніше. Є дрібні помарки в орфографії, але загалом враження від посту приємне. Хіба що потрапляння в тему завдання «Спіймай мене, якщо зможеш» дещо з натяжкою, за це півбала знімаю.Оцінка за матеріал – 7,5.

Jar4er – «Дорога большая, да путников двое»Супер! Із задоволенням прочитав, гарно описано. Недоліки у оформленні були в пожежному режимі виправлені, і це не зіпсувало загального сприйняття тексту. Дуже цікавий матеріал, ексклюзивні фоточки, мені дуже сподобалось.Оцінка за матеріал – 9.

 

Бейл. «Крик душі. Чому матч «Карпати» - «Іллічівець» був особливим»

Оцінка: 8.

Справді крик душі – в першу чергу за «Карпати», які для мене є рідні. «Іллічівець», який завжди мною розглядався (критично), як фарм «гірників» мені зараз справді шкода, адже ситуація там є справді страхітлива. Андрій дуже гарно підібрав тему, проте мені чогось не вистачило, здається, що тема розкрита не до кінця. Тому і відповідний бал – 8.

P.S. Окремий respect автору за те, що перед публікацією консультувався на рахунок оформлення роботи. Власне, до цього у мене питань немає.

 

Сажко. «Разбойник с большой дороги. Как Винни Джонс, несмотря ни на что, покорил наши сердца»

Оцінка: 8,5.

Видно, що автор зробив для себе висновки після першого туру (стосується і тексту, і оформлення). Хороша стаття про вже культову особистість. Власне і висока оцінка – 8,5.

 

Каріна Каріна. «Крутой поворот в жизни Стивена Брэдбери»

Оцінка: 9,5.

Знову ідеально підібрана тема. Крутий поворот на шорт-треку – це не абищо і Каріна зуміла розкрити тему просто ідеально. Також видно, що автор зробила для себе висновки після першого туру – я спеціально перевіряв статтю на фактологічні помилки – їх немає. Знову ж таки, відзначу оформлення, воно в черговий раз ідеальне. За що і відповідна оцінка – 9,5.

 

Нагібатор. «Миллионер из трущоб. Как из любимчика миллионов стать изгоем для всей страны»

Оцінка: 10.

Стаття, яка винесена на головну. Це показує рівень нашого конкурсу. Величезний респект автору і відповідна оцінка: коментувати немає що, адже цю статтю потрібно тільки читати!

 

Андрій Розанов. «Когда карта бита. Безумная жизнь Джонни Тапиа»

Оцінка: 9.

Тема розкрита добре, було справді цікаво прочитати про історію Джонні Тапіа. Відповідна й оцінка.

 

Микола Решнюк. «Шахтар» не повернеться у Донецьк - це буде зрада!»

Оцінка: 7.

Інтерв’ю, взяте автором – це добре. Але у мене все ж є питання. Справа в тому, що цей матеріал я бачив в мережі за декілька днів до публікації на «битві». Ну і, звісно, хотілось, щоб автор приклав більше зусиль, зокрема, щоб висловив принаймні свою думку. Цього я не побачив. Оцінка – 7.

 

Just_Odessa. «Крутой поворот. Как может измениться чемпионат Украины»

Оцінка: 5.

Думка статті зрозуміла, але на передній план виходить дещо, що виходить за рамки – автор вирішив змінити тему статті, за що й поплатився. На перший раз, дарую оцінку, але попереджаю, якщо хтось вирішить змінити тему, ставитиму зразу 0 (нуль) балів. Якби автор не змінив тему, оцінка була би куди вищою, думаю, це зрозуміло.

 

Владимир Гарец. «Когда карта бита. Десантник, победивший смерть»

Оцінка: 9,5.

Ще одна шикарна стаття. Про героя матеріалу я вже колись читав, проте освіжити пам'ять було справді чудово. Оформлення, звісно, на рівні. За що і відповідна оцінка – 9,5.

 

Shkrek. «7 мгновений осени, или Отключите Дунге ютуб»

Оцінка: 9.

Найоригінальніша стаття за два тури. Дуже сподіваюсь, що автор буде продовжувати у своєму стилі, мені сподобалось.

 

Jar4er. «Дорога большая, да путников двое»

Оцінка: 9.

Краща (суб’єктивно) стаття туру, прочитав з великою насолодою. Проте, на жаль, стаття вийшла не вчасно, за що знімаю бал (а також спершу автор недобре оформила роботу, проте, почувши підказки колег, вчасно виправила). Тому й відповідний бал – 9.

 

 

 - Оценка пользователей: 8,75 - Оценка судей: 9,875; Результат: 18,62

 - Оценка пользователей: 7,5 - Оценка судей: 8,875; Результат: 16,37

 - Оценка пользователей: 6,25 - Оценка судей: 9; Результат: 15,25

 - Оценка пользователей: 6,25 - Оценка судей: 7,5; Результат: 13,75

 - Оценка пользователей: 5,25 - Оценка судей: 6,875; Результат: 12,12

 - Оценка пользователей: 7,75 - Оценка судей: 9,3; Результат: 17,05

 - Оценка пользователей: 6 - Оценка судей: 8,25; Результат: 14,25

 - Оценка пользователей: 6,75 - Оценка судей: 8,5; Результат: 15,25

 - Оценка пользователей: 8 - Оценка судей: 9; Результат: 17

 - Оценка пользователей: 6 - Оценка судей: 9,12; Результат: 15,12

Итак:

1)  -  15,25 (+3) : 15,12

2)  -  16,27 : 17 (+3)

3)  -  17,05 (+3) : 13,75

4)  -  18,62 (+3) : 0

5)  -  0 : 15,25 (+3)

6)  -  12,12 : 14,25 (+3)

Таблица:

1)  - 37,92 (2 игры)

2)  - 37,6 (2 игры)

3)  - 36,5 (2 игры)

4)  - 34,02 (2 игры)

5)  - 28,85 (2 игры)

6)  - 24,67 (2 игры)

7)  - 20 (1 игра)

8)   - 18,25 (2 игры)

9)  - 17,25 (2 игры)

10)  - 16,1 (2 игры)

11)  - 15,12 (1 игра)

12)  - 0 (2 игры)

Вот такая ситуация у нас в таблице! Прошу не пропускать туры, так как вы теряете очки! Рад, что тексты попадают в ленту, это показывает, что мы на хорошем уровне! Анонс 3-го тура будет завтра, ждите! Обязательно всем отпишу на почту, не забывайте её читать!

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Стрельцов. Легенда
15 марта 2015, 21:04
9
FIFA 15. Presidential election
14 февраля 2015, 01:24
1
Все посты